سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آقای قالی باف شما در فتنه 88 آگاهانه سکوت کردید یا ناآگاها نه ؟

بسمه تعالی

سردار قالیباف که سعی داشت در چارچوب دفاع مقدس و مثالهای زمان جنگ، مسائل و مشکلات کشور خصوصا بحران اقتصادی را زیر سوال ببرد...

 

"صراط" - محمدباقر قالی باف، کاندیدای بالقوه انتخابات ریاست جمهوری چهارشنبه شب گذشته به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در برنامه دیروز، امروز، فردا اظهاراتی را بر زبان جاری ساخت که بر عملکرد غلط گذشته اش در اوج فتنه 88 مهر تائیدی زد .
به گزارش سرویس سیاسی صراط، سردار قالیباف که سعی داشت در چارچوب دفاع مقدس و مثالهای زمان جنگ، مسائل و مشکلات کشور خصوصا بحران اقتصادی را زیر سوال ببرد در پاسخ به سوال مجری برنامه که در حوادث سال 88 به خودش چه نمره ای می دهد، گفت:« کسی نباید به خودش نمره بدهد! . معتقدم نباید کسی رفتارش به رخ دیگران بکشد که من در حوادث سال 88 عمارگونه رفتار کردم! متاسفانه این به رخ کشیدن امروز خیلی زیاد شده است.»
این اعتقاد قالی باف که از نقطه ضعف وی در عدم موضع گیری شفاف در فتنه سال 88 نشات گرفته است به خوبی نشان می دهد که شهردار تهران خاطره خوشی از بازخوانی آنروزها ندارد .
قالی باف در ادامه پروژه ماست مالی کردن همراهی اش با فتنه گران گفت: "خود من جزو کسانی بودم که اولین صحبتم را در شب دوم یا سوم بعد از انتخابات انجام دادم و الان که مرور می کنم می بینم دقیق  ترین حرف ها را هم همان زمان زدم اما ما از شهید بهشتی یاد گرفته ایم که مودب باشیم و به کسی توهین نکنیم.»
 
  
حال ببینیم صحبت قالیباف دران شب چه بوده
مهمترین موضع‌گیری آقای قالیباف در سال 88 صحبت‌های ایشان در گفتگوی ویژه‌ی خبری در تاریخ 2 تیر 88 است و در حالی که چند شب قبل از وی دکتر حداد عادل با حضور در همین برنامه، با صراحت به ادعای دروغ تقلب در انتخابات سبزها تاخت و حتی اعلام کرد حاضر است با میرحسین موسوی مناظره کند و دعوا را فراتر از دعوای دو کاندیدا دانست، قالیباف در این مصاحبه بدون یک کلمه موضع گیری درباره دروغ تقلب، به مواردی کلی اشاره میکند و بین نظام و اغتشاش‌گران، نقش میانه را بازی کند.
 
شهردار تهران در این برنامه می گوید: «وقتی یک منازعه‌ای به پیش می‌آید و یک اختلافی پدید می‌آید هر دو طرف مقصرند»، «یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران خلق حماسه بزرگ 85 درصدی ملت در سی سالگی انقلاب اسلامی ایران است»، «عدالت در اخلاق بزرگترین نیاز عرصه سیاست است»، «این جنگ تبلیغاتی که در این مناظره‌ها و این منازعه‌ها شروع شد، قبل از آن اگر دقت می‌کردید پیش از گسترش در جامعه همه اینها را در رسانه‌های خود نامزدها قابل مشاهده بود»، ، «قانون انتخابات نیازمند به بازنگری است»، «اطلاع‌رسانی در زمینه انتخابات یکی از ضعف‌های عمده این دوره بود »، «همه آنها که دارای ابهاماتی در فضای انتخابات هستند باید با سند سخن بگویند»، «باید، نخبگان، مردم و نامزدها بپذیرند که در یک انتخابات یک نفر برنده می‌شود و یک نفر انتخاب می‌شود»، «آیا آموخته‌ایم که اگر شکست خوردیم باید چگونه رفتار کنیم، آیا باید بداخلاقی‌ها را ادامه دهیم؟»، «عزیزی که منتخب می‌شود باید این باور درونی را داشته باشد که از لحظه انتخاب شدن بداند که منتخب 75 میلیون جمعیت ایران است و مخاطبان وی تنها رای‌دهندگان به وی نیستند و این را باید در عمل و بیان رعایت کنند»، «وقتی ما مدعی قانونگرایی هستیم اما خودمان توجهی به قانون نداریم نتیجه آن این می‌شود که یک عده‌ای آشوبگر فضا را در کشور ملتهب می‌کند»، « آن جمعیتی که در 25 خرداد به خیابان‌ها آمدند یک بخشی از مردم بودند که دارای ابهاماتی بودند»، « ای کاش مجریان قانون و آنهایی که می‌خواهند تجمعات را برگزار کنند، قانون را رعایت می‌کردند »، «{در 25 خرداد} شاهد آن بودیم که افرادی حرفه‌ای با نظام مشکل دارند و صف‌شان از مردم جداست، دست به اغتشاشاتی زدند»، « کاندیداها از فرصت پنج روزه استفاده کنند »، « اگر ما اختلاقی داریم باید آن را در چارچوب قانون پیگیری کنیم و بدانیم که دشمنان در کمین‌اند و در این راه باید دست در دست هم با تکیه بر وحدت کلمه برای پیروزی در مسیر انقلاب و نظام گام برداریم»، «با در اختیار قرار دادن فرصت‌ها برای همه اجازه دهیم بیانات مختلف مطرح شود»، « وی در پایان با تاکید بر ارائه مستندات محکمه پسند از سوی کاندیداها گفت: اجازه دهیم شیرینی بزرگ حضور ملت که برخاسته از افکار امام و انقلاب بوده به کام جامعه تلخ نشود و اعتراضات خود را در مجاری قانونی پیگیری کرده و به پیش ببریم».

وی به این نکته اشاره نکرد که آیا به دلیل توهین نکردن به سران فتنه با آنها همراه شده و یا نیت دیگری در سر می پرورانده است؟
شهردار تهران افزود:"در مورد حوادث آن سال حادثه تلخ زمانی رخ داد که با وجود حضور رهبر انقلاب در نماز جمعه و صحبت های ایشان که تکلیف را کاملا روشن کرد برخی باز هم عناد ورزیدند و راهشان را ادامه دادند."
البته قالی باف به این نکته اشاره نکرد که چرا در اوج درگیری های خیابانی که اغتشاش گران به جان و مال مردم حمله می کردند به کمک امت حزب الله نیامده و برای دفع فتنه توان شهرداری تهران را به کار نگرفت؟
شهردار تهران در ادامه فرا فکنی هایش پیرامون همراهی با فتنه اینگونه اظهار نظر کرد:"اگر کسی خسارتی به انقلاب وارد کرد، اگر این خسارتش ندانم  کاری بوده، بخشش در فرهنگ اسلامی وجود دارد و می توان او را بخشید اما کسی که آگاهانه به انقلاب خیانت کند انقلاب و مردم و نظام نمی توانند از او بگذرند. توبه یعنی اقرار به اشتباه و کسی که توبه می کند می تواند مورد بخشش قرار گیرد اما وقتی کسی عناد دارد تکلیفش روشن است. البته در این زمینه هم باز هم هدف وسیله را توجیه نمی کند و باید با منطق رفتار شود ولی ذره  ای نباید در برابر کسی که عناد دارد کوتاه آمد که کوتاه آمدن خیانت به انقلاب است."
قالی باف به صراحت بیان نکرد که آیا خود را جزء افرادی می داند که از ندانم کاری به انقلاب و آرمانهای آن خیانت کرده و یا آگاهانه دست به این اقدام زده است؟
وی البته از توبه کردن خود به دلیل سکوت در ایام فتنه و عدم محکومیت اقدامات سران فتنه و اغتشاشگران سخنی به میان نیاورد .

قالی باف که با هیجان به تعریف خاطره از زمان جنگ مشغول بود در پاسخ به این سوال که چرا شهرداری برای کارهای خود تبلیغات گسترده صورت می دهد در دروغی آشکار گفت: "من تبلیغ کردن را کار بدی نمی دانم. حضرت امام(ره) و رهبری تاکید دارند که اگر کاری انجام می شود آن را انعکاس دهیم. اما طبیعتا اضافه  تر و کمتر گفتن درباره یک کار شرط عقل و انصاف نیست و نه من هر کس که این کار را انجام دهد خلاف کرده است.شهرداری هم نیازمند تبلیغات نیست زیرا شهرداری در زندگی مردم دخیل است. من منکر نیستم شاید اشتباهاتی هم در این زمینه صورت گرفته اما خدا را شاهد می گیرم در هیچ جلسه ای نیست که به دوستان نگویم که به دو نکته توجه داشته باشند. نکته اول این است که آبروی کسی را نبرند حتی اگر مطمئن هستند حرفشان راست است و دوم اینکه در کارهایشان صداقت داشته باشند."
قالی باف که تازه حرفهایش در برنامه گل انداخته و تمام تلاشش را می کرد تا خاطرات دوران دفاع مقدس را با وضعیت امروز کشور آمیخته کند در تناقضی آشکار در ادامه افزود: "ما متاسفانه نتوانسته ایم ارزش های دفاع مقدس را به  خوبی به نسل جوان منتقل کنیم چون می خواهیم با حرف این ارزش ها را منتقل کنیم. در گفتمان اسلامی و فرهنگ عاشورا حرف خوب فقط ارزش نیست بلکه کار و رفتار خوب است که ارزش است."

+ نوشته شـــده در چهارشنبه 91/7/12ساعــت 11:3 صبح تــوسط عباس | نظر
هلاکت بیش از 5 هزار تروریست طی دو ماه در سوریه

 

بسمه تعالی
مرگ بیش از 5 هزار تروریست طی دو ماه در سوریه
 
روزنامه الوطن سوریه با اشاره به کشته شدن بیش از 5 هزار فرد مسلح طی دو ماه گذشته در نبردهای حلب و تضعیف روحیه تروریست‌ها به همراه قطع راه‌های کمک‌رسانی به آنها تاکید می‌کند که ارتش سوریه کار را در حلب یک‌سره می‌کند.
ادامه مطلب...
+ نوشته شـــده در سه شنبه 91/7/11ساعــت 5:10 عصر تــوسط عباس | نظر
آمریکا از تروریست ها خواست هرچه سریعتر خاک سوریه را ترک کنند

بسمه تعالی

ضمن هشدار در مورد عملیات قریب الوقوع دمشق 

آمریکا از تروریست ها خواست هرچه سریعتر خاک سوریه را ترک کنند 

واشنگتن در نامه هایی محرمانه به سرکردگان گروهک های تروریستی در سوریه از آنها خواست هرچه سریع تر خاک این کشور را ترک کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری دام پرس، یک مقام مسئول آمریکایی اعلام کرد، طی دو روز گذشته دولت آمریکا نامه های محرمانه ای برای فرماندهان گروهک های تروریستی در سوریه ارسال کرده و از آنها خواسته تا هرچه سریع تر خاک سوریه را ترک کنند.
وی افزود، این نامه ها پس از آن ارسال شدند که سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا (سیا) اطلاعاتی به دست آورد که نشان می داد، ارتش سوریه قصد دارد، عملیات گسترده ای را در مناطق مختلف این کشور علیه گروهک های تروریستی به اجرا بگذارد.
این در حالی است که در عرصه سیاسی نیز کشورهای عربی و غربی به توافق رسیدند که با مشارکت روسیه و ترکیه آرامش بار دیگر به سوریه بازگردد و در همین رابطه بود که ترکیه در اولین گام اقدام به بیرون کردن افراد مسلح از خاک کشور خود کرد.
این اطلاعات تأکید می کند که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نیز از طرح بازگشت آرامش به سوریه و باقی ماندن اسد در قدرت حمایت کرده اند، مشروط بر اینکه اسد برخی مناصب دولتی را به معارضان داخلی دهد.
از سوی دیگر در پی موفقیت های ارتش ملی سوریه در عقب راندن عناصر تروریستی مخالف دولت، تعدادی از افسران ارتش آزاد سوریه به لبنان فرار کردند.
همچنین تعداد دیگری از تروریست ها با اعتراف به ناکامی در عملیات مقابله با ارتش سوریه اظهار داشتند که امکان پیروزی وجود ندارد و به همین دلیل در روستاها و مناطق اطراف شهرها مخفی شدند.
این در حالی است که یک هفته نامه فلسطینی به نقل از یک افسر انگلیسی افشا کرد که تروریست های مسلح در پایگاه های ترکیه نحوه استفاده از سلاح های پیشرفته ای را آموزش می بینند که با دلارهای سعودی خریداری شده اند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از هفته نامه فلسطینی المنار، یک منبع آگاه اعلام کرد که هم اکنون کارشناسان بازنشسته نظامی اسرائیلی، انگلیسی و آمریکایی در پایگاه های ترکیه در حال آموزش دادن تروریست های مسلحی هستند که قطر و عربستان سعودی از نخستین ماه های بحران سوریه آنها را به خدمت گرفته است.
این منابع افزودند: طی روزهای گذشته هواپیماهای قطری یک محموله موشک های ضد تانک قابل حمل را در انبارهای تسلیحاتی ایجاد شده در فرودگاه های نظامی مرزی ترکیه تخلیه کردند.
یک افسر انگلیسی بازنشسته نیروهای ویژه که در این پایگاه ها مشغول فعالیت است، در این باره به المنار گفت که با برخی از افسران از تابعیت های مختلف از جمله اسرائیلی در آموزش نحوه استفاده از این موشک های ضد تانک به تروریست های مسلح مشارکت داشته است.
این افسر انگلیسی افشا کرد، گروهی که آموزش تروریست های مسلح را برای جنگ در سوریه بر عهده دارند، از تابعیت های مختلف هستند و تنها عامل مشترک بین آنها دستمزدی است که ماهیانه از کشورهایی چون قطر، عربستان سعودی و ترکیه دریافت می کنند.
از سوریه نیز خبر می رسد که ارتش سوریه در بسیاری از شهرها در حال پیشروی و پاکسازی مناطق از حضور تروریست های مسلح است. ارتش سوریه طی چند عملیات جداگانه در شهر حلب، درعا، ادلب و شهرهای دیگر توانستند 21 دستگاه خودرو شورشیان و افراد مسلح را منهدم کنند.
ده ها تروریست در این عملیات کشته و یا دستگیر شدند و از آنان مقادیر زیادی سلاح های آمریکایی، اسرائیلی و ترکی به دست آمد.
گروه های تروریستی به هنگام عقب نشینی مرتکب جنایت و کشتار مردم بی گناه می شوند به نحوی که در روستایی نزدیک حمص 17 نفر از مردم را قتل عام کردند.
رئیس جمهور مصر تأکید کرد که با تمام قوا از ملت سوریه حمایت کرده و تمامی تصمیماتی را که ملت سوریه بگیرد تایید می کند.
«محمد مرسی» در مراسم چهارمین کنگره سراسری حزب حاکم عدالت و توسعه در ترکیه گفت مادامی که خونریزی ها در سوریه پایان نیابد و حاکمیت بشار اسد بر این کشور ساقط نشود آرام و قرار نخواهدگرفت.
وی افزود: بحران سوریه تراژدی بزرگی برای جهان و قرن حاضر به شمار می رود.
فرمانده تروریست های سوریه در محاصره ارتش
از دیگر اخبار سوریه اینکه منابع نظامی ترک از حضور ریاض الاسعد فرمانده گروهک تروریستی موسوم به ارتش آزاد در حلب و محاصره بودن وی در این شهر خبر می دهند.
این منبع نظامی اعلام کرد، فرماندهان نظامی ترکیه به شدت از این موضوع نگران و در اندیشه ارسال هلی کوپترهایی برای نجات وی هستند.
در همین رابطه افسرانی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ترکیه آمده اند تا ایده ارسال هلی کوپتر برای نجات الاسعد را بررسی کنند.
گروهک تروریستی موسوم به ارتش آزاد چندی پیش مقر فرماندهی خود را پس از بروز اختلاف با ترک ها و نارضایتی مردم این کشور از حضور افراد مسلح در خاک ترکیه و بروز اختلافات شدید بین گروهک های تروریستی به خاک سوریه منتقل کرد.
سایر رویدادها
¤ یک نماینده پارلمان کویت گفت، علت توطئه ها علیه سوریه ایستادگی مردم و دولت در برابر استکبار است.
¤ رئیس حزب عربی سوسیالیست مصر تأکید کرد، تنها راه حل بحران سوریه برگزاری همه پرسی در این کشور است.
¤ ولید المعلم وزیر خارجه سوریه اظهار داشت، موفقیت ماموریت اخضر ابراهیمی فرستاده سازمان ملل به سوریه همکاری واشنگتن و کشورهای همجوار سوریه است.
¤ وزیر خارجه عراق خواستار برگزاری کنفرانس ملی در سوریه شد.
¤ 500 باب مغازه در بازار قدیمی و تاریخی شهر حلب در شمال سوریه در آتش سوخت.
¤ ارتش ترکیه نیروهای خود را در مرز این کشور با سوریه تقویت کرد.
¤ مشاور محمد مرسی رئیس جمهور مصر تأکید کرد، قاهره خواستار دخالت نظامی در سوریه نیست.
 



+ نوشته شـــده در سه شنبه 91/7/11ساعــت 7:3 صبح تــوسط عباس | نظر
آیا قالیباف دقیقترین مواضع را درباره فتنه گرفته است!؟

 

 بسمه تعالی

 


 

 لوگوی زرسالاران

محمد باقر قالیباف هفته گذشته باز هم میهمان یک برنامه زنده تلویزیونی در رسانه ملی شد تا این بار به بهانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس به ابراز نظر درباره مسائل جاری کشور بپردازد. این در حالی بود که «دیروز، امروز، فردا» اینبار سنت شکنی کرده و بجای دعوت از میهمان برنامه، به میهمانی مدعو خود رفته بود.

 

به گزارش رجانیوز، اظهارات شهردار تهران در این برنامه زنده تلوزیونی به فتنه 88 هم کشیده شد و او با دفاع تمام قد از عملکرد خود در آن برهه حساس اظهار داشت: "معتقدم نباید کسی رفتارش را به رخ دیگران بکشد که من در حوادث سال 88 عمارگونه رفتار کردم! متاسفانه این به رخ کشیدن امروز خیلی زیاد شده است."
 
قالیباف با اشاره به موضع‌گیری در برابر حوادث سال 88 گفت: "خود من جزو کسانی بودم که اولین صحبتم را در شب دوم یا سوم بعد از انتخابات انجام دادم و الان که مرور می‌کنم می‌بینم دقیق ترین حرف‌ها را هم همان زمان زدم اما ما از شهید بهشتی یاد گرفته ایم که مودب باشیم و به کسی توهین نکنیم."
 
وی بدون اشاره به عملکرد خود و مجموعه تحت مدیریتش پس از نمازجمعه تاریخی رهبر انقلاب افزود:  "در مورد حوادث آن سال حادثه تلخ زمانی رخ داد که با وجود حضور رهبر انقلاب در نماز جمعه و صحبت‌های ایشان که تکلیف را کاملا روشن کرد برخی باز هم عناد ورزیدند و راهشان را ادامه دادند."
 
شهردار تهران اگرچه این اظهارات را در یک برنامه مرتبط با دفاع مقدس بیان داشت و همواره نیز تاکید داشته که جنگ تحمیلی 8 ساله به عنوان یکی از معیارهای غربال نیروهای انقلابی در تاریخ ثبت شده اما اظهارات وی نشان می دهد وی چندان اعتقادی به اینکه فتنه 8 ماهه سال 88 نیز به مثابه غربالی برای سیاسیون بوده است، ندارد و علیرغم عملکرد و مواضع نه چندان خوب خود در این زمینه، بر دفاع از آن تاکید جدی دارد.
 
در این زمینه رجانیوز ضمن بازخوانی مواضع دکتر قالیباف در فتنه 88، قضاوت را به خوانندگان محترم می سپارد:
 
مواضع دوپهلو و نقش میانه بازی کردن بین ضدانقلاب و نیروهای انقلابی
 
مهمترین موضع‌گیری آقای قالیباف در سال 88 صحبت‌های ایشان در گفتگوی ویژه‌ی خبری در تاریخ 2 تیر 88 است و در حالی که چند شب قبل از وی دکتر حداد عادل با حضور در همین برنامه، با صراحت به ادعای دروغ تقلب در انتخابات سبزها تاخت و حتی اعلام کرد حاضر است با میرحسین موسوی مناظره کند و دعوا را فراتر از دعوای دو کاندیدا دانست، قالیباف در این مصاحبه بدون یک کلمه موضع گیری درباره دروغ تقلب، به مواردی کلی اشاره میکند و بین نظام و اغتشاش‌گران، نقش میانه را بازی کند.
 
شهردار تهران در این برنامه می گوید: «وقتی یک منازعه‌ای به پیش می‌آید و یک اختلافی پدید می‌آید هر دو طرف مقصرند»، «یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران خلق حماسه بزرگ 85 درصدی ملت در سی سالگی انقلاب اسلامی ایران است»، «عدالت در اخلاق بزرگترین نیاز عرصه سیاست است»، «این جنگ تبلیغاتی که در این مناظره‌ها و این منازعه‌ها شروع شد، قبل از آن اگر دقت می‌کردید پیش از گسترش در جامعه همه اینها را در رسانه‌های خود نامزدها قابل مشاهده بود»، ، «قانون انتخابات نیازمند به بازنگری است»، «اطلاع‌رسانی در زمینه انتخابات یکی از ضعف‌های عمده این دوره بود »، «همه آنها که دارای ابهاماتی در فضای انتخابات هستند باید با سند سخن بگویند»، «باید، نخبگان، مردم و نامزدها بپذیرند که در یک انتخابات یک نفر برنده می‌شود و یک نفر انتخاب می‌شود»، «آیا آموخته‌ایم که اگر شکست خوردیم باید چگونه رفتار کنیم، آیا باید بداخلاقی‌ها را ادامه دهیم؟»، «عزیزی که منتخب می‌شود باید این باور درونی را داشته باشد که از لحظه انتخاب شدن بداند که منتخب 75 میلیون جمعیت ایران است و مخاطبان وی تنها رای‌دهندگان به وی نیستند و این را باید در عمل و بیان رعایت کنند»، «وقتی ما مدعی قانونگرایی هستیم اما خودمان توجهی به قانون نداریم نتیجه آن این می‌شود که یک عده‌ای آشوبگر فضا را در کشور ملتهب می‌کند»، « آن جمعیتی که در 25 خرداد به خیابان‌ها آمدند یک بخشی از مردم بودند که دارای ابهاماتی بودند»، « ای کاش مجریان قانون و آنهایی که می‌خواهند تجمعات را برگزار کند، قانون را رعایت می‌کردند »، «{در 25 خرداد} شاهد آن بودیم که افرادی حرفه‌ای با نظام مشکل دارند و صف‌شان از مردم جداست، دست به اغتشاشاتی زدند»، « کاندیداها از فرصت پنج روزه استفاده کنند »، « اگر ما اختلاقی داریم باید آن را در چارچوب قانون پیگیری کنیم و بدانیم که دشمنان در کمین‌اند و در این راه باید دست در دست هم با تکیه بر وحدت کلمه برای پیروزی در مسیر انقلاب و نظام گام برداریم»، «با در اختیار قرار دادن فرصت‌ها برای همه اجازه دهیم بیانات مختلف مطرح شود»، « وی در پایان با تاکید بر ارائه مستندات محکمه پسند از سوی کاندیداها گفت: اجازه دهیم شیرینی بزرگ حضور ملت که برخاسته از افکار امام و انقلاب بوده به کام جامعه تلخ نشود و اعتراضات خود را در مجاری قانونی پیگیری کرده و به پیش ببریم».
 
به علت آنکه این اصلی‌ترین موضع ایشان در تمام سال 88 است، کمی به تفصیل اشاره شد. ولی در این موضع‌گیری‌ها کاملا سیاست پرهیز از مواضع صریح و پرداختن به کلیات تا به کسی بر نخورد،  یکی به میخ و یکی به نعل زدن، عدم پرداختن به موضوع اصلی، عدم پرداختن به دروغ بزرگ و اتفاقات عجیبی که علیه نظام برنامه‌ریزی شده است، عدم اشاره به نفوذ و دخالت و نقشه‌کشی گسترده آمریکا و بیگانگان، تقلیل سطح اختلافات و تعارضات به یک اختلاف سلیقه ساده و ... مشخص است. در بهترین حالت، شهردار محترم تهران در آن برهه هنوز متوجه دعوای اساسی بین نظام و مستکبرین نشده است و تصور می‌کند دعوا بین دو کاندیدا است.
 
باز هم کلی گویی و مقصر دانستن دو طرف!
 
در 20 تیر 1388 ایشان در موضع‌گیری دیگری در مراسم گردهمایی فصلی مدیران ارشد شهرداری تهران اظهار داشت: «برای گذار از شرایط حساس کنونی که به راستی سخت تر و پیچیده تر از گذشته است، نیازمند هوشیاری و بهره گیری از تجارب قبلی هستیم و باید با میانه روی به جامعه آرامش بخشیم»، « وی حوادث اخیر در کشور را ، فتنه خواند»، «در این شرایط همه ما وظایفی داریم و باید برای شفاف سازی تلاش کنیم»، «باید تلاش کنیم تا محیط و جامعه را به سمت آرام سازی ببریم ، نه به سمت تنش و بدون موضع گیری های غلط و حرف های غیر منطقی ، باید میانه روی را اساس کار قرار دهیم»، « نباید در عالم فتنه ، همه چیز را سیاه یا کاملا سفید ببینیم و خودمان را حق به جانب دید»، « تندروی ، جناحی عمل کردن ، قدرت طلبی و شهوت نام و زیاده خواهی از عوامل سیاسی فتنه انگیزی است»، «باید از ولایت فقیه دفاع و آن را حفظ کنیم و باید آن را فصل الخطاب دانسته و اساس کار بدانیم ».
 
باید پرسید در آن شرایط میانه‌روی چه معنایی می‌داد؟ اصولا مطرح کردن کلیدواژه "اعتدال و میانه روی" در اوج فتنه ها و درگیری های نیروهای انقلابی با ضد انقلاب چه پالسی برای هواداران انقلاب مخابره می کند؟ 
 
 آیا باید نظام در برابر خواسته‌های غیر قانونی کوتاه می‌آمد؟ مگر می‌شود میانه‌ی حق وباطل ایستاد؟ آیا فراتر از این مصاحبه‌، ایشان و مجموعه زیر نظرشان تلاشی برای شفاف سازی داشتند؟ 
 
باز هم حمله به دو طرف: امروز گرفتار فتنه‌ افرادی هستیم که یا از جنس نهروانیانند و یا از جنس جملیان!
 
موضع بعدی شهردار محترم تهران به 9 مرداد 88 مربوط است. وی در مراسم بزرگداشت شهید بابانظر درباره فتنه می‌گوید: «معتقدم هیچ گاه در این 30 سال مانند فتنه‌ امروز را نداشتیم و حتی زمان گروهک‌های ضدانقلاب باز هم مانند فتنه‌ امروز نبود، چرا که امروز گرفتار فتنه‌ افرادی هستیم که یا از جنس نهروانیانند و یا از جنس جملیان... بنابراین نگذاریم در این مقطع ضربه‌ای به نظام و ولایت بخورد و همان طور که در جنگ مردانه ایستادگی کردیم، امروز هم باید در مقابل این فتنه‌ها بایستیم» 
 
وی ادامه می دهد: «حال باید بدانیم کسانی که در جبهه‌ نامردها هستند، حق دارند پرچم دفاع از جنگ و بسیج را بردارند؟ ... روی صحبت من با کسانی است که نهایت، کار آن‌ها، آمدن به راه‌آهن بود. کسانی که دکمه‌های یقه‌شان تا بالا بسته بود و می‌گفتند، خدا به ما توفیق حضور در جبهه را نداده است» و قالیباف هیچ گاه توضیح نداد آیا کسانی که انتهای هزینه کردنشان در فتنه، مواضع مبهم، ناکارآمد، حداقلی و بی اثر بود، حق داشتند ادعای دفاع از انقلاب را داشته باشد؟ 
 
تاکید بر وحدت بدون اشاره به مبانی و طرفین آن
 
موضع‌گیری بعدی شهردار تهران درباره حوادث روز قدس مربوط به چند روز پس از آن است. وی در مراسم افتتاح تقاطع غیر همسطح خیابان شقایق با بزرگراه شهید کاظمی بر "وحدت" بدون اشاره به مبانی و طرفین آن سخن می گوید و تاکید می کند: «امروز دشمنان انقلاب با تشخیص درست مهمترین گرانیگاه انقلاب را مورد حمله قرار دادند که وحدت را از بین ببرند». وی درباره حوادث روز قدس نیز به چندجمله کلی اکتفا می کند: «در حاشیه روز قدس تعدادی حرکات‌های ضد انقلابی ایجاد شد و هر کس که دلسوز مردم باشد این حرکت را محکوم می‌کند»، « درست است که این حرکت قابل توجه نبود و تعداد آنها بسیار محدود بود ولی به هر حال این کارها غیر قابل قبول و غیر قابل تحمل است». 
 
سکوت در برابر افتضاح 13 آبان؛ موضع گیری همسو با اصطلاح طلبان بعد از توهین به امام
 
شهردار تهران 13 آبان 88 و پس از بی حرمتی های بی سابقه فتنه گران به آرمان های انقلاب سکوت اختیار کرد و بعد از مدتها، در قبال اهانت به امام روح الله در 16 آذر 88 که هاشمی رفسنجانی نیز با صدور بیانیه ای نسبت به آن موضع گیری کرد و حتی حزب کارگزاران، مجمع روحانیون، مردم سالاری و حزب مشارکت نیز این اقدام را از سر ناچاری محکوم کردند، اعلام کرد: "حتما هم باید بر سر ضرورت برخورد با مسببین و عاملین این حرکت زشت به سختی ایستاد... «حالا» باید موضع شفاف گرفت و نگاهها را از زاویه سیاست معطوف به صورت زیبای وفاداری کرد. اصلا مگر می شود دم از انقلابی بودن بزنیم و حالا که سخن از شأن و حرمت آن معمار کبیر انقلاب است سکوت کنیم؟"
 
اما قالیباف بلافاصله مواضع دوپهلوی خود را در این جا نیز بروز می دهد: "این اقدام از منظری دیگر حاصل بی تقوایی آنهایی است که نه تنها فضای تهمت و شایعه سازی را از میان نبرده بلکه اتفاقا می خواهند حتی الامکان بدان دامن بزنند. آنها کسانی هستند که حتی در رسانه های عمومی هم برای یکدیگر خط و نشان کشیده، همدیگر را تهدید کردند" البته خطاب این جمله واضح است که به آقای موسوی نیست. اینها چه کسانی‌اند؟ و به چه کسان دیگری تهمت می‌زنند؟ آیا اتهام خیانت به آقای موسوی و گروهک سبز را تخطئه می‌کند؟
 
قالیباف ادامه می دهد: "هر چند نباید فراموش کنیم که دوستان ما در رسانه ملی هم با حرکت اشتباهشان بدعتی تازه پدید آورده و دلهای فراوانی را به درد آورده اند. ما همگی معتقدیم که محکوم کردن آن اقدام زشت و اطلاع رسانی و شفاف سازی حاشیه آن باید صورت می گرفت، اما پخش اینچنینی تصاویر آن هم از رسانه ملی هم جای سؤال دارد و هم جای تأسف." این درحالی بود که در آن شرایط حمید انصاری رییس موسسه تنظیم آثار امام، اصل توهین‌ها را منکر شد و به صدا و سیما تاخت و از طرف دیگر بی بی سی، هر روز تحلیل و برنامه می‌گذاشت که کار صدا و سیما زشت و اشاعه‌ی فحشا بوده است و در این بین رهبر معظم انقلاب چند روز پس از این ماجرا اعلام کردند: "عقل حکم می‌کند، در قضیه اهانت به امام (ره) به جای آنکه منکر اصل قضیه شوید، اهانت را محکوم کنید و بالاتر از آن به حقیقت و عمق این اقدام پی ببرید و متوجه شوید که دشمن کجا را هدف گرفته و به دنبال چیست."
 
مقصر دانستن هر دو طرف بعد از افتضاح روز عاشورای فتنه گران
 
اما پس از افتضاح روز عاشورای فتنه گران  که از طرف موسوی "خدا جو" لقب گرفتند؛ آقای قالیباف در این اوضاع چه موضعی گرفت؟ 
 
وی در گفتگو با خبرگزاری مهر همچنان بر مقصر بودن دو طرف تاکید دارد و میگوید: « تداوم روند قانون‌گریزی و افراط  امکان دارد کار را به‌جایی برساند که روزی کار از دست هر دو طرف ماجرا خارج شود، این مسائل قابل پیش‌بینی بود»،‌ «وقتی قرار باشد امور به‌جای حل آن در مجاری قانونی و عقلانی‌اش در کف خیابان مطرح شود،حتما گروه‌هایی که با نظام و اسلام هیچ نسبتی ندارند و معاند هستند به طمع می‌افتند تا بیایند و صحنه را مدیریت کنند»، « بنده معتقدم باید تفکیک بین جریان معترض و جریان مشکوکی که حوادثی از قبیل روز عاشورا ایجاد می‌کند، قائل شد»، « من تاکید دارم که جریان معترض باید خط خودش را از این حوادث جدا کند. اگر اتفاقات روز عاشورا را قبول ندارد  به روشنی آن را بیان کند و بین خود و جریان اغتشاشگر و مشکوک مرز شفاف ایجاد کند»، « باید به دشمنان این کشور و مردم هم آشکارا گفت که پرونده و کارنامه شما روشن است. عملکرد شما در این 50 سال اخیر حتی فراتر از کارنامه‌تان با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، کارنامه سیاهی است. خیانت شما آشکار است».
 
اما مواضع این چنینی شهردار تهران باز هم ادامه دارد. ایشان پس از ماجرای عاشورا و حماسه 9 دی در 19 بهمن 88 در قم می‌گوید:
 
«چه آنهایی که بد تصمیم می گیرند و بد مدیریت می کنند و چه آنهایی که ناامنی درست می کنند و نمی گذارند مدیریت کار خود را انجام دهد هر کدام به نوعی چوب لای چرخ انقلاب می گذارند». «تنها آنارشیستها هستند که برای حل مشکلات کف خیابان را به منطق و گفتگو و قانون ترجیح می دهند»
 
عملکرد شهرداری تهران و رسانه های آن در فتنه چگونه بود؟
 
اینها همه ی مواضع شهردار محترم تهران در قبال فتنه 88 بود، عملکرد شهرداری تهران در این برهه نیز خود جای تامل جدی است و در حالی که ایشان  به عنوان شهردار تهران حجم عظیمی از امکانات فرهنگی-رسانه‌ای در اختیار داشت تا از آنها برای مقابله با فتنه‌گران استفاده کند، چقدر از این پتانسیل در راه مقابله با فتنه 88 بکار گرفته شد؟
 
آیا به واقع فرهنگسراها و سازمان فرهنگی هنری این ظرفیت را نداشتند که دست به شفاف‌گری بزنند؟ برنامه‌های مختلفی برای آگاه کردن ذهن مردمی که آقای قالیباف معتقد بود از اغتشاشگران جداست، بگذارند؟ چه برنامه‌هایی اجرا کردند؟ 
 
و پرسش دیگر اینکه اطرافیان شهردار تهران در این برهه چه کسانی و با چه کارنامه ای بودند؟
 
در 20 تیر 88 آقای ایازی جایگزین آقای نوریان در سازمان فرهنگی هنری شد و این در حالی بود  که حتی سایت  خبرآنلاین در فروردین 89 درباره‌ی ایازی می‌نویسد: "وی در دوره پس از انتخابات، مواضعی خاص داشت. روزنامه شرق نیز در اولین شماره دوره جدید انتشار خود مصاحبه مفصلی با سیدمحمد علی ایازی داشت."
 
 یا ماجرای استعفای اخراج مانند یکی دیگر از معاونان قالیباف به دلیل امضای نامه حمایت از آشوبگران در مهر 88.
 
احمد دنیامالی معاون شهرداری تهران در فتنه 88 بود که در طول رقابت‏های انتخابات دهم ریاست جمهوری، روابط منظم و تشکیلاتی با ستاد میر حسین موسوی داشت و برخی منابع از استفاده او از جایگاه معاونت شهرداری در این رقابت‏های سیاسی هشدارهایی را اعلام می‏کردند. 
 
معاون دکتر قالیباف حتی بعد از انتخابات، نامه حمایت از آشوبگران را به همراه جمعی از منسوبین آیت الله هاشمی رفسنجانی و آقای خاتمی و مدیران ارشد دولتهای آن دو امضا کرد. 
 
 دنیامالی که پس از ریزش تونل توحید به شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار داشت به همراه جمعی از مدیران ارشد دولتهای سازندگی و اصلاحات و اعضاء ارشد احزاب مشارکت و مجاهدین انقلاب در تاریخ جمعه، 23 مرداد 1388، بیانیه ای صادر کرد و در آن نوشت: "نظرهای انتقادی و راه حل های اصلاحی مراجع عظام، استادان دانشگاه ها و نخبگان کشور همچنین آقایان هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی را باید به عنوان حاصل مدیریت عالی نظام در قوه مجریه و مقننه تا پیش از دولت نهم جدی، همه جانبه و دلسوزانه برای کشور و نظام قلمداد کرد. باید باور کنیم که به کمک همین تجربه‌ها و آگاهی ها باید راهی برای خروج از این بحران پیدا کرد."
 
 در ادامه این بیانیه ادعا شده است:"از اولین روز پس از انتخابات رسانه به اصطلاح ملی تبلیغاتی وسیع و پردامنه علیه نامزدها و جریان های انتخاباتی رقیب دولت را سازمان داد و هرگونه امکان قانونی برابر برای معترضان به نحوه برگزاری و نتایج انتخابات در هر زمینه یی عملاً سلب شد. مردم در برابر درخواست روشن و ساده خود آن هم از طریق راهپیمایی مسالمت آمیز میلیونی و سکوت اعتراض آمیز مدنی به مهندسی (مدیریت) انتخابات متاسفانه با پاسخ ضرب و جرح و حبس بی سابقه یی مواجه شدند."
 
 این بیانیه به امضای چهره هایی نظیر فائزه هاشمی رفسنجانی محمدرضا خاتمی، مصطفی معین، هادی خانیکی، رجبعلی مزروعی، محسن آرمین، محمد سلامتی، عبدالواحد موسوی لاری، معصومه ابتکار ، مرتضی الویری، محمدرضا بهزادیان، حمیدرضا جلایی پور، علی شکوری راد، الهه کولایی و ... نیز رسیده بود.
 
در کنار همه این مسایل، عملکرد روزنامه همشهری چگونه بود؟ و چرا در ویژه‌نامه‌ی نوروزی 89 این روزنامه، نه تنها هیچ اشاره‌ای به اقدامات بی سابقه و اتهامات سنگین میرحسین موسوی و مهدی کروبی علیه نظام جمهوری اسلامی و بی اعتنایی به قانون و رای مردم نشد بلکه حتی با انتشار مطالبی حاشیه ای نظیر "قطع پیامک‌ها در شب انتخابات" که بارها از سوی مراجع مختلف، علت آن و شبهات مربوط به آن پاسخ داده شده، به حمایت از این ادعاهای بدون سند سران اصلاحات پرداخته شد؟
 
در همین وی‍ژه نامه که احتمالا به قصد ترویج فضای اعتدال در جامعه منتشر شده بوده است! با اشاره‌ به نامه ی بی سلام و السلام هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب -‌سه روز مانده به برگزاری انتخابات‌-، به توهین‌آمیز بودن این نامه و پیش بینی آشوب در آن هیچ اشاره‌ای نشد و در عوض تلویحا به تایید این نامه جنجالی پرداخته شد.
 
همشهری همچنین همگام با ادعای سایت‌ها و رسانه‌های ضدانقلاب، با تحریف سخنان رئیس جمهور در جشن میدان ولی‌عصر، عبارت "خس و خاشاک" را به عنوان صحبت‌های رییس جمهور منتشر میکند که این ادعا نه تنها از سوی رییس جمهور بلکه با نشان دادن فیلم سخنان رئیس جمهوری در رسانه ملی تکذیب شده بود.
 
همشهری حتی به جای اینکه تمرد اصلاح‌طلبان از رای و نظر مردم را که رهبر معظم انقلاب آن را "مسئله اصلی" دانستند، تقبیح کند و حرمت‌شکنی‌های حامیان این جریان نظیر هتک حرمت روز عاشورا و اهانت به عکس امام خمینی (ره) را یادآوری کند، برکناری میرحسین موسوی از ریاست فرهنگستان هنر را به دلیل "پیگیری برای به کرسی نشاندن حرفش" می داند.
 
اینها بخشی از عملکرد و "دقیق ترین" مواضع دکتر محمد باقر قالیباف شهردار تهران در فتنه 88 است و همه اینها در حالی بود ه رهبر معظم انقلاب در 29 تیر 88 فرموده بودند:
 
" نخبگان بدانند هر حرفى، هر اقدامى، هر تحلیلى که به آنها کمک بکند، این حرکت در مسیر خلاف ملت است. همه ‌ى ما خیلى باید مراقب باشیم؛ خیلى باید مراقب باشیم: مراقب حرف زدن، مراقب موضع گیرى کردن، مراقب گفتن ها، مراقب نگفتن ها. یک چیزهائى را باید گفت؛ اگر نگفتیم، به آن وظیفه عمل نکرده ایم. یک چیزهائى را باید بر زبان نیاورد، باید نگفت؛ اگر گفتیم، برخلاف وظیفه عمل کرده ایم. نخبگان سر جلسه ى امتحانند؛ امتحان عظیمى است. در این امتحان، مردود شدن، رفوزه شدن، فقط این نیست که ما یک سال عقب بیفتیم؛ سقوط است."

 


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/7/10ساعــت 5:47 عصر تــوسط عباس | نظر
اقتدار قضائی با محاکمه قالیباف و مطهری کاملتر خواهد شد

بسمه تعالی

جا دارد که دستگاه قضا با رویکرد مطلوب در پیش گرفته و بنابر درخواست افکار عمومی به اتهامات محمد باقر قالیباف و علی مطهری نیز رسیدگی نماید تا هیچ شبهه و شائبه و بهانه ای در دست مردم و گروههای مختلف جامعه باقی نماند و دستگاه قضا نیز اثبات نموده باشد که در اجرای عدالت با هیچ شخص و جریانی تعارف و رودربایستی ندارد.
سرویس سیاسی بی باک؛ مهدی صاحبی: پس از محاکمه عادلانه برخی از متهمان اقتصادی و سیاسی و اجرای احکام تعدادی از آنان، علی مطهری و محمد باقر قالیباف دو تن از متهمان باقیمانده ای هستند که افکار عمومی انتظار محاکمه و برخورد جدی دستگاه قضائی با آنها را دارند.
در سال جاری دستگاه قضائی با برخورد قاطع خود با برخی دانه درشتهای اقتصادی و سیاسی، رائحه امید عدالتمحوری و عدم تبعیض را در دل مردم زنده کرد  تا اینکه امروزه می توان با جرات بیشتر این نوید را داد که با ادامه این سیره اخیر دستگاه قضائی علیه دانه درشتها، کمتر کسی جرات دست درازی به بیت المال و سیاه نمایی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای امام (ره) و انقلاب اسلامی را داشته باشد. 
برخی بر این تصورند که تا کنون اغلب این مردم و قشر مستضعف جامعه بودند که بخاطر خطاها و اشتباهات جزئی خود به پای میز محاکمه کشیده اند و تاوانی بسیار سنگینتر از فساد دانه درشتهای اقتصادی و سیاسی و امنیتی داده اند اما استمرار برخوردهای اخیر دستگاه قضا با منسوبان به باندهای قدرت و ثروت می تواند نشانگر انقلابی بزرگ و ضروری در سیستم قضائی کشور باشد که این امر در صورت استمرار به خودی خود بسیاری از مشکلات و معضلات کشور را حل خواهد کرد.
بعد از برپایی دادگاه متهمان فساد بزرگ اقتصادی از سوی دستگاه قضا و صدور احکام آنان و همچنین بازداشت مهدی و فائزه هاشمی و علی اکبر جوانفکر که هر یک از آنها برای برخی جریانات و افراد صاحب منصب خط قرمز تلقی می شدند؛ جا دارد که دستگاه قضا با رویکرد مطلوب در پیش گرفته و بنابر درخواست افکار عمومی به اتهامات محمد باقر قالیباف و علی مطهری نیز رسیدگی نماید تا هیچ شبهه و شائبه و بهانه ای در دست مردم و گروههای مختلف جامعه باقی نماند و دستگاه قضا نیز اثبات نموده باشد که در اجرای عدالت با هیچ شخص و جریانی تعارف و رودربایستی ندارد.
اتهامی که دولتی ها بر محمد باقر قالیباف وارد می دانند
این حق دولتی هاست که علیه کسانیکه پای خود را از دایره نقد بیرون گذاشتند و علیه دولت سیاه نمایی و تخریب نمودند؛ شکایت کنند.
شکایت اعضای هئیت دولت از محمد باقر قالیباف یکی دیگر از پرونده هایی است که دستگاه قضا می تواند با رسیدگی عادلانه به آن، اقتدار و بی طرفی خود را بیش از گذشته به اثبات رساند.
شبکه ایران پیرامون اتهامات قالیباف نوشت: شکایت هیئت دولت از محمد باقر قالیباف یکی از استثنایی ترین پرونده های قضایی کشور است. ماجرا به آنجایی بر می گردد که سال 1387 فایل صوتی منتشر شد که حاوی اتهامات بسیار زشت اخلاقی و همچنین پاره ای سخنان ضد امنیتی علیه هیئت دولت بود. گفته می شود پس از انتشار این فایل صوتی، حجت الاسلام محسنی اژه ای که سمت وزیر اطلاعات وقت را در اختیار داشت، فایل صوتی را با صدای باقر قالیباف تطبیق داد و تایید کرد که این سخنان زشت و اتهامات بی سابقه توسط شهردار تهران ابراز شده است. پس از این اتفاق، هیئت دولت وقت به اتفاق از شهردار تهران شکایت کردند. گفتنی است محتوای این فایل صوتی به قدری شنیع و زشت است که در صورت رسیدگی به آن، محروم شدن قالیباف از کلیه مناصبش و برباد رفتن آرزوی او برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کمترین تبعات آن خواهد بود.
علی مطهری؛ متهمی با پرونده های رنگارنگ
 علی مطهری علی رغم اینکه در خانواده ای بزرگ و منسوب به پدری عالم و فرهیخته می باشد امّا نوع رفتار و گفتار وی هیچ سنخیتی با مقام علم و اندیشه ندارد و به نظر می آید که عدم طی کردن پلکان رشد توسط وی در رسیدن به مقام و منصب سیاسی و اجتماعی از طرق مرسوم و معقول، او را گرفتار توهمات زیادی نموده است.
بی باک سال گذشته در این زمینه نوشت: توهم خود بزرگ بینی و کوچک بینی دیگران، توهم عمار بودن و بی بصیرتی غیر خود، توهم صحابه رسول الله بودن  و منافق بودن اصولگریان قبول شده در ایام فتنه، توهم ... و مربا بودن دیگر نمایندگان و...
علی مطهری از جمله نمایندگانی است که بارها اصول و ارزشهای متعارف جامعه را زیر پا گذاشته است و به اصول اولیه اخلاقی که حتی بسیاری از اهالی چاله میدان نیز به آن پایبندند، پشت نموده است.
عدم برخورد دستگاههای مربوطه با وی کار را به جای رسانده است که این نماینده نه تنها از فحاشی و هتاکی های مکرر خود ابراز پشیمانی نکرده است، بلکه انگار تازه این نوع ادبیاتها به دهان وی مزه کرده و قصد ابداع الفاظ توهین آمیز جدید کرده است.
سئوال اینجاست که آیا این توهین های صریح و مکرر و ادبیات چاله میدانی این نماینده مجلس جای تاسف بیشتر دارد یا برخی تمثیلات عوامانه رئیس جمهور از قبیل  " ممه را لولو برد " که برخی رسانه ها کم مانده بود تا از آن تعبیر آقای احمدی نژاد به فاجعه و بحران یاد کنند؟!
جالب اینجاست که در یک برهه زمانی علی مطهری بعد از اهانت های مکرر به برخی نمایندگان مجلس و مقامات کشور، به یکباره متحول و مودب شده و در واکنش به توهین یک فرد عادی به فائزه هاشمی تا حد دق کردن پیش رفت و طی نامه ای از رئیس دستگاه قضا خواست تا آن جوان را محاکمه و مجازات کند!
بی باک ضمن عرض پوزش از کاربران فهیم و اخلاق مدار، در ادامه برخی از کلمات قصار و هنرنمایی های آقای علی مطهری در تحقیر و توهین به سایر نمایندگان و مسئولین را جهت تنویر افکار عمومی و شناخت هرچه بیشتر ماهیت این نماینده، منتشر می کند.
توهم خود بزرگ بینی در یک مناظره رادیویی

* اواسط خرداد 89 بود که مناظره رادیویی رادیو گفت و گو میان مهدی کوچک زاده و علی مطهری، دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی صورت گرفت.

در ابتدای این مناظره که با پیرامون تذکر هیئت داوری فراکسیون اصولگرایان به علی مطهری برگزار شد، کوچک زاده با اشاره به اعتراض مردم به حجت الاسلام سید حسن خمینی در مراسم سالگرد امام راحل و نامه علی مطهری در توهین به مردم معترض و رئیس جمهور، گفت: اشکال اصلی که بنده وارد می دانم به این یادداشت آقای مطهری است که اولاً ایشان به چه دلیلی خودشان را مجاز می دانند که به نمازگزاران روز جمعه که با شعار دادنشان موجب ایجاد وقفه و حتی قطع سخنرانی سید حسن خمینی شدند، توهین کنند. ثانیاً ایشان خودشان را به چه دلیلی مجاز می دانند به رئیس جمهور قانونی کشور توهین نمایند.

کوچک زاده همچنین خطاب به مطهری گفت: آقای علی مطهری، شمایی که فلسفه خواندی، دکترای الهیات داری، ادبیات عرب خواندی، آیا اینجا اجازه هست که ما هم به شما بگوییم که شما مثل یک کودک عزیزکرده ای شده ای که دهانت را باز می کنی و هر حرفی که دلت می خواهد می زنی؟ نکند خدای ناکرده به واسطه وابستگی به یک خاندان شریف خودت را تا این حد در بیان مطلب آزاد می دانی؟ و اسم این را آزادی بیان می گذاری؟ این آزادی بیان نیست، این هتاکی  است.

در ادامه مناظره علی مطهری در پاسخ به کوچک زاده به کنایه گفت: من به آقای کوچک زاده توصیه می کنم که با افراد بزرگ زاده در نیفتند.


خفه شو ، بتمرگ سر جات ...



* در تاریخ   2 تیر 1389 رسانه ها گزارش دادند: 

علی مطهری نماینده مردم تهران، در مخالفت با فوریت طرح معتبر بودن اساسنامه جدید دانشگاه آزاد مصوب شورای عالی فرهنگی، با خواسته بیش از 150 نماینده مخالفت کرد و گفت که باید منتظر نظر شورای نگهبان ماند.

وی سپس با متهم کردن منتقدان اقدام اخیر مجلس به استفاده ابزاری از بیانات رهبر انقلاب، در سخنانی  اظهار داشت: آقای حسینیان در صحبت‌های خود گفتند به این طرح رای بدهید تا مشکلات اصولگرایان حل شوداصولگرایان هیچ مشکلی جز امثال جنابعالی و دوستانتان که برنامه دیروز را اجرا کردید ندارند، مثل آقای کوچک‌اف که ریشه روسی دارد و نام کوچک‌اف را به کوچک‌زاده تبدیل کرد.

پس از این سخنان و سکوت چند لحظه ای همه نمایندگان، کوچک ‌زاده به به این اهانت صریح مطهری واکنش نشان داد.

مطهری هم سپس در یک هنرنمایی جدید، کوچک زاده را با عبارات رکیکی چون "خفه شو، بتمرگ سر جات ..." آماج توهین های خود قرار داد.


برای دانلود این فایل صوتی اینجا کلیک کنید
رادیو سراسری هم که این جلسه را همانند دیگر جلسات علنی مجلس به صورت زنده پخش می شد، بلافاصله پس از اظهارات غیراخلاقی مطهری همانند مدیر جلسه علنی مجلس، اقدام به قطع صدای وی کرد.

در این حین رسایی به سمت کوچک ‌زاده رفت و وی را به آرامش و سعه صدر و شنیدن ادامه سخنان توهین آمیز مطهری فراخواند.

( گفتنی است، الفاظ جاری شده از دهان مطهری به حدی زشت و زننده بود که وی بعد از چند روز مجبور شد در قالب نامه ای به توجیه آن بپردازد)

 


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/7/10ساعــت 9:10 صبح تــوسط عباس | نظر
ورودجانبدارانه رسانه ملی به عرصه انتخابات/به نام دفاع مقدس به کا

 

بسمه تعالی
ورود زودهنگام رسانه ملی به عرصه انتخابات / به نام دفاع مقدس به کام یک جریان سیاسی خاص
حضور محمد باقر قالیباف شهردار محترم تهران که از مدت ها پیش قصد پاستور کرده است در برنامه "امروز دیروز فردا"یی که پس از خداحافظی اجباری وحید یامین پور از این برنامه با افت جدی در کیفیت محتوایی مواجه گردیده و بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده و تبدیل به برنامه ای مشابه تمامی برنامه های یکنواخت سیمای ملی شده است بار دیگر تداعی گر واقعه تلخ استفاده ابزاری از نام شهیدان و رزم آوران دفاع مقدس بود.
سرویس سیاسی پایگاه 598 - دعوت از فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس به عنوان گنجینه های زنده عرصه جهاد و مقاومت در برنامه های گوناگون رسانه ملی و بیان خاطرات، نصایح و رهنمودهای این عزیزان امری زیبا و ضروری است اما گاهی از اوقات برخی از چهره ها و جریانات سیاسی با استفاده از این جایگاه اقدام به مطالبه مقاصد سیاسی خود می نمایند.

حضور محمد باقر قالیباف شهردار محترم تهران که از مدت ها پیش قصد پاستور کرده است در برنامه "امروز دیروز فردا"یی که پس از خداحافظی اجباری وحید یامین پور از این برنامه با افت جدی در کیفیت محتوایی مواجه گردیده و بسیاری از مخاطبین خود را از دست داده و تبدیل به برنامه ای مشابه تمامی برنامه های یکنواخت سیمای ملی شده است بار دیگر تداعی گر واقعه تلخ استفاده ابزاری از نام شهیدان و رزم آوران دفاع مقدس بود.


سوال های مهندسی شده مجری برنامه و پاسخ های آقای قالیباف خود به خوبی بیانگر هدف از اجرای این برنامه بود. بیان شبهات موجود در مورد رفتار و مواضع آقای شهردار و جواب های کلیشه ای دکتر قالیباف آنقدر مشهود بود که بیش از نصف وقت برنامه اصلاً سنخیتی با موضوع دفاع مقدس نداشت.

آقای قالیباف با در اختیار داشتن فرصتی طلایی با معرفی خود به عنوان مدبر ترین فرد در فتنه سال 88 در کشفی عجیب مبلغ اختلاس اخیر را سه هزار میلیارد دلار بیان نمودند.

جملات ذیل قسمتی از سخنان آقای شهردار در برنامه ای با موضوع دفاع مقدس می باشد:

• کار تبلیغاتی را اقدام بدی نمی‌دانم چراکه امام و رهبر انقلاب هم بر این موضوع تأکید دارند که کارهای خود را باید منعکس کنیم.

• بنده 2 پسر و یک دختر دارم؛ هرچند فرصتی نمی‌کنم که در کنار آنها باشم و بیشتر وقتم را برای کارم می‌گذارم و همیشه بعد از اذان صبح بیرون هستم اما با این حال سعی دارم در آن لحظه محدود برای فرزندانم موثر باشم .

• در حوادث اقتصادی به نقش مردم بی‌توجهی شده است.

• در فتنه هم باید از راه درست پیش برویم چرا که هدف وسیله را توجیه نمی‌کند.

• کسی نباید به خودش نمره بدهد و این مردم هستند که باید این کار را بکنند. اما حوادثی که اتفاق افتاد بنده با توجه به سابقه و تجربه‌ایی که داریم معتقدم از برخی دوستانی که امروز می‌گویند عمارگونه عمل کرده‌ایم، عملکرد بهتری داشته‌ام و جزو کسانی بوده‌ام که در شب اول یا دوم پس از انتخابات به تلویزیون آمده و مفصل صحبت کرده‌ام!!!!!!!
• بنده معتقدم که در قبال فتنه دقیق‌ترین حرف‌ها را زده‌ام.

• گاهی کسی 3 هزار میلیارد دلار دزدی می‌کند که جای تأسف دارد و باید برخورد شود اما دزدی برتر این است که ما برای بیت‌المال به صورت شخصی تصمیم بگیریم و خلاف ضوابط از آن خرج کنیم.

• شهرداری هم نیازمند تبلیغات نیست زیرا شهرداری در زندگی مردم دخیل است.

• باید صادق باشیم، ریاکار نباشیم و فقط خودمان را نبینیم.

• بیشتر وقت من برای کار می گذرد. خانواده ام به من میگویند زندگی اولم کارم است. از صبح تا شب بیرون هستم و در چند سال گذشته یادم نمی آید نهار را در منزل بوده باشم و خیلی از شب ها هم خانه نرفته ام اما سعی می کنم از همان وقت محدود که در خانه هستم موثر استفاده کنم و با خانواده باشم و البته حتما در طول روز با همه مشغله کاری با خانواده تماس می گیرم و احوالشان را می پرسم.» وی تاکید کرد:« مهمتر از همه اینها این است که سعی می کنم در رفتار با فرزندان دو نکته را رعایت کنم. اول اینکه دختر و پسرم احساس ریا در من نکند. احساس نکند پدرش وقتی نمازش را در خانه می خواند 5 دقیقه این نماز طول می کشد ولی وقتی پدرش در مراسمی رسمی است 15 دقیقه نمازش طول می کشد. اگر این اتفاق بیافتد تاثیر بسیار منفی بر فرزند دارد. نکته دوم رزق حلال است. ما اگر در فرزندانمان نارسایی هست باید به خودمان نگاه کنیم. آنقدر که رزق حلال و  پدر و مادر در تربیت فرزند نقش دارند جامعه ندارد.

حال خوانندگان گرامی خود نسبت این سخنان را با هفته دفاع مقدس، شهرداری تهران و انتخابات سال 92 مشخص نمایند.البته ایشان خلاف نظررهبری هنوز اعتقاد ندارد که فتنه بوده بلکه بجای کلمه فتنه گفته "حوادثی که اتفاق افباد"

+ نوشته شـــده در یکشنبه 91/7/9ساعــت 5:18 عصر تــوسط عباس | نظر
ترکیه چرا مجبور به اخراج گروه های معارض سوری شد؟! (خبر ویژه)

بسمه تعالی

ترکیه چرا مجبور به اخراج گروه های معارض سوری شد؟! (خبر ویژه)

یک رسانه سعودی، عقب نشینی ترکیه از حمایت علنی نسبت به گروه های مسلح سوری را حاصل فشارهای داخلی و ناکامی در جنگ توصیف کرد.
پایگاه خبری ایلاف به نقل از منابع آگاه خبر داد: فشار علوی های ترکیه از یک سو و افزایش حملات اعضای گروهک پ.ک.ک از سوی دیگر باعث شده تا دولت ترکیه، ارتش آزادیبخش را وادار کند که فعالیت های خود را به داخل سوریه انتقال دهد.
منابع آگاه ایلاف می گویند فرماندهان علوی ارتش ترکیه فشارهای بسیاری را به دولت این کشور وارد کردند تا حمایت های سیاسی خود را از ارتش آزادیبخش سوریه قطع کند. ارتش ترکیه دولت اردوغان را متهم کرده که با دخالت در بحران سوریه برای اوضاع داخلی کشور بحران ایجاد کرده و ضمن تحمیل هزینه های اجتماعی به دلیل پناه دادن به پناهندگان سوری هزینه های اقتصادی بسیاری را نیز از این ناحیه متحمل شده است.
یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، در این باره گفت: «سرهنگ ریاض الاسد، فرمانده ارتش آزادیبخش سوریه تلویحا اشاره کرده است که تحت فشار قرار گرفته تا مقر فرماندهی خود را از ترکیه به سوریه منتقل کند.»
به گزارش دیپلماسی ایرانی به نقل از ایلاف، محمد علاءالدین، ژنرال بازنشسته مصری نیز در این باره گفت: «ارتش آزادیبخش، چه در داخل چه در خارج با فشارهای بسیاری مواجه است. افراد مسلح در داخل نمی دانند که در خارج چه کسی به اسم آنها صحبت می کند. آنها معتقدند که در داخل می جنگند و خود را قربانی می کنند در حالی که در خارج این ارتش آزادیبخش است که از فعالیت آنها بهره برداری می کند.»
وی تاکید می کند: دولت ترکیه به دلیل طولانی شدن جنگ در سوریه و عدم همکاری و همراهی غرب و کشورهای متخاصم با سوریه برای سقوط نظام اسد، از تحولات جاری در سوریه سرخورده شده و تصمیم دارد دیگر بیش از این برای سوریه هزینه نپردازد. از این رو به ارتش آزادیبخش فشار آورده تا خاک ترکیه را ترک کرده و مرکز فرماندهی خود را به داخل سوریه منتقل کند با این توجیه که خود نیز در داخل کشورشان با فشارهای بسیاری مواجه هستند.
منابع آگاه همچنین می گویند دولت ترکیه پس از آن که دید فعالیت شورشیان پ.ک.ک علیه سربازان ترک افزایش یافته و برای پیشبرد فعالیت های خود از کانال های ورود و خروج ارتش آزادیبخش استفاده می کنند و به سربازان ترکیه حمله می کنند، سیاست خود را تغییر داده و از ارتش آزادیبخش خواسته است تا فعالیت های خود را به داخل ترکیه منتقل کند تا بدین ترتیب بتواند کنترل بیشتری بر مرزهای خود با سوریه داشته باشد.


+ نوشته شـــده در یکشنبه 91/7/9ساعــت 8:48 صبح تــوسط عباس | نظر
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی:نفوذ بعضی زالو صفتان در بدن? دولت باعث
نقدینگی بیشتری که الان وجود دارد به همراه عدم مدیریت مدبرانه تأثیر گذار است و چه بسا علت اصلی غیر از این‌‌ها نفوذ بعضی از انسان‌‌های زالو صفت که در بدن? دولت نفوذ کردند.

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در چهارشنبه 91/7/5ساعــت 6:1 عصر تــوسط عباس | نظر
کربلای جببهه هایادش بخیر ....

کربلا + جبهه + عکس + یادیاران


بسمه تعالی

یادش بخیر ....

خاطرات جبهه ها یادش بخیر
ای بسیجی ها خدا یادش بخیر

درسرم دیگر نباشد شورخون

یاوران سرجدا یادش بخیر

عهدما بین خدا و من شکست

عهد های با وفا یادش بخیر

اشک من دیگر ندارد آبرو

اعتبار ناله ها یادش بخیر

سینه ام یا رب نمی سوزد چرا

لذت سوز دعا یادش بخیر

جبهه لبخندش میان اشک بود

خنده های بچه ها یادش بخیر

صوت زیبای اذان بچه ها

رفته آن حال و هوا یادش بخیر

دربیابان روی خاک قبرها

ذاکرین خوش صدا یادش بخیر

چادر پاره زترکش ها چه شد

خانه آل عبا یادش بخیر

صبح حمله دور قبر هر شهید

یاد خاک مجتبی یادش بخیر

دست زهرا(س) دست عباس (ع)و علی(ع)
می گرفت دست مرا یادش بخیر

از شلمچه بوی خون می شد بلند

دومین کرب و بلا یادش بخیر

بوی فکه بوی نهر علقمه

دشت عباس آن سرا یادش بخیر

نور اخلاص و عمل را داشتیم

رمز و راز آن بقا یادش بخیر

رد اشکم می نوشت بر گونه ام

یا ابا صالح(عج) بیا یادش بخیر

صاحبم بر روی سربندم نوشت

می شوی آخر فدا یادش بخیر

شد نصیبم خون دلها جای خون

شور و حال این گدا یادش بخیر



 


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/7/3ساعــت 6:57 صبح تــوسط عباس | نظر
در حاشیه اهانت اخیر به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام

بسمه تعالی

در حاشیه اهانت اخیر به ساحت مقدس رسول گرامی اسلام
خورشید اسلام، تابناک تر از قبل خواهد درخشید

 علی اکبر عالمیان

 

«من یک مرد مرده هستم. احساس خوبی ندارم، دچار بیماری «کلوستروفوبیا»- ترس از فضای تنگ و محصور- شده‌ام که برایم بسیار دردآور است. قدم زدن در باغ، رفتن به فروشگاه، ملاقات خانواده و پرواز با هواپیما به صورت عادی برایم غیر ممکن است».
این جملات را که حالی از زندگی زجر‌آور است، سلمان رشدی مرتد، پس از شنیدن خبر افزایش جایزه قتل وی، توسط بنیاد 15 خرداد، به زبان آورده است.

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در یکشنبه 91/7/2ساعــت 5:15 عصر تــوسط عباس | نظر
<      1   2   3   4      >