سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
قاضیزاده در اولین نشست خبری به عنوان سخنگوی جبهه پایداری: علت تا

بسمه تعالی
قاضی‌زاده در اولین نشست خبری به عنوان سخنگوی جبهه پایداری:
علت تاخیر اعلام کاندیدای جبهه‌پایداری/ پایداری به دنبال بی‌اثر کردن تحریم‌هاست/ آقای‌جلیلی گفتند خودم را به جبهه‌پایداری نزدیک‌تر از گروه‎های دیگر می‎بینم/با خبرسازی بدنبال تسویه‎حساب با پایداری هستند

 

 سخنگوی جدید جبهه پایداری که روز گذشته به صورت رسمی این سمت را بر عهده گرفته است، امروز در نشستی خبری که خبرگزاری فارس میزبان آن بود، به تشریح مواضع جبهه پایداری و سوالات رایج در حوزه مسائل انتخابات پرداخت.

 

به گزارش رجانیوز، امیرحسین قاضی‌زاده صبح امروز (دوشنبه) در اولین نشست خبری خود با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی، با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم، اظهار داشت: روز گذشته اگر در کلام علامه مصباح دیده باشید، ایشان گفتند ارزشی‌ترین نیازی که انسان‌ها دارند و خداوند به خاطر آن اولیائش را فرستاده است تا یک نیاز نامتناهی آنها را تأمین کند، موضوع تربیت شدن و کمال انسان است و این به جزء با ملاک ‌ارزش‌های دینی و اسلامی در ابعاد زندگی مادی و معنوی مقدور نیست.

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به سابقه دیرینه آشنایی خود با دکتر جلیلی در مشهد، در پاسخ به سوال خبرنگار صابرنیوز، پیرامون کاندیداتوری سعید جلیلی اظهار داشت: جبهه پایداری چندین بار طی چند ماه گذشته نزد آقای جلیلی رفته است و ایشان در هر بار گفته است که من نمی آیم، اگر می خواستند به صحنه بیایند حتما به ما می گفتند.

وی پیرامون مستقل به صحنه آمدن جلیلی گفت: بنده رفیق و دوست چندین ساله آقای جلیلی هستم، آقای جلیلی که با ما تعارف ندارد ما چندین بار خدمت ایشان رسیدیم اگر ایشان می خواستند مستقل بیایند می گفتند می خواهم مستقل بیایم و نمی خواهم تحت عنوان گروه خاصی بیایم اما ایشان هرگز چنین چیزی نگفتند. اگر فرض را بر این بگیریم که آقای جلیلی می خواهند به صحنه بیایند اما نمی خواهد تحت عنوان گروه خاصی به صحنه بیایند، خب اگر این طور بود طی جلسات مختلفی که با ایشان داشتیم، این موضوع را مطرح می کردند که من اگر بخواهم به صحنه بیایم مستقل می آیم.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری پیرامون شایعات اخیری که در مورد قوت گرفتن حضور جلیلی در انتخابات این گونه بیان کرد: کسانی که تا دیروز می گفتند جلیلی به درد ریاست جمهوری نمی خورد امروز دارند، امروز دارند از اسم جلیلی استفاده می کنند و سایت هایی که تا دیروز اصلا جلیلی را به عنوان کاندیدای احتمالی هم به رسمیت نمی شناختند امروز دارند می گویند که چرا جبهه پایداری آقای جلیلی را به عنوان کاندیدا معرفی نکرد . بعضی طرفداری های امروز از آقای جلیلی سیاسی است و می خواهند در میان طرفداران جبهه پایداری اختلاف ایجاد کنند.

*حاشیه‎سازی برای کاندیداتوری جلیلی؛ بهانه‎ای برای تسویه حساب سیاسی با جبهه پایداری

وی پیرامون نظر جلیلی در مورد جبهه پایداری گفت: آقای جلیلی گفتند بیش از همه گروهها بنده خودم را به جبهه پایداری نزدیک تر می دانم.

عده ایی امروز از این ظرفیت بالای جبهه پایداری احساس نگرانی می کنند و می خواهند به وسیله این شایعه سازی ها بین نیروهایی که در سراسر کشور بدنه جبهه پایداری را تشکیل می دهند شکاف ایجاد کنند تا بتوانند به این وسیله  وقت جبهه پایداری و حامیان آنها را تلف کنند تا به این وسیله از متشکل شدن برای تبلیغ کاندیدای خود عقب بیفتند.

سخنگوی جبهه پایداری در این نشست خبری با اشاره به تدوین برنامه این جبهه برای دولت یازدهم در ده سرفصل با رویکرد کلان و خرد و با حضور کارشناسان مرتبط گفت: جبهه پایداری در حوزه اقتصادی به دنبال بی‌اثر کردن تحریم‌ها بر زندگی مردم است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارسوی افزود: اهتمام به نیاز نامتناهی انسان و انجام وظیفه برای اینکه برای او سعادت ابدی فراهم شود، به جز در جریان تشکیل حکومت عادله و خوب تجلی نمی‌یابد.

امیرحسین‌ قاضی‌زاده در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: جبهه پایداری انقلاب اسلامی با همین هدف شکل گرفته است و تلاش می‌کند سیاست‌هایی که توسط ولایت ابلاغ می‌شود و برخاسته از احکام دین است را تبیین و تبدیل به برنامه کند، آن را توسعه دهد و برایش آدم تربیت کند؛ از یک طرف در کنار مردم قرار گیرد و به مردم مشورت دهد تا بتوانند جامعه، دولت و مجلسی را شکل دهند و در جایی که لازم بود جان‌فشانی و ایثار و استقامت اتفاق بیفتد، در خط مقدم مقاومت باشند.

*جبهه پایداری سعی می‌کند حضورش در انتخابات صرف معرفی یک گزینه نباشد

وی ادامه داد: جبهه پایداری در این دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به یک جمع‌بندی رسیده که دلایل شاخص‌ آن نیز روز گذشته در همایش اعلام شد.

قاضی‌زاده تصریح کرد: در جبهه پایداری سعی شده حضور در انتخابات به صرف معرفی یک گزینه نباشد، بلکه شعارها و برنامه‌های دولت در معرض دید رسانه‌ها و مردم قرار خواهد گرفت.

*باید در روش و منش انتخابات اخلاق اسلامی را رعایت کنیم

قاضی‌زاده با بیان اینکه باید در روش و منش انتخابات اخلاق اسلامی را رعایت کنیم، در پاسخ به این سؤال که آیا با توجه به کارنامه لنکرانی فردی اصلح‌تر از او در جبهه پایداری نبود و اینکه اگر جلیلی کاندیدا شود آیا نظر پایداری تغییر می‌کند، گفت: پایداری یک سیر را برای بررسی کاندیداهایش بر اساس معیارهای مشخص به عمل آورد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت آینده باید محسنات دولت فعلی را داشته و معایب آن را نداشته باشد، اظهار داشت: معمولا وقتی سخن از محسنات دولت می‌شود سراغ شخص رئیس‌جمهور و خصوصیاتش می‌روند. در حالی که جبهه پایداری با یک تحلیل سیستمی به دنبال این بود که چگونه می‌شود یک نفر با گفتمان انقلاب اسلامی و شعارهای انقلابی معایبی در کارش ایجاد شود.

سخنگوی جبهه پایداری ادامه داد: ‌در این راستا به چند نقطه رسیدیم. ابتدا اینکه احکام اسلام نیاز به کانون‌های تفکر دارد تا تبدیل به برنامه اجرایی شود. یکی از مشکلاتی که در دولت دیدیم عدم وجود برنامه‌های منسجم، منطبق با آموزه‌های اسلامی بود. دولت مجبور بود به مدل‌های از پیش تعیین شده تن دهد.

قاضی‌زاده تاکید کرد: مسئله ما شخص رئیس‌جمهور نیست. ما باید ببینیم که رئیس‌جمهوری با چه برنامه‌ها، طرز تفکر و چه افرادی می‌آید. خیلی از اسامی که امروز مطرح می‌شود آدم‌های با اصول و عقاید اسلامی هستند. اما با چه نیرویی می‌خواهند وارد این حوزه شوند.

وی با بیان اینکه امروزه شاهد تقابل گفتمانی انقلاب اسلامی و تکنوکراسی هستیم، اظهار داشت: مهم نیست که رئیس‌جمهور آدم متدینی باشد یا خیر، مهم این است که در اداره کشور چه روابطی را ترویج می‌دهد. آیا در حوزه اقتصادی به مدل تکنوکراتی تن می‌دهد؟

قاضی‌زاده تاکید کرد: فرد مورد نظر اگر دارای ذات ارزشی الهی و دارای برنامه و تجربه باشد، یک نیروی گفتمانی صرف، بدون هیچ سابقه را نمی‌توان در این مکان قرار داد و باید توانمندی‌های اجرایی افراد معلوم شود.

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه آسیب بعدی دولت،‌عدم نظارت و نظارت‌پذیری بود،‌گفت: این در دو سطح است. در سطح کلان و قانونی کشور که نظارت مقام معظم رهبری و دستگاه‌های مندرج در قانون است و یکی هم نظارت معنوی بر افرادی است که گفتمان انقلاب اسلامی را پذیرفته‌اند و در دولت مشغولند.

قاضی‌زاده گفت: در این زمان به اشخاص پرداختیم که مثلا چه نهادهایی مثل حوزه و یا موسسه امام خمینی از آنها حمایت می‌کند و دوم اینکه آیا تیم مناسبی از افراد متخصص همراه خود دارد و سوم اینکه میزان تبعیت‌پذیری آنها از مقام معظم رهبری چه اندازه است؟

وی تاکید کرد: به عنوان مثال در دولت اتفاقی افتاد و حضرت آقا دستوری دادند و آن اتفاق‌ها افتاد و عده‌ای به حضرت آقا در خصوص آن نامه دادند و به خاطر آن نامه از دولت اخراج شدند، برخی دیگر از وزرا حاضر نشدند آن نامه را امضا کنند و هزینه تبعیت از کلام حضرت آقا را پرداخت کنند.

قاضی‌زاده ادامه داد: برخی نیز در صحنه برای مقابله با فتنه حاضر شدند و هزینه کردند که با این بررسی‌ها به سه نفر رسیدیم. سپس دو مسیر را طی کردیم. مسیر اول بررسی اولویت‌های شخصی از جمله ساده‌زیستی و مردمی بودن بود.

وی با بیان اینکه امروز نیاز به چهره‌ای داریم که دانش، توسعه علمی و فناوری را بفهمد، گفت: در این راستا رایزنی با این سه نفر را آغاز کردیم و از آنها پرسیدیم چه کسی حاضر است بیاید و هیچ کدام اعلام آمادگی نکردند.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: در شورای مرکزی فردی را به عنوان گزینه اصلح انتخاب کردیم و آن را به شورای فقها معرفی کردیم که این شورا آن فرد را دعوت کرد و به او اعلام کرد با توجه به این جمع‌بندی شما وظیفه دارید که بیایید. اما اگر فرد اصلح‌تری می‌شناسید آن را معرفی کنید.

وی افزود: آن کاندیدای اصلح شورای مرکزی با سه نفر دیگر که یک نفر آنها جزو گزینه‌های جبهه پایداری نبود، صحبت کرد و به آنها گفت که شما بیایید و هر سه نفر دعوت او را نپذیرفتند و اعلام کردند که فرد مناسب خود شما هستید و ما هم از شما حمایت می‌کنیم و در نهایت جمع‌بندی این جلسات به شورای فقها اعلام شد.

* علت تاخیر اعلام کاندیدای جبهه پایداری

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه دلیل تاخیر اعلام کاندیدای اصلح از سوی جبهه، نپذیرفتن آقای لنکرانی بود، اظهار داشت: این موضوع از نظر جبهه پایداری نهایی شده است و آقای لنکرانی گزینه نهایی جبهه پایداری است.

قاضی‌زاده در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به معرفی شدن لنکرانی به عنوان گزینه نهایی آیا شما با سایر ائتلاف‌ها وارد گفت‌وگو خواهید شد یا خیر و برنامه‌های لنکرانی برای ریاست جمهوری یازدهم چیست،‌اظهار داشت:‌در خصوص برنامه‌ها باید شخص آقای لنکرانی توضیح دهد و بنده سخنگوی جبهه پایداری هستم.

قاضی‌زاده با اشاره به برنامه پیشنهادی جبهه پایداری برای دولت آینده ادامه داد:‌ما یک تیمی را تشکیل دادیم که فرد باید واجد برنامه باشد چرا که تیم و برنامه برای ما بسیار مهم است.

* جزئیات تیم و برنامه جبهه پایداری برای دولت یازدهم

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه در حال حاضر یک تیم از اندیشمندان حوزوی و همکاران آنها تشکیل شده و دارای دکتری اقتصادی و جامعه‌شناسی هستند، افزود: این افراد در تهیه برنامه‌های اساسی همچون حوزه تحول اقتصادی، برنامه پنجم توسعه و نقشه جامع علمی کشور و همچنین حوزه سلامت نقش جدی داشتند و به این افراد یک تیم باسابقه دیگر اضافه شده است.

قاضی‌زاده با بیان اینکه برنامه جبهه پایداری در 5 حوزه کلان و خرد طراحی شده است، ادامه داد: شورای مرکزی این برنامه را برای شورای فقاهتی فرستاد که آنها نظراتی داشتندو مهمترین نظر آنها لزوم قابلیت اجرایی قطعی آن بود که از این رو برنامه در حال ویرایش است و قبل از ثبت‌نام‌ها رونمایی می‌شود.

* معنا و دلیل ائتلاف روشن نیست

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به 10 سرفصل برنامه این جبهه برای دولت یازدهم در خصوص همکاری با ائتلاف‌ها افزود: مدل انتخاب اصلح، با مدل ائتلاف و مذاکره انجام نمی‌شود. چرا که معنای ائتلاف باید روشن شود؛ آیا آنها با یکدیگر ائتلاف می‌کنند که بتواند دولت بعدی را با یکدیگر اداره کنند.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان کشور را بدون حضور نیروهای انقلاب اداره کرد و باید تجربه مدیریتی موفقی در این زمینه وجود داشته باشد، تصریح کرد: آیت‌الله مصباح تاکید کردند که برای شما انتخاب اصلح یک حجت است و باید برای رسیدن به گزینه اصلح تحقیق کنید بنابر این جبهه پایداری نیز با تلاش خود گزینه‌ای را که به نظرش اصلح بود معرفی کرد. البته ما نمی‌خواهیم نظرمان را تحمیل کنیم.

قاضی‌زاده با اشاره به بخشی از سخنان روز گذشته آیت‌الله مصباح درباره اینکه ممکن است فردی در کارهای ارتشی و نظامی اصلح باشد، اما دربرآیند معیارها، این طور نباشد تصریح کرد: ما از آنجا که در دوران شکوفایی علمی هستیم فردی را انتخاب کردیم که بتواند در این زمینه مدیریت لازم را انجام دهد، شاید 8 سال دیگر گزینه ما به اقتضای زمان تغییر کند.

* بنا را بر فرضیات نگذاشتیم بر اساس تکلیف عمل می‌کنیم

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با وجود تعدد نامزدهای اصولگرا شما تا چه حد لنکرانی را در انتخابات 92 رای‌آور می‌دانید، تاکید کرد: ما بنا را بر فرضیات نگذاشتیم و بر اساس تکلیف عمل می‌کنیم و آیت‌الله خوشوقت می‌گفت اصلح را انتخاب کرده و غبار ناشناخته بودن را بردارید.

وی با بیان اینکه اگر مومنین به وظیفه خود عمل کنند اصلح رای خواهد آورد، افزود:‌ما به هر قیمتی به دنبال کسب ریاست جمهوری نیستیم و اگر قدرت محور بودیم گزینه دیگری را ممکن بود انتخاب کنیم.

قاضی‌زاده ادامه داد: ما یک بار با رئیس جمهوری فعلی به پیروزی رسیدیم اما آنچه در حال حاضر برای ما اهمیت دارد این است که فردی را انتخاب کنیم که در 8 سال ثابت‌قدم بماند.

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران خارجی در خصوص خط مشی جبهه پایداری برای مذاکره با آمریکا و حوزه سیاست خارجی اظهار داشت: سیاست خارجی ما بحث اقتدار و عزت است و اگر در مذاکره شرایط عزت‌مندانه‌ای برای ما فراهم آید، که از موضع تهدید نباشد می‌توان این موضوع را مورد بررسی قرار داد اما نظر نهایی را مقام معظم رهبری می‌دهد.

وی در ادامه تفکرات برخی افراد که می‌گویند ما نباید با تمام دنیا بجنگیم و رفاه حق مسلم ماست، را نوعی ارتجاع و بازگشت به قبل از انقلاب دانست و تصریح کرد: برنامه ما به حداقل رساندن وابستگی خارجی و پیگیری اقتصاد مقاومتی مبتنی بر تولید، اصلاح الگوی مصرف و عدم وابستگی ارزی به محصولات خاص است.

قاضی زاده با بیان اینکه اگر در حوزه سیاست مدل توسعه را اجرا کنیم دچار تنازل می‌شویم، اما چنانچه مدل اقتصاد مقاومتی را جایگزین کنیم در این عرصه موفق خواهیم بود، متذکر شد: ما به دنبال بی‌اثر کردن تحریم‌ها در زندگی مردم هستیم از این رو در برنامه جبهه پایداری 7 تن از اقتصادانان برجسته سهم داشتند.

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از وی پرسید نظر شما درباره برخی اهانت‌ها که روز گذشته از سوی شاعری در همایش جبهه پایداری صورت گرفت چیست،‌گفت: بنده آن شعر را به طور دقیق گوش نکردم. اما اگر این طور باشد عذرخواهی می‌کنم هر چند مطمئن نیستم.

وی در خصوص احتمال حضور مستقل سعید جلیلی در انتخابات و رویکرد جبهه پایداری در این حالت گفت: ما بر روی آقای لنکرانی به جمع‌بندی رسیدیم اما ممکن است در یک ماه باقیمانده آقای جلیلی احساس وظیفه کند، اما در چند جلسه‌ای که ما به طرق مختلف صحبت کردیم، عدم تمایل خود را اعلام کرد. بنابر این ما معتقدیم وقتی سعید جلیلی با کاترین اشتون تعارف ندارد با برادرانی دینی خود در این زمینه تعارف نخواهد داشت.

قاضی‌زاده ادامه داد: وقتی ما برای اولین بار نام آقای جلیلی را در جبهه پایداری به عنوان گزینه این جبهه مطرح کردیم، برخی می‌گفتند او رجل سیاسی نبوده و تجربه اجرایی ندارد. اما وقتی پایداری بر روی لنکرانی به جمع‌بندی رسید دوباره همان ها اعتراض کردند که چرا وی آمده و او نیامده است! از این رو باید بگویم ما چندین بار با سعید جلیلی صحبت کرده‌ایم و موضوع تمام شده است.

 * ما به دنبال ثبات مدیریتی هستیم

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به توجه جبهه پایداری به نقاط ضعف و قوت این دولت خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف دولت فعلی تغییر مداوم مدیران آن بود در حالی که ما به دنبال ثبات مدیریتی هستیم.

وی با بیان اینکه ما از جمعی از افراد دولت نهم و کسانی که جزو نیروهای انقلاب محسوب می‌شوند پرسیدیم که محوریت چه کسی را قبول دارید، آنها بر روی لنکرانی اتفاق نظر داشتند، گفت: این مسئله بسیار مهم است که وزرای هم تراز یک وزیر وی را انتخاب کند.

 * علت عدم حمایت پایداری از حداد عادل

 قاضی‌زاده در پاسخ به این سؤال که چرا جبهه پایداری با وجود نزدیکی به حداد عادل از وی حمایت کرد، یادآور شد: آیت‌الله مصباح روز گذشته پاسخ این سؤال را دادند حداد از چهره‌های برجسته انقلاب است که در فتنه بسیار خوب عمل کرد. و جبهه پایداری در انتخابات مجلس برای ریاست وی هزینه بسیاری داد.

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه ما حداد را برای ریاست مجلس اصلح می‌دانستیم اما در حال حاضر لنکرانی را اصلح می‌دانیم، تاکید کرد: این موضوع نافی شخصیت حداد نیست.

وی با بیان اینکه ما با آقای حداد وابستگی فکری و عاطفی داریم، یادآور شد: اگر لنکرانی کنار حداد در مجلس نهم حضور داشت، ممکن بود ما باز هم از حداد حمایت کنیم.


+ نوشته شـــده در دوشنبه 92/2/2ساعــت 7:38 عصر تــوسط عباس | نظر