پایگاه 598 آماده دریافت و انتشار اینگونه گزارشات کاربران محترم از طریق ایمیل زیر می باشد:
بسمه تعالی از این انگور شراب نگیرید ! (یادداشت روز)
همین پنج شنبه گذشته، آقای اردوغان که از خیزش های پراکنده اما جدی مردم ترکیه علیه دولت خود به شدت عصبانی بود و در مقابل این پرسش که چرا دولت ترکیه همراه اسرائیل و عربستان وارد جنگ با سوریه است، بی آن که پاسخ روشنی داشته باشد و در حالتی که به گزارش فرانکفورتر آلگماینه، غیرعادی به نظر می رسید، زبان به گلایه از آمریکا گشود و گفت؛ «آمریکا در مقابله با سوریه ما را تنها گذاشته است».
- آمریکا و اسرائیل با وارد کردن دولت ترکیه به بحران سوریه، یک پروژه دومنظوره را دنبال می کنند. اول؛ بهره گیری از مرزهای مشترک ترکیه برای ارسال اسلحه و اعزام تروریست به سوریه و دوم؛ انتقام از اسلامگرایان حزب رفاه که به حاکمیت چندده ساله لائیک ها در ترکیه پایان داده اند.
گفتنی است مرحوم نجم الدین اربکان، مؤسس حزب رفاه که چندی قبل دار فانی را وداع کرد، با مواضع چند سال اخیر اردوغان به شدت مخالف بود. ایشان در گفت وگو با یکی از دیپلمات های عالی رتبه مسلمان با ابراز نگرانی گفته بود؛ اردوغان در ابتدا مانند یک خوشه انگور، شیرین بود و من نگرانم که دشمنان ترکیه از این انگور، شراب بگیرند!
حسین شریعتمداری
بسمه تعالی
گروه فرهنگی: روز گذشته محمد خزاعی در گفتگو با رجانیوز در واکنش به برخورد نامناسب «کمال تبریزی» با «علیرام نورایی» در جمع سینماگران حاضر برای کمک به زلزلهزدگان، پرده از برخورد فاشیستی و زشت یک بازیگر زن سینما با ستارهی «قلادههای طلا» در محوطهی تئاتر شهر برداشت و با بیان اینکه این ماجرا به شدت بدتر از برخورد «کمال تبریزی» بوده، اظهار کرد که مشغول پیگیری قضایی این ماجرای تأسفبار است.
بسمه نعالی
بسمه تعالی بسیاری او را معمار ترکیه نوین میدانند داود اوغلو متأهل و دارای 4 فرزند میباشد. وی علاوه بر ترکی به سه زبان انگلیسی، آلمانی و عربی نیز تسلط کامل دارد.[3] کتابهای وی عبارتند از: "پارادایم جایگزین: تأثیر جهانبینی اسلامی و غربی بر نظریه سیاسی"، "دگرگیسی تمدنی و جهان اسلام" به زبان انگلیسی و "عمق استراتژیک" و "بحرانهای جهانی" به زبان ترکی.[4] گفته میشود که سیاستهای تحت نظارت وی در کتاب "عمق استراتژیک" تئوریزه شدهاند و حتی ادعا میشود که وی در زمان آتشسوزی خانهاش جان خود را برای بیرون آوردن پیشنویسهای این کتاب که آن را حاصل عمر خود میداند به خطر انداخت. دکترین سیاست خارجی ترکیه در دوران داوداوغلو همانگونه که قبلا نیز اشاره گردید سیاست خارجی ترکیه در دوران زامداری حزب عدالت و توسعه با نام داوداوغلو عجین بوده است. وی دکترین سیاست خارجی خود را در چندین نوشته، منجمله کتاب "عمق استراتژیک" (2001) تشریح نموده است. بکارگیری دکترین سیاست خارجی داوداوغلو باعث گشته سیاست خارجی ترکیه متحول گشته و اهمیت نقش دیپلماتیک ترکیه بالاخص در منطقه خاورمیانه افزایش یابد.[5] البته این دکترین در برخی حوزهها دچار چالشهایی جدی نیز گشته که مهمترین آنها را میتوان موضوع سوریه دانست، رویدادی که در داخل نیز با انتقادهای گستردهای مواجه بوده است. سیاست خارجی مدنظر داوداوغلو چیست؟ اگرچه جغرافیای سیاسی یکی از چارچوبهای کلیدی اندیشه استراتژیک داوداوغلو است اما توسط عناصر دیگری چون قدرت نرم، حل و فصل منقشات و ترویج راهحلهای "برد-برد" تکمیل میگردد. وی در "عمق استراتژیک" بیان میدارد که ترکیه بنا بر موقعیت تاریخی و جغرافیای خود دارای "عمق استراتژیک" بوده و بنابراین در زمره "قدرتهای مرکزی" قرار میگیرد. وی معتقد است که ترکیه نباید تنها قانع به نقشی منطقهای در بالکان یا خاورمیانه باشد زیرا نه تنها یک قدرت منطقهای بلکه قدرتی مرکزی است. بنابراین باید نقشی راهبردی در چندین منطقه ایفاء نموده و بدین ترتیب اهمیت استراتژیک و جهانی خود را نیز ارتقاء بخشد.[6]
دو عامل مدنظر داوداوغلو برای موفقیت ترکیه داوداوغلو دو شرط برای موفقیت ترکیه در جاهطلبیهای استراتژیک جهانی خود برمیشمارد. شرط اول اشاره به موقعیت داخلی ترکیه دارد، در حالیکه شرط دوم در حوزه روابط با همسایگان این کشور مطرح میگردد. در جبهه داخلی، ترکیه باید مسأله کردها را حل و فصل نماید و همچنین پلی بین شکاف فزاینده بین عناصر سکولار و اسلامگرا در جامعه ترکیه ایجاد نماید.
بسمه تعالی جلسه پنهانی ترکیه، اسرائیل، عربستان و آمریکا علیه مردم سوریه نشست سری مسئولان اطلاعاتی ترکیه، رژیم صهیونیستی، عربستان و آمریکا در آنکارا برای افزایش خشونت و درگیری در سوریه فاش شد.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، روزنامه فلسطینی «المنار» فاش کرد، «هاکان فیدان»، رئیس سرویس اطلاعات ترکیه در مقر اطلاعاتی این کشور میزبان یک نشست سری با حضور «بندر بن سلطان» همتای عربستانی خود، چند عضو برجسته سازمان جاسوسی موساد و دو مقام ارشد امنیتی آمریکا بود. به گفته منابع مطلع، محور اصلی بحث این افراد، چگونگی اعزام عناصر تکفیری و القاعده از کشورهای لیبی، یمن و پاکستان به سوریه بوده است.
بندر بن سلطان گفت اگر سلاح های بیشتری از اسرائیل خریداری شود و از طریق ترکیه و لبنان وارد سوریه گردد، دولت ریاض از این طرح پشتیبانی مالی می کند.
چگونگی حملات نامنظم تروریست ها به مناطق مسکونی سوریه، عملیات آدم ربایی، راه اندازی کشتارهای فجیع و سپس گرفتن انگشت اتهام به سمت دولت دمشق، نحوه مسلح کردن تروریست ها به سلاح های پیشرفته تر از جمله موضوعاتی بودند که در این نشست مورد بررسی قرار گرفته و هر سه طرف بر روی آنها به توافق رسیدند.
بسمه تعالی روایت مقامات صهیونیست از دلایل انزوای اسرائیل (خبر ویژه) یک مقام صهیونیست راز فاصله گرفتن آمریکا از بلوف های نظامی اسرائیل علیه ایران را فاش کرد.
ژنرال دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اخیرا تصریح کرده بود آمریکا حاضر نیست همدست اسرائیل در حمله به ایران تلقی شود.
بسمه تعالی
گروه فرهنگی: هفتهی گذشته انتشار گفتگویی از «علیرام نورایی» -بازیگر جوان فیلم «قلادههای طلا»- در یکی از سایتها و اشارهی او به برخورد زشت و اخراجش توسط «کمال تبریزی» در جریان حضور سینماگران برای کمک به زلزلهزدگان آذربایجان، باعث شد تا بحثهای زیادی پیرامون این ماجرا در رسانهها درگیرد. از انتقاد تند رسانههای ارزشی از «کمال تبریزی» و جریان همفکر او گرفته تا توجیه رسانههای روشنفکرنما و حامی «تبریزی» با استدلالهای مختلف، همه و همه باعث شد تا این خبر به جنجالیترین خبر سینمای ایران در روزهای اخیر تبدیل شود.