بسمه تعالی نایب رییس مجلس شورای اسلامی از نامه رییس مجلس به ره
بازهم سرپیچی روحانی از دستورات رهبرانقلاب
فصلی جدید از خستگی و ناتوانی حسن روحانی/ پزشکیان: رهبرانقلاب گفتند رئیسجمهور باید مسئول ستاد مبارزه با کرونا باشد/ روحانی: هفتهای یکبار جلسات این ستاد را من یا جهانگیری اداره میکنیم!
نایب رییس مجلس شورای اسلامی از نامه رییس مجلس به رهبری برای تغییر ریاست ستاد مقابله با کرونا خبر داد و گفت که رهبری خواستار این شدند که خود رییس جمهور مسئولیت را برعهده بگیرند.
گروه سیاسی-رجانیوز: اگر قرار بود برجامی به تصویب برسد یا FATF و 2030 به کشور تحمیل شود حسن روحانی هر روز در رسانه و جلسات متعدد حاضر میشد تا شخصا راه را باز کند. اما حالا که مردم درگیر بیماری و ویروس کرونا شده اند حسن روحانی نه تنها کمتر دیده میشود که با افتخار اعلام میکند فقط هفته ای یکبار در جلسات ستاد مبارزه با کرونا حاضر میگردد و اگر همان هم نشد جهانگیری به این جلسات میرود! این درحالی است که به گفته نائب رئیس اصلاح طلب مجلس، رهبرانقلاب خواستار ریاست شخص روحانی بر ستاد مبارزه با کرونا شد«همچنین رییس مجلس نامهای خدمت مقام معظم رهبری نوشتند، محتوای نامه تا جایی که خبر دارم برای این بود که مسئولیت ریاست مقابله با کرونا را از دوش وزارت بهداشت بردارند و به عهده دولت بگذارند، در جلسه مذکور هم پیشنهاد این بود که ریاست ستاد به معاون اول رییسجمهور یا فردی دیگر واگذار شود. آنطور که شنیدم رهبری (در پاسخ این نامه) نوشتهاند که رییسجمهور باید خودشان مسوولیت را برعهده بگیرند و عملیات مقابله با این بیماری را راهبری کنند.»
مطالب فوق نشان میدهد در جلسه فوق العاده ای که با حضور رئیس مجلس و رئیس ستاد مبارزه با کرونا یعنی دکترنمکی صورت گرفته، همه اعضا به این نتیجه رسیده اند که وزارت بهداشت به تنهایی نمیتواند این دغدغه مهم را برطرف کند.
چنانچه پزشکیان میگوید: «در شرایط کنونی دولت باید با تمام وجود در صحنه حاضر شود و نباید تنها یک وزیر اندر خم تأمین مالی برای تهیه ماسک و دستکش باقی بماند.»
آنگونه که نائب رئیس مجلس میگوید این وضعیت و گزارشات باعث میشود تا رهبرانقلاب حتی با ریاست جهانگیری بر ستاد مبارزه با کرونا موافقت نکرده و خواستار آن شوند که شخص اول اجرایی کشور این مسئولیت را برعهده بگیرد.
انتظار میرفت پس از این توصیه رهبرانقلاب حسن روحانی برای یکبار هم که شده در شرایط بحرانی صحبت های ولی فقیه را میپذیرفت و با عزمی راسخ کشور را از این بحران خارج میکرد.
اما در کمال تعجب حسن روحانی اعلام کرد که هفته ای یکبار خودش ریاست جلسات را برعهده میگرد و اگر قادر به حضور نبود(!) جهانگیری این جلسه را مدیریت میکند. وی همچنین گفت مابقی جلسات با ریاست دکتر نمکی پیگیری میشود.
به گزارش رجانیوز: نایب رییس مجلس شورای اسلامی از نامه رییس مجلس به رهبری برای تغییر ریاست ستاد مقابله با کرونا خبر داد و گفت که رهبری خواستار این شدند که خود رییس جمهور مسئولیت را برعهده بگیرند.
مسعود پزشکیان درگفتوگوی ویژه خبری امشب (سهشنبه) با اشاره به جلسه فوقالعاده کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با وزیر بهداشت که با حضور علی لاریجانی، گفت: «در این جلسه سه ساعت و نیمه وزیر بهداشت اقدامات و مشکلات را مطرح کرد و نمایندگان دغدغههایشان را مطرح کردند و جمعبندیهایی صورت گرفت.»
بسمه تعالی هفت اصل در مواجهه با کرونا(یادداشت روز) مسئله اول
مسئله اول این روزهای کشور و حتی همه دنیا کروناست. ویروسی که با همه کوچکی دنیا را کاملاًً به خود مشغول کرده است. این بیماری پا را از مرزهای پزشکی نیز فراتر گذاشته و تبعات اجتماعی و سیاسی نیز یافته است. در چنین شرایطی عاقلانهترین برخورد با این وضعیت چیست و چه میتوان و باید کرد؟
سخنان سهشنبه هفته گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز درختکاری که پس از غرس دو اصله نهال میوه ایراد شد، دربر دارنده نکات مهمی است که میتواند به سؤالات فوق پاسخ دهد. نخست آنکه این بیماری را نباید بیش از آنچه هست بزرگ کرد. اغراق و بزرگنمایی درباره این مسئله نه تنها کمکی به جامعه نمیکند، بلکه با افزایش اضطراب و استرس میان مردم، اولاً سلامت روح و روان آنان را به خطر میاندازد و ثانیاً آنان را در برابر بیماری آسیبپذیرتر کرده و مبتلایان را در مبارزه با آن، دچار چالش بیشتری میکند. ثالثاً اغراق و بزرگنمایی منجر بهترس عمومی میشود که نتیجه آن را در برخی از کشورها بهصورت هجوم به فروشگاهها و خالی کردن آنها میبینیم.
نکته دوم و مهم، عمل همگانی به دستورات و توصیههای علمی و پزشکی است. عدم بزرگنمایی ماجرا، به معنای بیتوجهی به نکات بهداشتی و پیشگیرانه نیست. این بیماری واگیردار است و همانطور که مراجع درمانی و بهداشتی کشور مکرراً تأکید میکنند عملکرد مردم نقش اصلی و تعیینکنندهای در ریشهکنی آن دارد. این قضیه چنان واجد اهمیت است که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند؛ «یقیناً هر چیزی که کمک کند به سلامت جامعه و عدم شیوع این بیماری، یک حسنه است؛ در نقطه مقابل هر چیزی که کمک کند به شیوع این بیماری، یک سیّئه است.»
چند روزی است که مسئولان به کرات درباره خطرات سفر به مردم هشدار داده و تأکید دارند همه از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و سلامت خود و دیگران را در معرض تهدید قرار ندهند. توصیهای که متأسفانه از سوی برخی جدی گرفته نشده و به بهانههای مختلف راهی سفر میشوند. شاید برخی از آنان بگویند مسائل بهداشتی را کاملاًً رعایت میکنند و ریسک این اقدام را پذیرفتهاند اما این اقدام فقط برای خود آنها خطرناک نیست بلکه جامعه میزبان را نیز تهدید میکند، چرا که بیماری هم دوره نهفتگی دارد و هم ممکن است بدون علامت یا با علائم بسیار خفیف همراه باشد. ممنوعیت سفر در این روزها مشمول قاعده «لاضرر و لاضرار» است؛ کسی نه حق دارد به خود ضرر بزند و نه به دیگران ضرر برساند.
سوم به دوگانهای بازمیگردد که برخی این روزها در پی دامن زدن به آن هستند. دوگانهای عاری از حقیقت که دین را در برابر عقل قرار میدهد. بر اساس این دوگانه یا باید فقط به دستورات پزشکی و بهداشتی عمل کرد یا این دستورات را نادیده گرفت و برای ریشهکنی بیماری و عدم ابتلا، دست به توسل زد و به عنایت الهی چشم دوخت! این دوگانه از سوی رسانههای ضدانقلاب بهشدت دنبال میشود و برخی افراد جاهل که بهنظر میرسد عامل نیز باشند با حرکاتی مانند لیس زدن حرمهای متبرکه، این پازل را تکمیل میکنند. اما همانطور که در بیانات رهبری به صراحت مشهود است رعایت اصول بهداشتی و پزشکی هیچ منافاتی با دعا و توسل ندارد.
چهارم آنکه دعا و توسل نه تنها در تقابل و نافی اصول بهداشتی و درمانی نیست بلکه میتواند در این زمینه نیز نقشآفرین باشد. در حالی که افراد دچار اضطراب و نگرانی هستند و همه امور نیز در ید قدرت خدای مهربان است، چه چیزی بهتر از سخن گفتن و راز و نیاز با خدای سمیع و قادر میتواند، دلها را آرام سازد؟ بهنظر میرسد توصیه رهبر انقلاب به قرائت دعای زیبای هفتم صحیفه سجادیه از همین نکته ریشه میگیرد. دعایی ژرف و زیبا که در فرازهایی از آن میخوانیم؛ «ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت میشکند، ای که راه بیرونشدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود، دشواریها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بیآنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض ارادهات بیآنکه نهی کنی از کار بایستد، در تمام دشواریها تو را میخوانند و در بلیات و گرفتاریها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی...»
نکته پنجم آنکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند، وزارت بهداشت، فرمانده و محور مبارزه با این بیماری است. همه بخشها و نهادها و تکتک افراد جامعه باید این فرماندهی را پذیرفته و به توصیهها و دستورات آن عمل کنند. اطاعت از فرماندهی و پا به کار بودن، از شروط اصلی پیروزی در نبرد است. همه دستگاهها باید در این مسیر امکانات خود را بسیج کنند تا با همراهی و همکاری مردم، انشاءالله هرچه زودتر شر این ویروس کنده شود.
نکته ششم به شفافیت ایران در خبررسانی بازمیگردد. در حالی که بسیاری از کشورها به دلایل مختلف سیاست سکوت و سانسور را در پیش گرفتهاند، جمهوری اسلامی ایران با کشف اولین مورد قطعی کرونا، اقدام به اطلاعرسانی کرده و بهصورت روزانه در مورد مبتلایان قطعی، بهبودیافتگان و جانباختگان اطلاعرسانی رسمی و شفاف میکند. علیرغم همه جوسازیهای رسانهای و سیاسی از سوی آمریکا و معاندین در این زمینه، هفته گذشته تدروس ادهانوم، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در گفتوگو با شبکه خبری سیانبیسی آمریکا گفت: این سازمان شواهدی مبنی بر اشکال در آمار ارائه شده از سوی ایران پیرامون مبتلایان و قربانیان کرونا مشاهده نکرده است.
این در حالی است که اغلب کشورهای منطقه - بهخصوص پادشاهیهای حاشیه خلیج فارس- تا زمانی که آمریکا و کشورهای اروپایی بهطور رسمی شیوع کرونا در کشورهای خود را تایید نکردند، حاضر به اطلاعرسانی در این مورد نشدند تا نشان دهند حتی در بیمار شدن یا نشدن نیز تابع اربابان خود هستند!
نکته هفتم و پایانی، قدردانی از مجاهدتهای شبانهروزی کادر درمانی کشور در مقابله با این بیماری است. نکتهای که در صدر بیانات هفته گذشته رهبر انقلاب قرار داشت و پیش از آن نیز، ایشان در پیامی تصویری و بهطور اختصاصی از این زحمات تشکر و قدردانی کردند. زحماتی که از دید ناظران جهانی نیز مخفی نمانده است، چنانکه ریچارد برنان، یکی از نمایندگان هیئت اعزامی سازمان جهانی بهداشت به ایران در نشست خبری روز شنبه این هیئت در تهران گفت: «درسهای زیادی از کادر پزشکی ایران آموختیم همچنین از سختکوشی ایران برای شکست ویروس نیز شگفتزده شدیم.»
محمد صرفی
بسمه تعالی ای دو جهـان طـور تجلاّی تو روی خـدا روی دلآرای ت
[ صلوات یادت نره ]
ای دو جهـان طـور تجلاّی تو
گنــج خداونــد، تـولاّی تــو
ارض و سما خاک کف پای تو
روی خـدا روی دلآرای تـو
روح دو پهلوی نبی، همسرت
بیـت خــدا زادگـهِ مـادرت
وجه خدا، جان محمّد علی
فـاتح میــدان محمّد علی
باغ و گلستان محمّد علی
تمـام قــرآن محمّد علی
فوق همه خلق و همانندِ خلق
عبـد خداونـد و خداونـدِ خلق
بسمه تعالی واکنش رهبر انقلاب به کشتار مسلمانان در هند؛ قلب مسلما
واکنش رهبر انقلاب به کشتار مسلمانان در هند؛
قلب مسلمانان جهان از کشتار مسلمانان هند جریحهدار است/ دولت هند در مقابل هندوهای افراطی بایستد
پنجشنبه 15 اسفند 1398 ساعت 16:36
کد مطلب: 720967
صفحه توییتر حضرت آیتالله خامنهای نوشت: دولت هند باید در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد و با توقف کشتار مسلمانان، از انزوای خود در جهان اسلام جلوگیری کند.
به گزارش جهان نیوز، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی کشتار مسلمانان مظلوم هند را محکوم کردند.
رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعلام این که قلب مسلمانان جهان از کشتار اخیر جریحهدار است، خواستار توقف این فجایع شدند و دولت هند را موظف دانستند تا در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد.
متن کامل موضعگیری حضرت آیتالله خامنهای که در حساب توئیتر پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی منتشر شد به شرح زیر است:
«قلب مسلمانان جهان از کشتار مسلمانان در هند جریحه دار است. دولت هند باید در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد و با توقف کشتار مسلمانان، از انزوای خود در جهان اسلام جلوگیری کند.»
رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعلام این که قلب مسلمانان جهان از کشتار اخیر جریحهدار است، خواستار توقف این فجایع شدند و دولت هند را موظف دانستند تا در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد.
متن کامل موضعگیری حضرت آیتالله خامنهای که در حساب توئیتر پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی منتشر شد به شرح زیر است:
«قلب مسلمانان جهان از کشتار مسلمانان در هند جریحه دار است. دولت هند باید در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد و با توقف کشتار مسلمانان، از انزوای خود در جهان اسلام جلوگیری کند.»
بسمه تعالی قتلعام 50 مسلمان در دهلینو ابعاد تکاندهنده جنایات وحش
قتلعام 50 مسلمان در دهلینو
در پی سفر «دونالد ترامپ» به هند، جنایات سازمان یافته هندوهای متعصب علیه مسلمانان چنان بالا گرفت و به جایی رسید که این حد از وحشیگری و خشونت در چند دهه اخیر علیه مسلمانان و اقلیتهای مذهبی هند، بیسابقه بوده است.
سرویس خارجی-
سفر رئیسجمهور آمریکا، به هند، آتش زیر خاکستر اختلافات مذهبی در هند را دوباره شعلهور کرد. در پی یورش خشونتبار هندوهای متعصب به مسلمانان معترض که به سفر رئیسجمهور آمریکا و تصویب قانون شهروندیِ تبعیضآمیز اعتراض داشتند، تعداد زیادی کشته و زخمی شدهاند. این هندوها متعصب که به «هندوتوا» مشهوراند و به نوعی حمایت ضمنی دولت را برای خود حس میکنند، هرچه خواستند در حدود سه روز بر سر مسلمانان آوردند. به گزارش «هندوستان تایمز»، آمار کشتهها تا کنون به حدود 50 تن رسیده است و افزون بر این گزارشهای میدانی از زخمی شدن حداقل 300 مسلمان دیگر در جریان حمله نظامیان هندی خبر میدهد. با توجه به نزدیکی «نارندرا مودی» نخستوزیر هند، به آمریکا و رژیم صهیونیستی، احتمال اینکه این مسلمان کشی به دستور تلآویو صورت گرفته باشد، بسیار زیاد است. مودی متهم به قتل «مهاتما گاندی» رهبر فقید هند نیز هست و علاوهبر آن، مسلمانکشی در ایالتهای شمال شرقی هند را در پرونده خود دارد. کشتار مسلمانان در «دهلینو » بلافاصله پس از سفر ترامپ به هند صورت گرفته است. ادامه مطلب...
بسمه تعالی صفحه آخر صفحه بعد نسخه Pdfصفحه 1 صفحه قبل صفحه اول
کاریکاتور/ ترکیه و کالاهای مورد نیاز داعش!