بسمه تعالی نیویورک تایمز گزارش میدهد اینجا آمریکاست جایی که شیا
نیویورک تایمز گزارش میدهد
روزنامه آمریکایی با اعلام اینکه، ترامپ ارزشهایی را که آمریکا مدعی سردمداری در آنها بوده را در تریبونهای رسمی به چالش میکشد، او و همفکرانش در آمریکا را «شیاطینی» خوانده که «شر آنها واگیر است».
سرویس خارجی-
امام خمینی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در روز 14 آبان سال 1358 و یک روز پس از تسخیر لانه جاسوسی در سخنانی در جمع کارکنان بیمه مرکزى ایران در قم به آمریکا «شیطان بزرگ» لقب دادند. 40سال از این نامگذاری میگذرد و حالا خود آمریکاییها اذعان میکنند که رئیسجمهور کشورشان یک «شیطان مسلم» است. روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در همین رابطه طی گزارشی با عنوان « شر ترامپ، واگیر است» به بررسی «شخصیت دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا و تهدید هفتههای گذشته او مبنی بر هدف قراردادن 52 مرکز فرهنگی ایران پرداخته و نوشته: «رئیسجمهورِ قدرتمندترین دموکراسی جهان تهدید به ارتکاب جنایت جنگی میکند- هدف قراردادن اماکن فرهنگی. بربریتی که فقط از عهده گروهکهایی مثل طالبان بر میآید. ترامپ، انسانی نادان، کینه جو و خودشیفته است. وقت آن رسیده که سخنان جسورانه آن افسر نیروی دریایی را تکرار کنیم که گفت، تحت مدیریت ترامپ، ایالات متحده یک اتحادیه فساد است که هزاران نقطه شر محرک آن هستند و آن شر، واگیر است».
نیویورک تایمز در ادامه میافزاید: «ما همواره این هشدار بدون تاریخ انقضا پیرامون اخلاقیات انسانی را شنیده ایم: تنها لازمه پیروزی یک شیطان این است که آدمهای خوب هیچ کاری نکنند. در آمریکا و در سه سال گذشته ما شاهد مصداق واقعی چنین فرضیهای بوده ایم. جایی که ریاست جمهوری ترامپ نشان داد که چطور افراد خوب کاری نکردند و یک شیطان که زمام امور را به دست گرفته از آنها بهره کشی میکند. این شر است یا سیاست، وقتی ترامپ یک خانواده خوشنام را بدنام میکند یا دستور میدهد کودکان را از مادرانشان جدا کرده و در قفس بیندازند؟»
به گزارش تسنیم، نیویورک تایمز این را هم نوشته که «در مورد واقعیتها هیچ اختلاف نظری نیست؛ ترامپ تلاش کرد تا یک دموکراسی، مجبور به انجام کارهای کثیف سیاسیاش شود. آنچه که بسیار مورد شک و تردید است اینکه آیا آن دسته از مردمِ خوبِ ما کاری خواهند کرد یا نه.شیطانهای کوچکتر همان سناتورهای جهوری خواه هستند که میدانند رئیسجمهور سوگندش را نقض کرده و سزاوار استیضاح است، اما شهامت گفتنش را ندارند».
فرماندار تگزاس هم شیطان است
نویسنده «نیویورک تایمز» در انتها به فرماندار تگزاساشاره کرده و مینویسد: «در مورد سرایت شر، فرماندار تگزاس را مثال بزنیم که ماه گذشته از پذیرش حتی تعداداندکی از پناهندگان قانونی آواره از جنگ و قحطی امتناع کرد.... متاسفم، در دوره ترامپ آمریکا آن آمریکایی که باید باشد نیست. وقتی پرچم نفرت بالاست و هواداران ترامپ ایستاده برایش هورا میکشند.همه آن افراد خوب باید دو گام مهم را بردارند: سطح فساد و تباهی انباشته شده در کاخ سفید را درک کنند. دوم، براساس آن فهم با آن فساد بجنگند. شما یا باید بجنگید و یا جزء آن دسته از افرادی باشید که کاری انجام نمیدهند و اجازه انتشار شر را میدهند».
ا
بسمه تعالی دیگر هیچ مقام آمریکایی در هیچ جای دنیا امنیت نخواهد
دیگر هیچ مقام آمریکایی در هیچ جای دنیا امنیت نخواهد داشت(خبر ویژه)
حجت الاسلام حسن روحانی د
سفیر سابق آمریکا در جمهوری آذربایجان گفت: پس از ترور قاسم سلیمانی، مقامات آمریکایی دیگر حاشیه امنیت ندارند و میتوانند همه جا ترور بشوند.
ماتیو بریزا در گفتوگو با سیانان اظهار داشت: این ترور، احتمال مذاکره میان ایران و آمریکا را غیرممکن کرد.
او گفت: «اولین پیامد این اقدام ترامپ شکست در سیاست خاورمیانهای آمریکا است. تا همین اواخر، به نظر میرسید تنش در روابط آمریکا و ایران در حال کاهش است. دونالد ترامپ مدام از درخواست مذاکره با مقامات ایران دم میزد تا با مذاکرات جدید توافقی بهتر از توافق هستهای دولت اوباما با ایران (برجام) بهدست آورد.
این دیپلمات سابق گفت: «اما اکنون اوضاع به کلی فرق کرد. از سوی دیگر در ماههای گذشته احساسات ضد ایرانی بین عراقیها و حتی در بین شیعیان عراق در حال افزایش بود اما ترور سردار سلیمانی ورق را برگرداند و اکنون به نظر میرسد اوضاع کاملا متفاوت شده و این ایالات متحده آمریکاست که در جایگاه متهم نشسته و احساسات ضد آمریکایی در عراق و ایران تشدید شده و اکنون ایالات متحده به عنوان مشکلی بزرگ برای هر دو ملت عراق و ایران دیده میشود. ادامه مطلب...
بسمه تعالی کوهی بلند، دریایی جوشان (یادداشت روز) این یادداشت را
این یادداشت را در حالی مینویسم که کلماتی مناسب برای بیان «آنچه باید» نمییابم درباره «مردی» باید بنویسم که علیرغم ارادت بسیار و انسی که با او داشتهام، قادر به بیان نیستم. «سردار حاج قاسم سلیمانی» دارای شخصیت عجیبی بود، «مهربان و با مهابت»، مصمم و رقیقالقلب»، «پرتلاش و نکتهسنج»، «سختگیر و سخی»، «عارف و مجاهد»، «عالم و متعلم»، «راهبردنگر و تاکتیکی»، «ولایتمحور و مردمگرا»، «اهل سیاست و گریزان از آن» و... او دیروز سحرگاهان در خاک عراق به شهادت رسید و وقتی خبر آن- بلافاصله- منتشر گردید، جهانی را حزن و اندوه فرا گرفت و البته جهانی را هم شادمان کرد. هنوز بسیاری شهادت او را باور نکردهاند آخر مگر میشود مردی با این درجه از بزرگی و عظمت خارج از میدان جنگ به شهادت رسیده باشد! اما او واقعاً شهید شده و از میان ما رفته است. او خودش میخواست خونش جهان اسلام را آبیاری کند و در بین سرزمینهای اسلامی به عراق علاقه ویژهای داشت و از خدا میخواست خونش در عراق بر زمین ریخته شود. ادامه مطلب...
بسمه تعالی هدیه سال نو ترامپ/ بازی با جان 5000 سرباز آمریکایی در
در پی حمله جنگندههای آمریکایی به مواضع حشدالشعبی در منطقه مرزی «القائم»، که 25 شهید برجای گذاشت، گروههای عراقی اعلام کردند که انگشت آنها روی ماشه است و از آمریکا به سختی انتقام خواهند گرفت.
حمله به مراکز حشدالشعبی در غرب عراق، قمار خطرناکی است که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، مرتکب آن شده است. ترامپ که فردی بسیار مغرور است و هنوز هم فکر میکند آمریکا قدرت آن را دارد که بر همه چیز و همه کس در جهان مسلط شود، خوشبختانهاشتباهی را مرتکب شده است که دودش به چشم آمریکاییها میرود.
رئیسجمهور آمریکا از زمانی که دستیارانش به او حالی کردهاند که عراق نباید سیاست مستقلی را در پیش بگیرد و باید جلوی شکل گیری محور مقاومت از ایران تا سواحل مدیترانه را گرفت، تا کنون راههای مختلفی را برای جلوگیری از چنین اتفاقی آزمایش کرده، اما نتیجه نگرفته است.
حمله یکشنبه شب جنگندههای ترامپ به مراکز حشدالشعبی نیز در همین راستا، صورت گرفته و البته، چیزی که رئیسجمهور آمریکا را برای چنین اقدامی جسور کرده، نا آرامیهای خیابانی جاری عراق است. اما، همان طور که گفته شد، خوشبختانه این اتفاق باعث وحدت هرچه بیشتر عراقیها شده و همین، آمریکا را مجبور کرده که شماری از دیپلماتها و غیر نظامیان را از عراق خارج کند و نظامیانش را نیز به حال آمادهباش در آورد.
همین نتیجه عکس گرفتنهای ترامپ سبب شده است که محافل خبری و رسانهای غرب به این باور برسند که اصولا چیزی که در کاخ سفید جریان دارد، «سیاست خارجی» نیست. روزنامه انگلیسی «گاردین» دیروز به همین نکتهاشاره کرد.
چگونگی ماجرا
شامگاه یکشنبه هشتم دی، مواضع «گردانهای حزبالله» عراق وابسته به حشدالشعبی در شهر مرزی القائم استان الانبار هدف حملات هوایی آمریکا قرار گرفت.
وزارت دفاع آمریکا بلافاصله پس از این حمله، بیانیهای صادر و مسئولیت آن را به عهده گرفت.
در این زمینه، «جواد کاظم الربیعاوی» مدیر اداره کل عملیات حشدالشعبی، به خبرگزاری تسنیم گفت: مواضع حشد با هواپیماهای «اف- 16 » و پهپاد هدف قرار گرفت؛ اولین حمله با سه موشک و دومین حمله با یک موشک صورت گرفته است. وی افزود: آمار نهایی شهدای این حملات، 29 نفر و تعداد زخمیها نیز 51 تن است.
وی گفت: آمریکاییها ادعا میکنند که این حمله در پاسخ به حمله اخیر علیه مقر نیروهای آمریکایی در کرکوک صورت گرفته است. در جواب آنها میگوییم که گردانهای حزبالله و تیپهای 45 و 46 و 47، هیچ نیرویی در استان کرکوک ندارند.
خبرها از عراق همچنین حاکی است که « ابوعلی خزعلی» فرمانده هنگ یکم تیپ 45 حشدالشعبی، در این حمله آمریکاییها، به شهادت رسید.
وعده انتقام سخت
«ابومهدی المهندس» معاون حشدالشعبی، در واکنش به حمله آمریکاییها تاکید کرد که خون شهدا و مجروحین هدر نخواهد رفت و نیروهای آمریکایی درعراق، پاسخ سختی را دریافت خواهند کرد.
« گردانهای حزبالله عراق» نیز با صدور بیانیهای، حمله آمریکا به مواضع حشد را تجاوزی خصمانه علیه عراق و بیاعتنایی به حاکمیت این کشور دانست.
به گزارش ایسنا،جنبش «نجبا»ی عراق هم طی بیانیهای تصریح کرد، آمریکا با گستاخی کامل، مسئولیت این تجاوز را به عهده گرفت و بار دیگر به حمایت از دست پرورده خود، یعنی داعش، پرداخت.
جنبش نجباء خطاب به آمریکاییها تاکید کرد: مردانی که دیروز طعم شکست را به شما و مزدورانتان چشاندهاند، همچنان سلاح به دست هستند و انگشتشان بر روی ماشه است. آنان جانشان را به کف گرفتهاند واشتیاق مرگ در راه خدا را دارند.
شورای امنیت ملی عراق نیز عصر دیروز به ریاست «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر دولت پیشبرد امور، جلسه فوقالعاده تشکیل داد و اقدام آمریکا را حمله ددمنشانه توصیف و آن را محکوم کرد. شورای امنیت ملی عراق همچنین، یاد آورشد که این کشور در روابط خود با آمریکا، تجدید نظر خواهد کرد. عبدالمهدی این حمله آمریکاییها را تجاوزی مجرمانه و خطرناک خواند.
واکنش مرجعیت
دفتر آیتالله «سید علی سیستانی» مرجع عالی شیعیان عراق، دیروز با صدور بیانیهای، به حمله هوایی آمریکا واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: مرجعیت دینی عالی این حمله ددمنشانه، که منجر به شهادت و جراحت جمعی از رزمندگان تابع نیروهای رسمی عراق شده است، را محکوم کرده و بر ضرورت احترام به حاکمیت عراق و عدم نقض آن به بهانه واکنش به اقدامات غیرقانونی، که برخی طرفها به آن روی میآورند، تاکید میکند.
مرجعیت عالی دینی عراق افزود: مقامات رسمی عراق تنها طرف در تعامل با این گونه اعمال و اقدام برای ممانعت از آن هستند.
واکنشها در خارج
«محمد جواد ظریف» دیروز که در مسکو به سر میبرد، در واکنش به اقدام آمریکا، اظهار داشت: آمریکا هزاران مایل دورتر از مرزهای خودش، مردم را به اسم دفاع از خود، در عراق و سوریه به خاک و خون میکشد و اقدام غیرقابل قبول دیروز(یکشنبه) آمریکا در عراق، یکی از این موارد است.
به گزارش خبرگزاری فارس، «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، نیز تجاوز نیروهای آمریکا به خاک عراق و حمله به مواضع نیروهای حشدالشعبی را مصداق بارز تروریسم خواند و آن را به شدت محکوم کرد.
«علی ربیعی» سخنگوی دولت، هم اظهار داشت، دولت آمریکا با دروغهای تکراری خود، در صدد توجیه این تجاوز و قتل عام برآمده است.
دولت سوریه و جنبشهای امل و حزب الله لبنان، حماس فلسطین، و انصارالله یمن هم حمله آمریکا به پایگاه حشدالشعبی در عراق را به شدت محکوم کردند.
اما، دولت آلمان جانب آمریکا را گرفت، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، به کاخ سفید این حمله را تبریک گفت و دولت بحرین نیز از حمله آمریکا به حشدالشعبی عراق حمایت کرد.
بسمه تعالی ملتی که حماسه 9 دی میآفریند به دشمن باج نمیدهد امروز
امروز سالگرد حرکت عظیم ایمانی و عمومی ملت مبارز، انقلابی و آگاه ایران اسلامی در 9 دی 88 و مأیوس و مبهوت ساختن شبکه خبیث مقابل نظام اسلامی در فتنه 88 است. این ملت سرافراز ایستادگی در برابر استکبار و توطئههای آن را بر خود فرض میداند و جز از موضع قدرت، حاضر به رویارویی با آمریکا و همدستان اروپایی آن نیست، چه رسد به اینکه بخواهد به آنها باج دهد.
سرویس سیاسی -
عصر انقلاب اسلامی پُر است از پیشگامی مردم در رویدادهای سرنوشتساز. موعدهایی که مردم حضور دشمن را احساس میکنند و با حرکت عمومی برخاسته از بیداری و بصیرت خود، آن را در هم میکوبند. چنین روزی میشود یومالله. روزهای تجلی ویژه خدای متعال که مردم با نصرت خدا و نصرت حاکمیت دین او مشمول توفیق، رحمت و فضلش میشوند. 9 دی 88 از همین زمره است. حرکتی پُر ثمر و افتخارآمیز از جنس حرکت 19 دی 56.
خیزش مردمی 9 دی 88 بساط فتنهای را در هم پیچید که بسان جنگ احزاب در صدر اسلام، شبکه معاندین و بدخواهان حاکمیت دینی را بر محور براندازی نظام اسلامی دور هم جمع کرده بود. از طیف متظاهر به اصلاحطلبی و نفوذ در داخل تا خاندان خبیث و منحوس پهلوى، سلطنتطلبان، منافقین، اوباما، نتانیاهو، مرکل و تونی بلر در خارج. یک فتنه و توطئه تمامعیار بر مبنای ادعای دروغ تقلب در انتخابات از سوی برخی کاندیداهای شکست خورده، پشتیبانی آمریکایی و اسرائیلی و نوچههای اروپایی و جولان تبلیغاتی امپراطوری رسانهای دروغ. با وجود صبر و بردباری و تکاپو برای شناساندن و افشای توطئه دشمن از سوی نظام، سران فتنه در نقشه دشمن بازی کردند و نظام سلطه را نسبت به سرنگونی نظام امیدوار ساختند. ادامه مطلب...
بسمه تعالی مدیر مسئول کیهان در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه ته
مدیر مسئول کیهان در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تهران:
مدیرمسئول روزنامه کیهان در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران،با بیان اینکه «باید مراقب نفوذ در ساختار بود» گفت: «نفوذ، نیازمند میانجی است که تابلوی خودی و شناسنامه غیرخودی دارد» و «ما اگر آنها را نشناختیم کوتاهی کردهایم».
حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان روز گذشته در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه 10 سال از حماسه 9 دی گذشته است، گفت: 9 دی ایستگاه پایان فتنه سال 88 بود که با توجه به شواهد و اسناد موجود بهوضوح میتوان گفت فتنه 88، فتنهای آمریکایی و اسرائیلی بود، مدیریتی بیرونی داشت و از درون حمایت میشد.
فتنه 88 جنگ احزاب یا همان جنگ خندق بود
وی بیان داشت: فتنه 88 جنگ احزاب یا همان جنگ خندق بود که همه دشمنان اسلام اختلافات ظاهری را کنار گذاشته بودند و به این نتیجه رسیدند که باید با هم مؤتلف شوند و حساب اسلام نوپای آن روز را به پایان برسانند. از همین جهت است که میگویند جنگ «احزاب» یعنی همه آن احزاب و گروهها با هم آمده بودند. ادامه مطلب...
بسمه تعالی کسانی که امروز دم ازتصویب fatf یعنی تسلیم درمقابل ام