ن
هزینه سفر با خودروی شخصی به عتبات عالیات در ایام اربعین چقدر است؟
تهران- الکوثر: یک مدیر گمرک جزئیات تشریفات اداری سفر با خودروی شخصی به عتبات عالیات در ایام اربعین را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه شبکه الکوثر، یک مدیر گمرکی با اشاره به شرایط تردد زائران اربعین حسینی با وسیله شخصی خود به سمت عتبات عالیات اظهار داشت: مدارکی که مورد نیاز برای خروج موقت خودرو نیاز است، شامل ویزا به همراه سند خودرو و اوراق هویت بوده که با حضور در گمرک، اظهارنامه خروج موقت خودرو را تنظیم کرده و تشریفات اداری آن انجام خواهد شد.
وی افزود: طبق توافقات انجام شده بابت انجام تشریفات خروج موقت خودرو زائران اربعین حسینی به عتبات عالیات بدون هزینه انجام میشود.
این مدیر گمرکی با بیان اینکه اگر فردی سابقه خروج موقت خودرو (کابوتاژ) داشته باشد میتواند از طریق سامانه جامع گمرکی اظهارنامه خود را به صورت سیستمی ارسال کند و صرفا برای دریافت مجوز پلاک بینالمللی حضور پیدا کند.
بیشتر بخوانید: کوتاه ترین مسیر دسترسی به کربلای معلی در اربعین
وی با اشاره به اینکه گمرک غرب تهران صرفا برای خودروهای پلاک تهران خروج موقت صادر میکند، یادآور شد: زائران دیگر استانها نیز میتوانند به نزدیکترین گمرک محل زندگی خود مراجعه کرده و پس از اخذ کدینگ به صورت الکترونیکی تشریفات خروج موقت خودروی خود را انجام دهند.
این مدیر گمرکی ادامه داد: مدت زمان خروج موقت خودروها برای اربعین حسینی یک ماهه صادر میشود.
به گزارش فارس، گمرک پیشتر عنوان کرده بود، امکان خروج موقت خودروها از طریق گمرک چزابه فراهم نیست و زائران عتبات عالیات از طریق گمرکات مرزی شلمچه و مهران میتوانند تردد داشته باشند.
همچنین پلاک بین المللی برای خروج موقت خودرو توسط کانون جهانگردی و اتومبیل رانی به زائران ارائه میشود.
همچنین یکی از کارشناسان کانون جهانگردی و اتومبیل رانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در مورد هزینه دریافت پلاک و گواهینامه بین المللی اظهارداشت: پس از دریافت مجوز خروج موقت از گمرک هزینه دریافت پلاک 474 هزار 800 تومان است.
وی افزود: برای صدور گواهینامه بین المللی نیز مدارکی مانند گواهینامه، پاسپورت و یک قطعه عکس به همراه 119 هزار تومان هزینه دریافت میشود؛ مدت زمان انجام این فرایندها در شرایط عادی یک ساعته انجام میشود.
سرویس سیاسی-
یکشنبه گذشته CFT به صحن علنی مجلس آمد و اهمیت بسیار آن سبب شد تا نمایندگان فراکسیون ولایی درخواست رایگیری شفاف و علنی را مطرح کنند اما در نهایت این نوع رای گیری به تصویب نمایندگان نرسید. این خواست فراکسیون ولایی برای شفافیت آرای نمایندگان در روز بررسی CFT از چند روز قبل توسط حاجی بابایی رئیس فراکسیون ولایی مطرح شده بود. اما با این نوع رایگیری در مجلس مخالفت شد و اصلیترین مخالف شفافیت آرای نمایندگان نیز طیف موسوم به اصلاحطلب در مجلس است.
سوال اساسی این است که چرا طیف موسوم به اصلاح طلب و نمایندگانش در مجلس که تصویب این لایحه را خدمت به جامعه و مردم مینامیدند از انتشار اسامی خود و رای علنی به این لایحه واهمه داشته و دارند؟
طیف موسوم به اصلاحطلب پیش از این لایحه نیز مخالفت جدی خود را با شفافیت آرا و عملکرد نمایندگان نشان داده و حتی ابراز کرده بود؛ شفافیت آرایی که میتواند از حرکتهای زیگزاگی و یا بندبازی و فاصله عمیق حرف تا عمل جلوگیری کند. اما در این مورد خاص (CFT) باید گفت مخالفت این جماعت با شفافیت آرا یک پیام بزرگ دارد و آن پیام این است:
اگر از حرفهایی که در مدح CFT گفته شد بگذریم این طیف خود نیز میدانند که این لایحه نه تنها فایده ای برای مردم و جامعه نخواهد داشت بلکه ضد منافع ملی است و از قرار گرفتن در برابر سوالات جامعه در آینده واهمه دارند.
چرا نمایندهای که به وضوع در مدح این لایحه مصاحبه و سخنرانی کرده در روز رایگیری نمیخواهد رایاش آشکار باشد؟! برای پاسخ به این پرسش باید گفت که آنچه در آینده در تاریخ خواهد ماند و مورد توجه آیندگان قرار خواهد گرفت اسامی نفراتی است که به این لایحه رای مثبت یا منفی دادهاند؛ همچنان که امروز در مورد قراردادهای استعماری که در مجالس دورانهای پیشین مورد بررسی و رایگیری قرار گرفته سخن میگوییم.
انتشار اسامی نمایندگانی که به لایحه استعماری CFT رای منفی دادهاند گامی مهم برای شفافیت است. وقتی رایگیری شفاف و علنی باشد نمایندگان خواهند دانست که نام آنها در حافظه تاریخی یک ملت ثبت میشود و باید در آینده به جامعه پاسخگو باشند.
مهمتر آنکه شفافیت خاصه در موارد مهمی مانند CFT که با دستاوردها و داشتههای و همچنین استقلال یک ملت سروکار خواهد داشت، به نمایندگان این نکته را تاکید میکند که در آینده نمیتوانند از زیر بار عواقبی که رای آنها به بار خواهد آورد شانه خالی کنند.
جامعه ما تجربه تلخی از برجام دارد، تلخ شدن آن ماحصل بدعهدی ذاتی آمریکا و اروپا است و همچنین عملکرد طیف روزنامههای زنجیرهای که به کار بزک کردن توافق هستهای گماشته شده بودند.
این موضوع در برجام به وضوح دیده شد که متاسفانه طیفی که به راحتی مشغول فریب دادن مردم بودند و برجام را بزک میکردند اکنون به راحتی از پاسخگویی در مورد تبعات آنچه انجام دادهاند شانه خالی میکنند.
لایحه خفتبار CFT با 143رای موافق و120رای مخالف و 5رای ممتنع به تصویب رسید. در آن روز 271نفر در صحن حضور داشتهاند که مجموع موافق و مخالف و ممتنع گویای آن است که 3نفر نیز در رایگیری شرکت نکردهاند. همچنین حضور این تعداد نماینده در صحن در روز بررسی CFT نشاندهنده آن است که 19نفر نیز آن روز غیبت داشتهاند. آنچه در ادامه میخوانید اسامی 96نفر از 120نفری است که با این لایحه مخالفت کردهاند. این تعداد با انتشار اسامی خود به صورت شفاف و علنی موافقت کردهاند. انتشار این اسامی تا حدود زیادی لیست اسامی موافقین این لایحه خفتبار را برملا میکند.
اسامی 96 نماینده «مخالف» لایحه الحاق ایران به CFT به شرح زیر است:
1-حمیدرضا حاج بابایی؛ همدان
2-محمد دهقانی؛ نقندر، طرقبه و چناران
3-مجتبی ذوالنوری؛ قم
4-احمد امیرآبادی فراهانی؛ قم
5-علیرضا سلیمی؛ محلات و دلیجان
6-علی اکبر کریمی؛ اراک
7-محمد ابراهیم رضایی؛ خمین
8-سیدمحمدجواد ابطحی؛ خمینی شهر
9-نصرالله پژمانفر؛ مشهد
10-سهراب گیلانی؛ شوشتر
11-عباس گودرزی؛ بروجرد
12-غلامرضا شرفی؛ آبادان
13-سیدحمیدرضا کاظمی؛ پلدختر
14-محمد اسماعیل سعیدی؛ تبریز
15-احمد سالک؛ اصفهان
16-حسن حسینی شاهرودی؛ شاهرود
17-سیدحسین نقوی حسینی؛ ورامین
18-حبیبالله دهمرده؛ زابل
19-ابوالفضل ابوترابی؛ نجفآباد
20-جواد کریمی قدوسی؛ مشهد
21-حسینعلی شهریاری؛ زاهدان
22-حسینعلی حاجی دلیگانی؛ شاهین شهر
23-ضیاءالدین اعزازی؛ بناب
24-هدایتالله خادمی؛ ایذه
25-سیدناصر موسوی لارگانی؛ فلاورجان
26-اکبر ترکی؛ فریدون شهر
27-سیدعلی ادیانی؛ قائمشهر
28-محسن کوهکن؛ لنجان
29-امیر خجسته؛ همدان
30-عبدالله سامری؛ خرمشهر
31-مهدی زاهدی؛ کرمان
32-یعقوب شیویاری؛ میانه
33-سیدراضی نوری؛ شوش دانیال
34-احد آزادیخواه؛ ملایر
35-محمود بهمنی؛ ساوجبلاغ
36-محمدعلی پورمختار؛ بهار
37-سیدتقی کبیری؛ خوی
38-اقبال محمدیان؛ رامهرمز
39-اصغر سلیمی؛ سمیرم
40-محمدمهدی مفتح؛ تویسرکان
41-محمدحسین فرهنگی؛ تبریز
42-محمدرضا امیرحسن خانی؛ طبس
43-فرهاد فلاحتی؛ قائنات
44-محمد جواد کولیوند؛ کرج
45-سیداحسان قاضیزاده هاشمی؛ فریمان
46-علی محمد شاعری؛ بهشهر
47-سیدجواد ساداتی نژاد؛ کاشان
48-محمد خدابخشی؛ الیگودرز
49-حسن کامران؛ اصفهان
50-اکبر رنجبرزاده؛ اسدآباد
51-احمد علیرضابیگی؛ تبریز
52-حمیدرضا فولادگر؛ اصفهان
53-سیدقاسم جاسمی؛ کرمانشاه
54-سیدامیرحسین قاضی زاده؛ مشهد
55-محمدرضا رضایی کوچی؛ جهرم
56-حسن بهرامنیا؛ نهاوند
57-سیدعلاءالدین خادم؛ سپیدان
58-علی عسگری ظاهری؛ مسجدسلیمان
59-حسین هاشمی تخت؛ بندرعباس
60-نظر افضلی؛ نهبندان
61-محمدحسین حسینزاده بحرینی؛ مشهد
62-نادر قاضیپور؛ ارومیه
63-جمشید جعفرپور؛ لارستان
64-عبدالرضا مصری؛ کرمانشاه
65-علی رستمیان؛ دلفان و سلسله
66-سیدمحمدباقر عبادی؛ بیرجند
67-مجید ناصری نژاد؛ شادگان
68-ذبیح نیکفر؛ لاهیجان
69-عباس پاپیزاده؛ دزفول
70-قاسم ساعدی؛ هویزه
71-زهرا سعیدی؛ مبارکه
72-محمود شکری؛ تالش
73-شیران؛ مشهد
74-طباطبایینژاد؛ اردستان
75-سیدجواد حسینیکیا؛ سنقر
76-حسین نیازآذری؛ بابل
77-محمدرضا ملک شاهی؛ خرمآباد
78-صدیف بدری؛ اردبیل
79-محمدرضا پورابراهیمی؛ کرمان
80-هاجر چنارانی؛ نیشابور
81-محمد حسننژاد؛ مرند
82-حسنوند؛ اندیمشک
83-یوسف داودی؛ سراب
84-شهاب نادری؛ پاوه
85-حسن سلیمانی؛ کنگاور
86-اسدالله عباسی؛ رودسر
87-عدل هاشمی؛ کهگیلویه
88-علیرضا ابراهیمی؛ آزادشهر
89-مجید کیانپور؛ دورود و ازنا
90-نبی هزارجریبی؛ گرگان
91-علی گلمرادی؛ ماهشهر
92-محمدرضا صباغیان؛ مهریز
93-یحیی کمالیپور؛ جیرفت
94-روحالله بابایی صالح؛ بویین زهرا
95-حسن نوروزی؛ رباط کریم
96-حسن خستهبند؛ بندر انزلی
اسامی نمایندگان «غایب» در جلسه بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) نیز به شرح است:
1- عبدالغفور ایراننژاد
2- علی بختیاری
3- شهاب الدین بیمقدار
4- غلامرضا تاجگردون
5- ابوالفضل حسنبیگی
6- عبدالحمید خدری
7- ولی داداشی
8- محمد دامادی
9- محمدباقر سعادت
10- طیبه سیاوشی شاهعنایتی
11- قرجه طیار
12- عامر کعبی
13- جبار کوچکینژاد
14- جلیل مختار
15- محمد خالدی سردشتی
16- رسول خضری
17- غلامرضا کاتب
18- عزتالله یوسفیان ملا
19- شهباز حسنپور
حامیان لوایح مرتبط با FATF از جمله لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) در روزهای اخیر لعن وارونه زده و مدعی هستند که در صورت امتناع ایران از پیوستن به این سازمان بین دولتی، دچار خودتحریمی میشویم.
این ادعای مضحک در حالی است که آن چیزی که موجب خودتحریمی کشورمان میشود، پیوستن به FATF است.
اینکه میگوییم با پیوستن به FATF دچار خودتحریمی میشویم، نه یک احتمال و پیشبینی بلکه صحبت از اتفاقی است که در سالهای اخیر و با اجرای پنهانی دستورات FATF از سوی دولت و برخی بانکها در کشور رخ داده است. ادامه مطلب...
جلسه روز یکشنبه مجلس درباره لایحه پیوستن به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم موسوم به CFT بار دیگر ضرورت پیگیری و مطالبه گوهر گمشده شفافیت را آشکار کرد. پیش از به رای گذاشتن لایحه دولت، برخی از نمایندگان مخالف CFT خواستار رایگیری علنی شدند.
117 نفر با پیشنهاد رایگیری علنی موافقت کردند و تعداد مخالفان 111 نفر بود اما با توجه به اینکه 17 نفر از حاضرین رای ممتنع دادند، عملاً تعداد موافقین کمتر از میزان لازم شد و رایگیری درباره یکی از جنجالیترین و حساسترین موضوعات کشور در تاریکی انجام شد و لایحه مذکور با 143 رای مثبت در برابر 120 رای منفی به تصویب رسید. در این میان 5 نفر رای ممتنع دادند و 3 تن نیز در رایگیری شرکت نکردند. ادامه مطلب...
اقای علی لاریجانی خجالت خجالت
«جمال خاشقجی»، نویسنده و روزنامهنگار منتقد عربستان که اخیرا در ترکیه ربوده شده بود، بنابر گزارش رسانههای معتبر عربی و انگلیسی به قتل رسیده است. روزنامه «واشنگتن پست» در گزارشی به نقل از منابع خود در پلیس ترکیه نوشته، خاشقجی توسط تیمی 15 نفره که با دو پرواز اختصاصی از عربستان وارد ترکیه شده بودند به قتل رسیده و این یک قتل از پیش طراحی شده بوده است. خبرگزاری «رویترز» نیز به نقل از منابع خود در ترکیه اعلام کرده خاشقجی در داخل کنسولگری سعودی در اسلامبول به قتل رسیده و عملیات قتل وی هدفمند و برنامهریزی شده بود و جسدش هم به خارج از کنسولگری منتقل شده است. منابع امنیتی ترکیه هم ورود 15 سعودی به اسلامبول با دو فروند هواپیما را تایید کردهاند که همزمان با حضور خاشقجی در کنسولگری، خود را به آنجا رساندهاند. این 15 نفر بعداً به کشورهایی که از آن آمده بودند، برگشتهاند، بدون اینکه خاشقجی ساختمان کنسولگری را ترک کرده باشد!
ارسال فیلم تکه تکه شدن خاشقجی
برای بن سلمان
«مجتهد»، شاهزاده افشاگر سعودی نیز اعلام کرده، منابع ترکیهای اصرار میکنند جمال خاشقجی شکنجه شده و بر اثر شکنجه بهقتل رسیده است، آنگاه جسدش تکه تکه شده و از این صحنهها فیلمبرداری شده و فیلم آن برای محمدبنسلمان فرستاده شده تا خود آن را مشاهده کند. روزنامه نیویورک تایمز نیز به نقل از رئیس«انجمن رسانههای عربی» ترکیه و دوست «جمال خاشقجی» خبر داده که مقامهای ترکیه تکه تکه شدن جسد خاقشجی را تایید کردهاند. یکی از دوستان «جمال خاشقجی» به رسانه آمریکایی گفته مقامهای ترکیه مرگ خاشقجی و تکه تکه شدن جسد این روزنامهنگار منتقد عربستان را تایید کردهاند. حتی شبکه الجزیره نیز اعلام کرده که خبرهای اولیه حاکی از پیدا شدن جسد جمال خاشقجی در یکی از مناطق اسلامبول ترکیه است.
واکنش سعودیها
منابع سعودی اما قتل خاشقجی در ساختمان کنسولگری عربستان در ترکیه را تکذیب و در بیانیهای اعلام کردهاند «این اتهامات بیاساس است.» خبرگزاری «واس» به نقل از این منبع گزارش داده: «ما شدیدا این اتهامات بیاساس را محکوم میکنیم و تردید داریم این اظهارات را مسئولان آگاه ترکیه گفته باشند. تیمی امنیتی متشکل از بازپرسان سعودی بنا به درخواست طرف سعودی روز شنبه وارد اسلامبول شده و طرف ترکیهای نیز با حضور آنها موافقت کرده است. آنها در تحقیقات مربوط به ناپدید شدن این شهروند سعودی شرکت کردند... عربستان به امنیت و حفظ جان شهروندانش در هر جا باشند اهمیت میدهد و مقامات ویژه سعودی این پرونده را دنبال میکنند و میخواهند از واقعیت امر به طور کامل آگاهی یابند.»
خاشقجی کیست؟
خاشقجی 59 ساله یک روزنامهنگار، گزارشگر خارجی، سردبیر و مقاله نویس سعودی قدیمی و با تجربه است. پس از آنکه محمدبنسلمان به عنوان ولیعهد عربستان و جانشین ملک سلمان 82 ساله برگزیده شد، وی در تبعیدی خودخواسته به آمریکا سفر کرد. خاشقجی به خاطر مصاحبهها و سفرهایش به محل تبعید اسامه بنلادن، رهبر القاعده بین سالهای 1987 تا 1995 معروف است. در اوایل دهه 1990 خاشقجی تلاش کرد تا بنلادن را متقاعد به آشتی با خاندان سلطنتی آلسعود و بازگشتش از سودان به خانه کند اما بنلادن این پیشنهاد را رد کرده بود. خاشقجی را نمیتوان مخالف آلسعود نامید چرا که وی در مصاحبههایی که داشته تاکید دارد به دنبال تغییر رژیم و یا سقوط آلسعود نیست و تنها خواستار اصلاح امور است. خاشقجی زمانی که هنوز به تبعید خودخواسته نرفته بود از هراس حاکم بر زندگیاش بارها پرده برداشته و تاکید کرده بود که هر لحظه منتظر بازداشت بوده است. وی اخیرا هم اعلام کرده بود، در حال حاضر شهروندان عربستان دیگر دلیل منطقی پشت این موج بیوقفه بازداشتها را درک نمیکنند. این بازداشتهای تعمدی بسیاری را به سکوت وادار کرده و بسیاری دیگر را نیز مجبور به ترک کشور کرده است.
عبدالباری العطوان سردبیر رای الیوم نیز در مورد دیدگاههای خاشقجی گفته: «من شخصا جمال خاشقجی را از نزدیک میشناسم و حاضرم سوگند بخورم او به هیچ عنوان یک معارض به معنای واقعی نیست، بلکه فقط خواستار فراهم شدن حداقل آزادیها و محقق شدن حقوق بشر است. او خواستار عربستانی به دور از ماجراجوییهای شاهزاده بن سلمان و ملک سلمان و اعطای حداقل آزادیها به زنان و اجازه رانندگی و اشتغال و رفاه و برگزاری همایشها و فعالیتهای ورزش برای آنان و متوقف کردن فعالیت نهادهای دینی وهابی است. خاشقجی در واقع وابسته به نظام سعودی بود نه یک معارض علیه نظام سعودی.»
چرا ترور؟
در واقع ترور خاشقجی را نمیتوان یک امر بسیار عجیب و دور از انتظار دانست چرا که نگاهی به کارنامه بن سلمان نشان دهنده این است که شمار زیادی از مخالفان وی سرکوب شدهاند. محمد بن سلمان در یک سال گذشته سیاست سرکوب مخالفان را بسیار تشدید کرد. وی در مهرماه سال گذشته بیش از 200 تن از شاهزادهها، فعالان اقتصادی و رسانهای و مخالفان سرشناس خود را دستگیر و در هتل ریتز کارلتون زندانی کرد و بیش از 100 میلیارد دلار از اموال آنها را مصادره کرد و حتی بن سلمان اخیرا در مصاحبه با بلومبرگ تاکید کرد که هنوز 8 تن از این زندانیان آزاد نشدهاند. علاوه بر این بیش از 1000 منتقد نظام سعودی در ماههای گذشته دستگیر شدهاند. امیر سلطان بنترکی بن عبدالعزیز، ترکی بنبندر، سعود بنسیف النصر و... شاهزادگانی بودند که از پایتختهای اروپایی ربوده شده و به ریاض بازگردانده شدند تا هزینه انتقادشان را مستقیما بپردازند. بنابراین به نظر میرسد ترور جمال خاشقجی را نیز باید طرحی از سوی بن سلمان دانست. نکته جالب این است که خاشقجی به هیچ عنوان مخالف نظام سعودی نبود و تنها خواستار بهبود امور بوده و حتی بن سلمان نیز نتوانست یک منتقد را تحمل کند و این شلیکی به ادعاهای اصلاحطلبانه وی نیز است.
بحران دیپلماتیک ترکیه و عربستان
در راه است؟
ترور خاشقجی در خاک ترکیه روی داده و همین مسئله میتواند منجر به یک بحران دیپلماتیک بین دو کشور شود. محمد علی الحوثی، رئیسکمیته عالی انقلاب یمن به این مسئله واکنش نشان داده و گفته است، قتل خاشقجی توهین به حاکمیت و نظام ترکیه است و اگر هویت قاتل وی توسط نهادهای امنیتی ترکیه مشخص نشود تهدیدی برای سرمایهگذاران خارجی خواهد بود. مشاور رئیسحزب عدالت و توسعه ترکیه نیز این مسئله را جنایت خواند و هشدار داد کسانی که این اقدام را در ترکیه انجام دادند، باید پاسخگو باشند.
پایگاه خبری الخلیج آنلاین نیز در گزارشی در این مورد نوشته، واکنش ترکیه به این حادثه ممکن است مشابه واکنش بریتانیا به تلاش روسیه برای ترور «سرگئی اسکریپال»، جاسوس سابق روس و دخترش با مادهای سمی باشد. به دنبال وقوع این حادثه «ترزا می» نخستوزیر انگلیس مجازاتهایی را برای روسیه در نظر گرفت که از جمله آن، اخراج 23 دیپلمات این کشور از خاک این کشور و لغو روابط دو جانبه با روسیه بود.
ترکیه میتواند علاوهبر اتخاذ تصمیمات دیپلماتیک مانند قطع روابط و یا کاهش سطح روابط دیپلماتیک، با استناد به قانون بینالملل، از عربستان به اتهام نقض حاکمیت این کشور از طریق انجام اقدام خصمانه در خاک ترکیه شکایت کند. همچنین ترکیه حق دارد 15 سعودی ازجمله چند مسئول این کشور را که هم زمان با حضور خاشقجی در کنسولگری ریاض، وارد خاک این کشور شدهاند و به گفته پلیس ترکیه، در جنایت ترور این نویسنده سعودی دست داشتهاند، محاکمه کند.
و سرانجام اینکه، ترور جمال خاشقجی میتواند فرایند سقوط بن سلمان را شدت ببخشد.بنسلمان به همان سرعتی که مطرح و معروف شد به همان سرعت در حال سقوط است.
امروز(یکشنبه) لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) در صحن علنی مجلس مورد بررسی و رایگیری قرار میگیرد.
لایحه مذکور چهارمین لایحه درخواستی کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران است. با توجه به اختلاف نظر فراوان درباره این موضوع و بخصوص عدم تعیین تکلیف مذاکرات با اروپا، نمایندگان مجلس در جلسه 20خردادماه، بررسی این لایحه را دو ماه مسکوت گذاشته بودند.
در هفتهها و روزهای اخیر رسانههای زنجیرهای مدعی اصلاحات با هیاهو و تبلیغات گسترده به تعریف و تمجید از FATF و لزوم پیوستن به این سازمان پرداخته و منتقدان را نیز آماج حمله قرار دادهاند. ادامه مطلب...
سامانه سماح سامانه سماح
کاملاً پیداست که هیچ «ابتکار عمل سیاسی» برای پایان دادن به بحران شدید امنیتی یمن وجود ندارد و چشمانداز آن هم حداقل طی یک سال آینده روشن نیست اما با این وجود، این روزها از «توافق سیاسی» و «صلح» زیاد صحبت میشود و همزمان با آن از تلاشهای زیاد خارجی برای وادار کردن متجاوزین سعودی به پذیرش «طرح سیاسی» سخن به میان میآید. در این میان سرسختی رژیم فرقهگرا و وهابی عربستان در برابر هر ابتکار مبتنی بر به رسمیت شناختن انصارالله در سطح بینالمللی تا آنجاست که اجازه نداد هواپیمای عمانی برای انتقال هیئت مذاکره کننده یمنی به «ژنو» در فرودگاه صنعا فرود آید. در خصوص موضوعات مرتبط با یمن و مذاکرات سیاسی نکات زیر حایز اهمیت میباشند: ادامه مطلب...
!
«کشور در حال پیشرفت است؛ ما در زمینههای گوناگون پیشرفت داریم: در زمینه علمی پیشرفت داریم، در زمینه صنعتی پیشرفت داریم، در زمینه عزّت سیاسی پیشرفت داریم، در زمینه رشد فکری پیشرفت داریم، در زمینههای معنوی پیشرفت داریم»، «ما داریم پیش میرویم. ما در مادّه و معنا پیش میرویم؛ ما به توفیق الهی در مادّه و معنا استکبار را شکست میدهیم و آنها را به زانو درمیآوریم و نشان میدهیم که اسلام، اگر چنانچه طرفدارانی داشته باشد که آماده باشند برای مجاهدت کردن و دفاع کردن، قطعاً در هر جا و [هر] نقطه دنیا پیروز خواهد شد و این الگو خواهد شد برای همه مسلمانها»، «پیروزیهای ما بهوسیله دستگاههای تبلیغاتی دشمنان غالباً کتمان میشود. ما الان در مسائل علمی، پیروزیهای بزرگی داریم، خیلی از مردم خودمان هم واقعاً نمیدانند» و...اینها تنها چند نمونه اخیر از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ادامه مطلب...
آیا مایل به نظردهی می باشید؟