بسمه تعالی:طوفان در خانه عنکبوت برکناری وزیر جنگ، آشوبهای خیابان
نشانههای شکست رژیم اسرائیل بیش از پیش هویدا شده است؛ به دلیل عدم موفقیت در جنگ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم توسط «بنیامین نتانیاهو» کنار گذاشته شد و همزمان گزارشها از آشوبهای گسترده خیابانی در تلآویو حکایت دارد که خواستار آتشبس در جنگ هستند.
شکست رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف تعیین شده در جنگ غزه، بحران داخلی را در رژیم روز به روز تشدید میکند. لانه عنکبوت صهیونیستها این روزها سستتر از هر روز دیگری است. نشانههای آن را در برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به دلیل اختلافات پیرامون ادامه جنگ توسط «بنیامین نتانیاهو» میتوان دید. برکناری «گالانت» جرقه شورشهای خیابانی را که مدتی خاموش شده بود را زد و خیابانهای اراضی اشغالی دوباره شاهد اعتراضات گسترده به ادامه جنگ است.
رژیم صهیونیستی که در بعد از طوفان الاقصی ادعا میکرد در کمترین زمان نیروهای مقاومت حماس را نابود میکند اما انگار بهجای پیروزی تنها شکست نصیب رژیم شد و ترکشهای آن موجب برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شد. «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم جعلی نیز گفت «دیگر بین من و گالانت، اعتمادی وجود نداشت؛ به همین دلیل اسرائیل کاتس [وزیر خارجه] را به جای او انتخاب کردم» این در حالی است که «گیدعون ساعر» به عنوان وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی انتخاب شده است. در همین حال شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که دیدار میان «نتانیاهو» و «گالانت» درباره برکناریاش تنها سه دقیقه به طول انجامیده و «نتانیاهو» شخصا نامه برکناری «گالانت» را به دستش داده است.
روزنامه «واشنگتنپست» چندی پیش نوشته بود که در داخل کابینه «بنیامین نتانیاهو» از یکسو و میان او و کاخ سفید، «تفرقه» بسیار زیادی حاکم است. این روزنامه آمریکایی لغو سفر «یوآو گالانت»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به واشنگتن از سوی «نتانیاهو» را نشانهای از اختلاف میان این دو سیاستمدار از حزب لیکود تفسیر کرده بود.
«گالانت» همانند «نتانیاهو» عضو حزب لیکود است اما این دو، در ماههای گذشته بر سر مسائل مختلف از جمله اداره جنگ در غزه و همچنین عدم موفقیت در نابودی حماس اختلاف جدی داشتند. در همین حال وبسایت صهیونیستی «واللا» به نقل از نزدیکان نتانیاهو خبر داد که وی قصد دارد «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش و «رونین بار» رئیس شاباک را برکنار کند که نشانهای دیگر از بروز آشوب داخلی در این رژیم است. روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» هم ضمن تأیید این خبر، تأکید کرد که نتانیاهو به زودی، هالوی و بار را هم برکنار خواهد کرد. با این حال دفتر نخستوزیر رژیم نیز گفت که «نتانیاهو» قصد برکناری رؤسای ارتش و شاباک را ندارد ادعایی که البته پیش از این درباره برکناری گالانت هم مطرح شده بود.
آشوب در خیابانهای تلآویو
برکناری وزیر جنگ رژیم موجب شد تا اعتراضات گستردهای در خیابانهای اراضی اشغالی صورت گیرد و معترضین مخالف جنگ خیابانهای تلآویو را به آشوب کشیدند. تصاویر و فیلمهای منتشر شده از سرکوب شدید معترضان به برکناری گالانت حکایت دارد. معترضان میگویند که «نتانیاهو» با این اقدام، فقط قصد دارد مانع از توافق تبادل اسرا شود. همچنین صدها معترض در فلسطین اشغالی بزرگراه «آیالون» در تلآویو را مسدود کرده و با برپایی آتش به اخراج یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم اعتراض کردند. این آشوبهای خیابانی که موجب درگیری شدید میان معترضین با پلیس رژیم صهیونیستی شد و به گزارش شبکه 12 رژیم، پلیس حداقل 40 معترض را بازداشت کرد. رسانههای صهیونیستی نیز گزارش دادند که اعتراضات در نزدیکی محل اقامت «بنیامین نتانیاهو» رخ داد که با حمله پلیس به معترضان روبهرو شد.
برکناری «گالانت» صدای مخالفان «نتانیاهو» را نیز درآورد. «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی بهشدت از اقدام نخستوزیر این رژیم در برکناری «یوآو گالانت» در بحبوحه جنگ انتقاد کرد. وی در سخنانی گفت: «برکناری گالانت در میانه جنگ اقدامی جنونآمیز است.» لاپید اضافه کرد: «نتانیاهو امنیت اسرائیل و مبارزان ارتش اسرائیل را در برابر بقای شرمآور سیاسی خود میفروشد.» رهبر احزاب مخالف کابینه تأکید کرد: «کابینه راست افراطی فراریان را به خدمتگزاران ترجیح میدهد. من از تمامی طرفداران حزب یشعاتید و تمامی مردم میخواهم که امشب برای اعتراض به خیابانها بیایند».
به گزارش «الجزیره» «اسحاق هرتزوگ» رئیس جعلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی در واکنش به برکناری «یوآو گالانت» از وزارت جنگ گفت که «ما در یکی از دشوارترین مراحل تاریخ (رژیم) اسرائیل قرار داریم و باید امنیت خود را بر هر چیز ترجیح دهیم.» وی اضافه کرد «دشمنان منتظر اختلاف، ضعف و درگیری ما هستند و این درحالی است که همه اهداف جنگ محقق نشده است.». اسحاق هرتزوگ گفت که در اوج جنگ فقط درگیریهای داخلی را کم داشتیم.
گالانت رفت اما حماس باقی است
رژیم صهیونیستی که به دنبال حذف مقاومت بود اما خود رژیم دچار تفرقه و افزایش اختلافات سیاسی پیرامون جنگ شده است. جنبش مجاهدین فلسطین اظهار کرد «گالانتِ جنایتکار رفت، اما مقاومت باقی مانده است. برکناری گالانتِ جنایتکار از وزارت تروریسم صهیونیستی، باعث نخواهد شد ننگ و شکستی که او را دنبال میکند، پاک شود و او را از مسئولیت مستقیمش در کنار نتانیاهو و جنایتکاران صهیونیستی به خاطر کشتار دهها هزار تن از بیگناهان اعم از مردم فلسطین و لبنان، مبرا نمیکند.»
جنبش مجاهدین فلسطین عنوان داشت «برکناری گالانت نشانگر میزان سردرگمی، شکست و بحران عمیقی است که نهادهای رژیم از آن رنج میبرند.» این جنبش تاکید کرد: این برکناری، در راستای پافشاری نتانیاهو برای ادامه تجاوزاتش علیه مردم ما از طریق تغییر و جابهجایی چهرههای جنایتکار و فرار از هرگونه توافق تبادل اسیران است.
درز اسناد محرمانه
از سوی دیگر همزمان با این تحولات افشای اسناد محرمانه نیز در رژیم صهیونیستی واکنشهای بسیاری را برانگیخته است و درگیری میان احزاب و مقامات رژیم را درپی داشته و هر کدام یکدیگر را متهم به خیانت میکنند تا جایی که «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی مدعی شد کابینه «نتانیاهو» برای داستانسراییهای دروغین، اسناد را درز میدهد. درز اطلاعات محرمانه از سوی دفتر «نتانیاهو» که به اذعان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی باعث ایجاد یک بحران بیسابقه در سطوح سیاسی و امنیتی در این رژیم شده، تحقیقات گستردهای برای کشف عامل اصلی این بحران به همراه داشته است. وبگاه «وللا» به نقل از منابع امنیتی گزارش کرد که «یولی یوئل فلدشتاین» از نمایندگان حزب لیکود و یکی از مشاورین ارشد نتانیاهو بهعنوان یکی از مظنونین اصلی بازداشت شده است. در مجموع 5 متهم در بازداشت به سر میبرند.
در همین حال گروه هکری «حنظله» نیز هکهای گستردهای را در رژیم صهیونیستی رقم زد و به سیستم رایانههای شهرداری شهر «العاد» نفوذ پیدا کردند. هکرها موفق به سرقت حدود 3 ترابایت اطلاعات شدند. در یک اقدام دیگر گسترده این گروه هکری؛ «حنظله» توانست به مرکز تحقیقات هستهای دیمونا نفوذ کند و عکسهای آن را منتشر کرد. این گروه هکری با انتشار تصاویری از مرکز تحقیقات هستهای دیمونا نوشت: «ما حتی میدانیم که کدام اتاقها، بلوکها، لولهها و تانکها را منفجر کنیم تا بیشترین ضربه را به شما بزنیم! بازی با آتش عواقب زیادی دارد! روزهای سختی در پیش روی شما و ساکنان سرزمینهای اشغالی است. در ضمن آیا دسته گلی که به خانه دانشمندان شاغل در این مرکز فرستادیم پسندیده بود؟»