محکومیت فائزه قطعیشد/انتظار افکارعمومی برایرسیدگی به سایر اتهامات
21:52:37 - 11 فروردین 1391
Iranpn – داخلی : به گزارش رجانیوز، این خبری بود که صبح امروز یکی از سایتهای خبری منتشر کرد تا حدود سه ماه پس از اعلام حکم دادگاه بدوی به ریاست قاضی صلواتی در شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی، دادگاه تجدیدنظر نیز فائزه هاشمی را به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام، محکوم بداند و حکم دادگاه بدوی مبنی بر شش ماه حبس و پنج سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی را قطعی و لازم الاجرا عنوان کند.
جلسه رسیدگی به اتهامات فائزه هاشمی روز سوم دی ماه سال گذشته در شعبه 15 دادگاه انقلاب پس از آن برگزار شد که این جلسه در ابتدا قرار بود که در روز 23 مرداد سال 90 برگزار شود اما با چندین بار درخواست استمهال از سوی وکیل متهم، سرانجام حدود چهار ماه بعد برگزار شد.
با این حال، محاکمه فائزه هاشمی در این دادگاه تنها در مورد یکی از مصاحبههای او بود که سایت ضد انقلاب روزآنلاین در اوایل اردیبهشت ماه سال 90 از وی منتشر کرد و فائزه هاشمی د راین مصاحبه، مسئولان اجرایی کشور را عدهای اراذل و اوباش و لات و رجّاله خواند.
فائزه هاشمی در این مصاحبه با بیان اظهارات خارج از ادب و منطق اظهار داشت: "در زمان شاه این شعبان بیمخ و دار و دسته اش بودند که مثل همین اراذل و اوباش با رفتار وحشیانه و جمع کردن رجّالهها و لاتها، با مخالفان خودشون برخورد می کردند. حالا هم متاسفانه همون ادبیات و همون روش با نام اسلام، انقلاب، دفاع از ارزشها و این حرفها انجام می شه. اداره مملکت الآن با همین رجّالهها و اراذل و اوباش است. آدم چی میتونه به این جریان بگه و چه انتظاری می تونه داشته باشه؟ "
با این حال، ضمن تقدیر از دستگاه قضایی بهدلیل رسیدگی به این پرونده اتهامی خانم فائزه هاشمی، به نظر میرسد آنچنانکه افکار عمومی انتظار دارد و نمونهی آن نیز بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان شش دانشگاه کشور پس از صدور حکم دادگاه بدوی وی بود، باید به سایر جرایم او در دوره فتنه نیز مانند سایر متهمان رسیدگی شود.
در ادامه به برخی از عناوین مجرمانه دیگر فائزه هاشمی که در کیفرخواست متهمه در نظر گرفته نشده و به نظر میرسد باید در پرونده جداگانهای به آنها رسیدگی شود، با بازنشر یادداشتی که رجانیوز پیش از این در تحلیل حقوقی حکم، منتشر کرده بود، اشاره میشود:
• اهانت به مقدسات مذهبی و زیر سئوال بردن حجاب برتر بانوان ایرانی:
وی در چهارم اسفند ماه سال 87 در مصاحبه با پایگاه اینترنتی الشروق الجزایر، خواستار اختیاری شدن حجاب در ایران شد و گفت: «به عقیده من، حجاب همچنان که در کشورهای اسلامی معمول است، باید در ایران هم اختیاری باشد نه اجباری.»
فائزه هاشمی همچنین با حضور در برنامه صبحگاهی شبکه دوم سیما به عنوان رئیس فدراسیون ورزش زنان حرفهایی از همین جنس زد و گفت: «متأسفانه بعد از انقلاب ما یک سری رفتارها برای خانمها ارزش شد، رنگ مشکی ارزش شد، چادر مشکی، مانتو مشکی، مقنعه مشکی، روسری مشکی و رنگهای تیره و مرده ارزش شد. این ارزشها خوب نبود.» او همچنین گفت: «متأسفانه در سالهای اخیر سیاستها به سمتی میرود که زنان را بیشتر خانهنشین کنند.»
بدیهی است عنوان مجرمانه ی نامبرده مشمول ماده 513 قانون مجازات جمهوری اسلامی خواهد شد، بنابراین، «هرکس به مقدسات اسلام... اهانت نماید... به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.»
ضروری است که قوه قضائیه عدالت قضایی را برخورد با متهمان به جرایم مشابه در نظر گرفته و همانگونه که با منتشر کنندگان ویژه نامه موهن خاتون برخورد کرد، با این شخص برخورد کند.
• اقدام علیه امنیت ملی:
آنچه که اکنون بر همه واضح و مبرهن شده است، فعالیت سازماندهی شده و بلند مدت جریان فتنه در ماه های منتهی به انتخابات و بهویژه پس از آن، با وجود هستهی فکری و مدیریتی این جریان در خارج از کشور است.
عضویت فائزه هاشمی در ستاد میرحسین موسوی در قالب سازماندهی دختران فیروزه ای پیش از انتخابات و حضور ثبت شده وی در تجمعهای غیرقانونی این جریان در تاریخ های 25، 26 و 30 خرداد، حضور در تجمع روز 16 آذرِ دانشجویان واحد علوم و تحقیقاتِ دانشگاه آزاد و ترغیب آنها به ادامه آن تا پایان روز و نیز هدایت این تجمع ساختارشکنانه به بیرون دانشگاه، حضور در تجمع روز ششم دی و هتک حرمت عاشورای حسینی و در نهایت حضور در تجمع معاندین نظام در روز یکم اسفند 89 در خیابان ولیعصر که منجر به دوبار دستگیری وی از سوی مأموران انتظامی در تجمعهای یادشده گردید، از مصادیق بارز اقدام علیه امنیت ملی است که بنابر ماده 499 قانون مجازات اسلامی از سه ماه تا پنج سال حبس داشته و بنا بر قانون، تعدد جرم منجر به محکومیت متهمه به اشد مجازات مقرر در قانون خواهد شد.
• تبلیغ علیه نظام:
فائزه هاشمی با سخنرانی در تجمعها و مصاحبه های متعدد پیش و پس از انتخابات بارها با موضع گیری برخلاف اراده ملت ایران شرایط را برای سوءاستفاده دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران مهیا ساخت و امید جبهه باطل در تحقق رویای خام و پوچشان را بیشتر کرد.
بدیهی است عنوان مجرمانهی، وی مصداق روشن ماده 500 قانون مجازات اسلامی است و در نتیجه: «هر کس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروه ها و سازمانهای مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید، به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.»
گفتنی است بنا بر ماده 47 قانون مجازات اسلامی «در مورد تعدد جرم هرگاه جرایم ارتکابی... مختلف نباشد فقط یک مجازات تعیین می گردد و در این قسمت می تواند از علل مشدده کیفر باشد...» لذا با توجه به تکرار عنوان مجرمانه "تبلیغ علیه نظام" از سوی متهمه، بنابر تصریح قانون باید وی به اشد مجازات مقرر در قانون یعنی یک سال حبس (تنها در خصوص جرم تبلیغ علیه نظام) محکوم شود.
• اهانت به رهبر معظم انقلاب اسلامی:
اظهارت توهین آمیز فائزه هاشمی نسبت به رهبر معظم انقلاب در میان شرکت کنندگان در تجمع غیر قانونی 25 خرداد و نیز طعنه ها و کنایه های بی شرمانهاش به ساحت ولی معظم فقیه در مصاحبه با سایت ضد انقلابی روز آنلاین، در حالی است که بنا بر مادهی 514 قانون مجازات اسلامی: «هر کس به حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی رضوان الله علیه و مقام معظم رهبری به نحوی از انحا اهانت نماید، به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»
انتظار میرود که قوهی قضائیه در راستای گسترش عدالت محوری و نهادینه کردن قانون مداری با اجرای عدالت قضایی میان تمامی مجرمان و محکومان، نهایت تلاش خود را به کار بگیرد تا همانگونه که احکام متجاوزان به حقوق افراد در آن ایام تلخ را با عدالت و در عین حال سرعت و صلابت لازم صادر کرد، اینبار نیز بدون توجه به اصل و نسب افراد و نیز نادیده انگاشتن تهدیدات مافیای قدرت و ثروت در کشور به اتهامات نامبرده به دقت رسیدگی کند.