لنکرانی: نگران شکست سنگین هاشمی در سن 79 سالگی هستم/گفتمان انقلا
بسمه تعالی
لنکرانی: نگران شکست سنگین هاشمی در سن 79 سالگی هستم/گفتمان انقلاب فقط یک نماینده دارد
د
|
کاندیدای جبهه پایداری با اشاره به حضور جلیلی و هاشمی در انتخابات گفت: من حضور هاشمی را نگرانکننده میدانم چرا که این شخصیت زحمتکش در سن 79 سالگی یک بار دیگر با یک شکست سنگین انتخاباتی روبهرو شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، کامران باقریلنکرانی عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه قم در پاسخ به سئوالی با این موضوع که چگونه از وزارت برکنار شده است و چرا در آستانه انتخابات احساس خطر کرده است اظهار کرد: من چهار سال وزیر بودم و پس از پایان وزارتم از دولت خارج شدم؛ ما حق نداریم به خاطر خودمان با کسی مخالفت یا موافقت کنیم.
وی افزود: احساس میکنیم چسبندگی به قدرت برای یک جریان به عنوان اصل قرار دارد و به همین دلیل درصدد انتقاد برآمدیم؛ هرجا دولت از اصول و ارزشها کوتاه میآمد و خط قرمزی غیر از ارزشها را در نظر میگرفت انتقاد میکردیم.
کاندیدای جبهه پایداری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر شباهت احمدینژاد و باقری لنکرانی در شعارهای اولیه و اینکه چه تضمینی وجود دارد کسی پس از رسیدن به قدرت منحرف نشود گفت: روسای جمهوری ما کم و بیش کاندیداهایی را معرفی کردهاند اما هیچ یک از آنها رای نیاوردند؛ من ادعا و پیشبینی نمیکنم که همواره بر صراط مستقیم خواهم بود اما راهکارهایی در این زمینه اندیشیده شده که یکی از آنها ویژگی نقدپذیری مسئولان است.
وی ادامه داد: چنانچه در انتخابات پیروز شوم تا زمانی تنفیذ حکم شبکهای نخبگانی تشکیل خواهد شد که سرمایه اجتماعی دولت خواهد بود به این ترتیب که برای هر تصمیم بزرگ از این شبکه استفاده کرده و نظر خود را به نقد بگذارد.
باقری لنکرانی در پاسخ به سوال دیگری با موضوع دلایل گرانی عنوان داشت: برخی گرانیها دارای ریشههای مزمنی هستند بنابراین نمیتوان تحلیلها را تنها بر مبنای تحریمها یا سوء مدیریتهای دو سال اخیر انجام داد هرچند هر دو این عوامل تاثیرگذار هستند و به نظر من میتوانستیم با مدیریت بهتر آثار تحریمها را کاهش دهیم.
کاندیدای جبهه پایداری نحوه مدیریت نقدینگی در کشور را یکی از مهمترین عوامل گرانیها دانست و افزود: افزایش نقدینگی در کشور تنها ارزش پول ملی را کاهش میدهد و تورم را در پی دارد.
وی ادامه داد: اصولگرای حزبی یکی از آفتهای اصولگرایی است به همین دلیل در جبهه پایداری در صدد هستیم همچنان بر سر گفتمانها بمانیم.
سئوال دیگری که از لنکرانی شد در ارتباط با میزان تطبیق شعارهای او با سند چشمانداز و واقعیت موجود در کشور بود که وی خاطرنشان کرد: در تهیه برنامه اداره کشور در جبهه پایداری تلاش کردیم تلفیقی از میان تجربههای علمی و اجرایی صورت گیرد زیرا نظرات علمی به تنهایی جوابگو نیستند؛ اقتصاد کشور ما از زمینههای انحصاری برخوردار است و برخی افراد در بعضی نقاط توانستهاند انحصارطلبی کنند بنابراین باید زمینههای این انحصار از بین برود.
کاندیدای جبهه پایداری ارتجاع و بازگشت به گذشته را یکی از خطرات موجود دانست و افزود: در صدر اسلام هم شاهد بودیم که طی کمتر از 50 سال نواده پیامبر(ص) را با فجیعترین وضع به شهادت میرسانند و عاملان آن هم به نام اسلام و رسیدن به بهشت این کار را انجام دادند؛ زمینههای ارتجاع را باید شناخت و از بین برد که یکی از مهمترین آنها از دست دادن تقوای جمعی است، در جمهوری اسلامی بسیار نادر است که افراد تقوای فردی نداشته باشند اما توجیه کردن و گروهگرایی شروع انحراف است.
دانشجوی دیگری در خصوص ثبت نام افراد مختلف به ویژه سعید جلیلی در انتخابات گفت: به نظر من حضور هاشمی در این انتخابات از یک جهت مثبت و از جهت دیگر نگرانکننده است؛ اینکه او شخصا وارد شده مثبت است و امیدوار هستیم نوع نگاه خود به اداره کشور را هم صریحا بیان کند؛ جهت منفی هم این است که این شخصیت زحمتکش در سن 79 سالگی یک بار دیگر با یک شکست سنگین انتخاباتی روبهرو شود.
باقری لنکرانی ادامه داد: نمایندگان گفتمان انقلاب زیاد شده اما این گفتمان در نهایت یک نماینده در انتخابات خواهد داشت.