سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن










9 د ی

بسمه تعالی کاروان پیاده حضرت ربنب سلام الله علیها برای کربلا در

بسمه تعالی

کاروان پیاده حضرت ربنب سلام الله علیها برای کربلا درایام اربعین ثبت نام میکند(هزینه زیارت کربلا در اربعین 250,000 تومان)

الإمام العسکری -علیه السلام-: (علامات المؤمن خمس: صلاة إحدى وخمسین، وزیارة الأربعین، والتختّم بالیمین، وتعفیر الجبین، والجهر بـ?بسم الله الرَّحمن الرَّحیم?)

علامت های مومن (شیعه ) پنج چیز است :

خواندن پنجاه ویک رکعت نماز در شبانه روز

وریارت اربعین در کربلا

انگشتر به دست راست کردن

 وپیشانی را در سجده بر خاک نهادن

وبلند گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در نماز

 


آغاز ثبت نام از2 مهر

 

اللهم صل علی محمد و آل محمد
 
 
به اطلاع میرساند کاروان حضرت زینب سلام الله علیها به فضل الهی و با عنایات حضرت حجت (عجل الله فرجه) مانند سال گذشته اقدام به ثبت نام برای پیاده روی کربلا در ایام اربعین حسینی می نماید. لذا از تمامی علاقه مندان خواهر و برادر در خواست داریم پس از مطالعه دقیق شرایط اقدام به ثبت نام نمایند.
همچنین درخواست می شود جهت شراکت در ثواب زیارت به دیگر دوستان وعلاقه مندان اطلاع رسانی نمایید.
 
 

شرایط و ضوابط سفر:
1)این کاروان ازکسی پولی دریافت نمیکند و زائران در قالب کاروانهای 7 نفره تحت مدیریت یک نفر سازماندهی می شوند و به صورت ازاد به زیارت کربلامشرف میشوند 

2)طبق برنامه، مسیر نجف تا کربلا که در حدود 90 کیلومتر میباشد طی مدت 4 روز پیاده طی میشود. لذا اگرکسی نمیتواند پیاده روی کند میتواند یک روز مانده به اربعین با ماشین ازنجف به کربلا بیاید.
 (3 بازه زمانی برگزاری سفر حدودا از 13 آذر تا 25 آذرماه میباشد، لذا متقاضیان محترم بایستی برای این تاریخ آمادگی داشته باشند. تاریخ دقیق متعاقبا اعلام میگردد.
4)با توجه به اینکه هزینه زائرین صرفا141000تومان بابت ویزا وهزینه ایاب وذهاب از شهر زائر تا مرز عراق و از مرزتا نجف و بلعکس است وغذا و اسکان صلواتی میباشد. حدودا هزینه برای هر نفر000/ 250 تومان پیش بینی میشود.

تذکر: به دلیل اوضاع کنونی کشور عراق، احتمال لغو سفر و یا تغییر هزینه سفر و تغییر وسیله نقلیه از اتوبوس به هواپیما وجود دارد که لازم است ثبت نام کنندگان این مسائل را در نظر داشته باشند. تصمیم گیری در مورد این مسائل در آینده انجام خواهد گرفت.
5) محل اسکان در نجف مسجد امام علی علیه السلام مرقد السید محمد باقر حکیم تقاطع شارع الکوفه وطریق نجف کربلا-ومحل اسکان درکربلا باب بغداد شارع امام موسی کاظم علیه السلام بعد ازگاراژ بستان سمت چپ موکب جامع امیرالمومنین می باشد.
6)از آنجا که این سفر در شرایطی تقریبا غیر معمول انجام میگیرد که شامل پیاده روی و تحمل سرمای عراق و حضور در یک جمعیت بالای 20 میلیونی است، متقاضیان دقت داشته باشند که باید از لحاظ روحی و جسمی مهیای این سفر باشند.

7)یرادران و خواهرانی که مایل هستند در کاروان حضرت زینب  سلام الله علیها سازماندهی وبه کربلا اعزام شوند، جهت ثبت نام از تاریخ 2 مهر  اسم، تحصیلات، سن و شماره تلفن خود را در قسمت اعلام نظر ثبت نمایند. تاامکان سازماندهی واطلاع رسانی اطلاعات جدید به آنها فراهم گردد.

8)به جهت شلوغی و صفهای طویل اخذ ویزا نزدیک اربعین ،لازم است زائرین در همین ماه مهر در تهران با همراه داشتن پاسپورت و2 قطعه عکس رنگی 3*4 و 141000 تومان  به ادرس میدان ولی عصر؛ ضلع جنوب شرقی، مسجد ولیعصر مراجعه و ویزای انفرادی خود را دریافت کنند.


8)جهت اطلاعات بیشتر می توانید باشماره تلفن 09123264298 برادر ارباب تماس حاصل فرمایید.



+ نوشته شـــده در چهارشنبه 93/7/30ساعــت 7:50 صبح تــوسط عباس | نظر
إنا لله وإنا إلیه راجعون؛ «غروب خورشید»/ آیتالله مهدویکنی، یاور
بسمه تعالی
إنا لله وإنا إلیه راجعون؛
«غروب خورشید»/ آیت‌الله مهدوی‌کنی، یاور صدیق امام و رهبر پس از سال‌ها مجاهدت، دعوت حق را لبیک گفت

 

 

 
 
آیت‌الله محمدرضا مهدوی کنی سال 1310 در روستای کن از توابع تهران به دنیا آمد.
 
وی ریاست مجلس خبرگان رهبری و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز را بر عهده داشت و رئیس دانشگاه امام صادق(ع) و استاد درس اخلاق اسلامی این دانشگاه بود.
 
 
زندگی‌نامه آیت‌الله مهدوی‌کنی از زبان خودش
پس از پانزده خرداد، روحانیان تهران، سه دسته شدند:
1 . گروهی، که بیشتر از مشایخ بودند، در همان ابتدا همراهی کردند و بعد ادامه ندادند.
2 . گروهی، مقدار بیشتری پیش آمدند، ولی آن‌گاه که عرصه تنگ شد و فشارها و بگیر و ببندها زیادتر، ادامه ندادند.
3 . گروهی، که بیشتر شاگردان و علاقه‌مندان امام بودند، با همه سختی‌ها و دربه‌دری‌ها و شکنجه‌ها، به راه ادامه دادند. البته حرکت، تُند و کُند می‌شد، ولی ادامه داشت.
این گروه، جلسه‌های هفتگی داشتند که در منازل افراد گروه تشکیل می‌شد، تحت‌پوشش میهمانی! در این جلسه ه، در حدّ توان درباره مسائل سیاسی تصمیم‌گیری می‌شد و برای مراسم‌ها و مناسبت‌ها، برنامه‌هایی ریخته می‌شد و این‌که در منبرها، چه مطالبی گفته شود و بیشتر اینان، بارها بازداشت شدند و ماه‌ها در سلول‌های مخوف به‌سر بردند و شکنجه شدند.
این پیوند و رفت‌وآمدهای طبیعی و دوستانه ادامه داشت. هرچه به پیروزی انقلاب اسلامی نزدیک‌تر می‌شد، تلاش‌ها و حرکت، شتاب بیشتری می‌گرفت. تا این‌که یک‌سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی این ارتباط روحانی، نام جامعه روحانیت مبارز گرفت و بر شمار اعضا نیز افزوده می‌شد که تا حدود شش‌ماه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، شمار آنان نزدیک به هفتاد تن می‌رسید. اینان، همان کسانی بودند که پای اعلامیه‌ها را امضا می‌کردند و ما هم، ملاک عضویت را همین امضاهای شش‌ماه پیش از پیروزی قرار دادیم وگرنه بعدها، شمار روحانیان پیوسته به جامعه، تا یکصدو هشتاد تن رسید.
از میان آن هفتاد تن، بیست و یک تن، به‌عنوان شورای مرکزی جامعه روحانیت برگزیده شدند و با همین نام، در صحنه‌های گوناگون پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، حضور داشتند، افزون بر مسئولیت‌هایی که هر یک از اعضا، به مقتضای نیاز انقلاب اسلامی، بر عهده گرفتند.
همان‌گونه که می‌دانید، چند سال پیش، این جامعه، به دو دسته تقسیم شد: روحانیت و روحانیون البته مؤسسین مجمع روحانیون، شمار کمی از سران جامعه روحانیت بودند که انشعاب کردند. همانند همین فعالیت‌ها را شاگردان دیگر حضرت امام، از همان پانزده خرداد به بعد، در قم داشتند و همین ارتباط‌ها نیز وجود داشت که بعدها جامعه مدرسین نام گرفت. به‌نظر من، استقامت و دوراندیشی شاگردان امام، چه در تهران و چه در قم و چه در دیگر شهرستان‌ها بود که حرکت و نهضت عظیم امام خمینی را ادامه داد و در نهایت، تمامی آنان بازوان امام و یاران وفادار انقلاب اسلامی شدند.
سوال: اعضای اصلی جامعه روحانیت چه کسانی بودند؟ به‌ویژه از آنان که در جلسه‌های دوران خفقان و حاکمیت جور، گردهم می‌آمدند و درباره مسائل سیاسی و چگونگی ادامه راه و دفاع از کیان اسلام، برنامه‌ریزی می‌کردند، لطفاً نام ببرید.
آیت‌الله مهدوی‌کنی: شهدای روحانیت؛ شهید بهشتی، شهید محلاتی، شهید باهنر، شهید مفتح و شهید شاه‌آبادی.
دیگر آقایان؛ امامی کاشنی، موسوی‌اردبیلی، انواری، موحدی‌کرمانی، ناطق، خسروشاهی، مرحوم ایروانی، مرحوم ملکی، جلالی خمینی، کروبی، خوئینی‌ها، غیوری، عمید زنجانی، مرحوم سید یونس عرفانی و محمدرضا مهدوی‌کنی.
در این بین، یک شب آقای لاهوتی پای منبر ایشان آمده بود پس از منبر، به ایشان اعتراض کرد که: «ما الآن، دشمن مشترک داریم، نباید یکدیگر را تضعیف کنیم.» شهید مطهری در پاسخ گفت: «شما اشتباه می‌کنید. ما با اینان، هیچ وجه مشترکی نداریم. اینان، هم الآن و هم اگر انقلاب به پیروزی برسد، دشمن ما هستند. الآن، بیشترین فعالیت‌ها و زحمت‌ها از آنِ مسلمانان است، ولی اگر انقلاب پیروز بشود، خواهید دید که اینان، خود را شریک بدانند.»
عجیب است. این سخن را، شهید مطهری، پیش از انقلاب می‌گفت. دیری نگذشت که این سخن تحقق پیدا کرد و گروه‌های چپ ماهیت خود را نشان دادند و همگان فهمیدند که هیچ وجه مشترکی بین ما و آنان نیست. شهید مطهری، خیلی دید تیزی داشت. پس از انقلاب هم، ایشان بر همین عقیده بود و کار فرهنگی را در اولویت قرار می داد.
سوال: چه شد که حضرت‌عالی در جریان تشکیل حزب جمهوری اسلامی از دیگر دوستان، جدا شدید و به عضویت آن در نیامدید؟
آیت‌الله مهدوی‌کنی: بنده، از نظر روحی، به تحزب و تشکیلات از نوع حزب‌گرایی عقیده نداشتم و اصولاً برای روحانیت، این شکلِ کار را نمی‌پسندم و نیازی هم نمی‌بینم. من روحانیت را پدر می‌دانم و تشکیلات حزبی از نوع امروزی، روحانیت را در برابر مردم قرار می‌دهد. من به مرابطه مردمی، از طریق مساجد و محافل و مراکز دینی معتقدم. روحانیت باید با هم رابطه داشته باشند و از طریق مساجد و مراکز با مردم در ارتباط باشند، این ارتباط متقابل بهترین وسیله برای کار جمعی و دینی است.
ما، پیش از پیروزی انقلاب، بدون این تحزب‌ها، صرفاً با همان رابطه‌‌ها و پیوندهای مردمی که داشتیم، بزرگ‌ترین حرکت را آفریدیم و هرگاه نیاز بود، مردم را به صحنه‌های گوناگون انقلاب کشاندیم و مردم هم مخلصانه از ما پیروی کردند. ما، باید این رابطه را حفظ کنیم و این، نه تنها نیاز به تحزب و تشکل ندارد که چه بسا تحزب، ایجاد فاصله کند.
به همین خاطر، در جریان تشکیل حزب، من عضویت در حزب را نپذیرفتم وگرنه با دوستان، در مسائل اجرایی و سیاسی، همکاری و هم‌فکری داشتم. اتفاق، اساسنامه اولیّه حزب، در منزل ما، نوشته شد. ولی من با آن موافق نبودم.
آقایان: مرحوم شهید بهشتی، مشکینی، باهنر، جنتی و… در منزل ما، جلسه‌ای گرفتند و اساسنامه حزب را نگاشتند و بنا شد که بعداً در جلسه دیگری که شمار بیشتری شرکت دارند، خوانده شود. خاطره‌ای از آن جلسه دارم که بد نیست در این جا نقل کنم:
پس از نوشتن اساسنامه، به اتفاق، با ماشین من، که رانندگی آن را خود به عهده داشتم، از منزل خارج شدیم، به سمت جلسه بعدی که قرار بود در خیابان هفده شهریور برگزار شود، به راه افتادیم. به میدان امام حسین(ع) که رسیدیم، متوجه شدیم پلیس ما را تعقیب می‌کند. ایست داد. ایستادیم. افسری داخل ماشین ما شد و گفت: «باید شما را به کلانتری شش ببریم.»
از قضا، اساسنامه حزب، در داخل داشپورت ماشین من بود، درآورد که بخواند. گفتم: «چیزی نیست، فوراً از او گرفتم.» کلانتری که رفتیم، وارد اتاق رئیس شدیم، کسی نبود. به دوستان گفتم: «اساسنامه همراه من است، چه باید کرد؟» به ذهن ما آمد که آن را همان‌جا، پشت قاب عکس شاه، مخفی کنیم! فوراً این کار را کردیم و من پا شدم اساسنامه را پشت قاب عکس شاه گذاشتم! پس از چند ساعت معطلی و زنگ‌زدن‌های فراوان، به این طرف و آن طرف، چون چیزی دستگیرشان نشد، ما را رها کردند.
با این حال، من عضویت در حزب جمهوری را نپذیرفتم، با این‌که شهید بهشتی، در همان ابتدا، گفت: ما، برای اعضای مرکزی حزب، شش تن را در نظر گرفته‌ایم، یکی از آنان شما هستید. در جامعه روحانیت هم که بودم بر همین عقیده بودم که روحانیت، باید مستقل باشد و چون بسیاری از دوستان عضو حزب هم بودند، همیشه سفارش می‌کردم که جامعه روحانیت را در موضع‌گیری‌های حزب، دخالت ندهند و بگذارند روحانیت مستقل باشد.
کناره‌گیری من الآن از دبیری جامعه روحانیت، به همین خاطر بود; زیرا می‌دیدم که دارد شکل حزب به خود می‌گیرد، نمونه آن، کاری بود که در انتخابات اتفاق افتاد و من با این‌گونه کارها مخالف بودم.
این گونه تشکل‌ها و تحزب‌ها، معتقدم ما را از مردم دور می کند و آن جنبه مردمی بودن و مقبولیت شرعی روحانیت را از روحانیت می‌گیرد و بین روحانیت و مردم فاصله می‌اندازد; زیرا ما هم یک حزب سیاسی شده‌ایم، مانند دیگر احزاب و سخن ما هم، برای مردم، به همان اندازه ارزش دارد و نه بیشتر و حال آن‌که روحانی باید برای مردم حجت باشد. افزون بر این، این تشکل‌ها، محدودیت‌هایی را نیز به دنبال دارد.
به نظر من، روحانیت متعهد، بازوان رهبری است و تا هنگامی‌که بازوی رهبری است، باید استقلال داشته باشد. بر همین اساس، هرگونه وابستگی به دولت را نیز بنده معتقد نیستم. امام هم، همین عقیده را داشتند. ایشان، به من می فرمودند: «روحانیون مساجد تهران را نگذارید به اوقاف بروند و سر وکارشان با اوقاف باشد، هرچند اوقاف مال ماست، ولی روحانیت را وابسته نکنید.»
سوال: یکی از کارهای مهم فرهنگی شما پس از انقلاب اسلامی، راه‌اندازی و سرپرستی دانشگاه امام صادق(ع) است، لطفاً بفرمایید، زمینه این تفکر، از چه موقع به وجود آمد، مؤسسان آن چه کسانی هستند و هدف آنان از تأسیس این مرکز چه بوده است؟
آیت‌الله مهدوی‌کنی: زمینه این تفکر را بنده پیش از انقلاب داشتم. همان‌وقت، بسیار علاقه داشتم که در کنار مدارس دولتی و دانشگاه‌های دولتی، مدارس و دانشگاه‌های اسلامی هم داشته باشیم که نسبت به تأسیس و راه‌اندازی مدرسه اسلامی، هر چند توفیق نیافتم، ولی دوستان را به این کار تشویق کردم و تا حدودی این کار، انجام شد.
در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی، به این فکر افتادیم که پس از پیروزی انقلاب، این دانشگاه‌ها، با وضعیت موجود، پاسخ‌گوی نیازهای انقلاب نخواهند بود. انقلاب که پیروز شد، جریان درگیری و تعطیلی دانشگاه‌ها، پیش آمده، مشکل، بیشتر خود را نشان داد و این تفکر را جا انداخت که همان‌گونه که در کنار ارتش، سپاه، در کنار شهربانی و ژاندارمری، کمیته، در کنار وزارت کشاورزی، جهاد سازندگی و… را نیاز داریم وگرنه در بسیاری از موارد، با مشکل روبه‌رو می‌شویم، در کنار دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌ها و آموزشگاه‌های اسلامی نیاز داریم.
بر همین اساس در سال 59 ـ 60 اقدام کردیم به تأسیسس دانشگاهی در کنار دانشگاه‌های دولتی. برخی از مؤسسین، زمینی را در خیابان ولی‌عصر(عج) اهدا کردند که برای دانشگاه کوچک بود، تا این‌که همین مکان فعلی را، که یک مرکز غیر دولتی بود، کشف کردیم و مراحل قانونی آن را گذراندیم و به دانشگاه امام صادق(ع) تبدیل شد.
مؤسسین جامعةالامام الصادق(ع) عبارتند از: مقام معظم رهبری، حضرات آیات: مشکینی، امامی، امینی، منتظری و خود بنده. در ابتد، آیت‌اللّه نوری هم بود که استعفا داد. آقایان غیر روحانی هم، عبارتند از: آقایان: حانیان، معینی، نوید و دکتر اسرافیلیان. مقصود ما از جامعه، معنای وسیع‌تر از دانشگاه بود، تا بتواند کارهای فرهنگی، تبلیغی و اقتصادی هم به‌عنوان پشتیبان کارهای دانشگاهی فرهنگی داشته باشد.
ابتد، رشته‌های علوم انسانی را فقط مورد توجه قرار دادیم، چون بیشتر با کار ما مرتبط است و هم مباحث مکتبی در این رشته‌ها بیشتر وجود دارد: الهیات و معارف اسلامی، فقه و اصول، علوم سیاسی، اقتصاد و… مسئولیت اجرایی هم، از سوی مؤسسان، به عهده من گذاشته شد. از ایده‌های ما این بود که بتوانیم جمع بین حوزه و دانشگاه کنیم. طلبه‌ای تربیت کنیم که هم از مسائل حوزوی آگاه باشد و هم از مسائل دانشگاهی، تا این‌که بتوانیم آنچه را مدعی هستیم اسلام دارد، به‌گونه صحیح و کاربردی ارائه دهیم.
ما بر این باوریم که اسلام، سیاست، اقتصاد و نظام‌های دیگر انسانی و… دارد. این صحیح، ولی مقصود چیست؟ برخی شعار می‌دهند: اسلام اقتصاد دارد، سیاست دارد و… و چنین می‌پندارند که تمامی مسائل اقتصادی و سیاسی را باید از آیات و روایات گرفت. به عقیده من، اینان خلط کرده‌اند بین ارزش‌ها و روش‌ها و برنامه‌ریزی‌ها!
آنچه را که اسلام دارد، اصول ارزشی است که ثابتند، نه قسم دوم که عبارت باشد از برنامه‌ریزی‌ها و روش‌ها که در حال دگرگونی‌اند. البته، این تفکیک ارزش و روش، از جهات نظری و علمی است، ولی در مقام برنامه‌ریزی و اجرا و پیاده کردن این دو، قابل‌تفکیک نیستند.
بنابراین، اگر بخواهیم در این مدعا، توفیق به دست آوریم، دو راه وجود دارد:
گروهی از حوزویان و گروهی از دانشگاهیان را کنار هم گرد آوریم، تا با هم فکری و همکاری، این اصول ارزشی را در برنامه‌ریزی‌ها اعمال کنند.
به عقیده بنده، این روش، ناموفق است، همان‌گونه که تاکنون تجربه کرده‌ایم; زیرا این هم‌اندیشی در صورتی نتیجه‌بخش خواهند بود که دو طرف، فرهنگ یکدیگر را درک کنند و بشناسند و یکدیگر را باور کنند و فرهنگ دینی را به‌عنوان فرهنگ حاکم بر جامعه، باور داشته و پذیرفته باشند. و می‌دانید باور داشتن چیزی نیست که با تلفیق و مونتاژ یک عالم دینی با یک کارشناس متخصص، به دست آید و این همان مشکلی است که دنیای کنونی گرفتار آن است. دین ماشین نیست که با مونتاژ به دست آید. دین وجدان و باور می‌خواهد. در غیر این صورت، حرف یکدیگر را نخواهند فهمید.
مسلما، کسی که در دانشگاه هاروارد آمریکا، تحصیل کرده، فرهنگ آنجا را نیز گرفته و از آن فرهنگ تأثیر پذیرفته، هرچه بخواهی تخلیه‌اش کنی، نمی‌شود. تقصیری هم ندارد. سوءنیتی هم در کار نیست. همچنین، آن‌که در حوزه تحصیل کرده، فرهنگ مخصوص به خود را دارد. اگر بخواهد تبادل فرهنگی انجام بپذیرد، باید ابتدا، تبادل آموزشی باشد.
گذاشتن عالمِ اقتصاد، در کنار عالمِ اسلامی، قرار گرفتن دو فرهنگ مجزا، کنار یکدیگر است که به التقاط می‌انجامد. به عقیده ما، اگر بخواهد خلط و مزج درستی انجام پذیرد، به این است که این هر دو دانش را یک نفر داشته باشد.
این، همان راه دومی است که ما پیشنهاد می‌کنیم و از هدف‌های تشکیل جامعةالامام الصادق - علیه السلام - است. ما، بر آنیم دانشجویی تربیت کنیم که به منابع دینی، به طور مستقیم، بتواند دسترسی داشته باشد و هم به علوم روز آشنایی داشته باشد، تا بتواند آن اصول ارزشی را در برنامه‌ریزی‌ها رعایت کند. به بیان دیگر: همان کسی‌که می‌خواهد برنامه‌ریز باشد، حافظ ارزش‌ها نیز باشد. و این تنها از کسی ساخته است که در هر دو زمینه، آگاهی لازم را داشته باشد. دانشگاه امام صادق(ع)، در جهت تربیت چنین نیروهایی گام برمی‌دارد و تلاش می‌ورزد.
سوال: آیا در رسیدن به این هدف، خود را موفق می‌بینید؟
آیت‌الله مهدوی‌کنی: بله، موفق بوده‌ایم; زیرا توفیق در یک امری، به این معنی نیست که انسان، یک‌باره، به تمامی هدف‌های عالی خود برسد. همین‌قدر که جهت‌گیری به سوی مقصدها و هدف‌های عالی است، این خود، موفقیت و پیروزی است و گام‌های بعدی، باید کم‌کم برداشته شود.
در سوره زلزال خداوند می‌فرماید: «فمن یعمل مثقالَ ذرّةٍ خیراً یره؛ پس هر کس، به وزن ذرّه ای نیکی کرده باشد، آن را می‌بیند.» این مربوط به آخرت است.
در سوره نجم می‌فرماید: «واَنْ لیس للانسان الاّ ماسعی واَنَّ سعیه سوف یُری؛ و این‌که برای انسان، چیزی جز آنچه خود کرده است، نیست و زودا که کوشش او نشان داده شود.»
سعی و تلاش انسان، نشان داده می شود. یعنی لازم نیست، انسان هر کاری که می‌کند، خود نتیجه‌اش را ببیند، ولی حتماً نشان داده خواهد شد. من فکر می‌کنم که این مربوط به کارهای دنیوی است که انسان، با این تفکر باید گام بردارد، تلاش بورزد، هرچند نتایج کارش را خودش نبیند، ولی بداند که نتایج آنها، بعداً آشکار می‌شود و خداوند آن نتیجه‌ها را خواهد نمایاند. ما هم که این کار را شروع کرده‌ایم، با این هدف دنبالش را می‌گیریم، تا زمانی‌که توان آن را داشته باشیم. گام‌های بعدی را دیگران خواهند برداشت و به آن هدف‌های نهایی خواهند رسید. ان‌شاءاللّه.
سوال: چقدر از این تجربیات را می‌شود به حوزه‌ها سریان داد و در بهبود حوزه‌ها از آنها بهره گرفت؟
آیت‌الله مهدوی‌کنی: به عقیده من، چند چیز را حوزه باید از دانشگاه بگیرد:
1. گزینش: غیر از امتحان ورودی، که گمان می‌کنم اکنون در حوزه رایج است، البته آن هم با مسامحه، از نظر علمی و استعداد باید فرد سنجیده شود و بهترین‌ها گزینش شوند. گزینش از نظر اخلاقی و اصالت خانوادگی که برای روحانی، حتماً لازم است. البته اصالت خانوادگی، غیر از فقر و غناست.
2. وقت‌شناسی: اهمیت به وقت، چیزی است که در حوزه‌ها مورد توجه قرار نمی‌گیرد. به این معنی که درس‌های حوزوی را باید همانند درس‌های دانشگاهی، در مقاطع گوناگون، زمان‌بندی کرد. معنی ندارد که طلبه‌ای، چندین سال، در یک درس شرکت بجوید. باید، همانند دانشگاه‌ها، اگر فردی چند بار نتوانست، آن مقطعی را که در نظر گرفته شده، در زمان خود بگذارند، از ادامه آن درس بازداشته شود و جای وی، به دیگری واگذار شود که با استعدادتر است.
هنوز، برای من ثابت نشده که بازده حوزه‌ها، بیشتر است یا بازده دانشگاه‌ها. با وضع موجود گمان ندارم بازده حوزه‌ها بیشتر باشد. البته هر کدام در کار خود و حوزه مسئولیت خود. این نکته درخور بررسی است.
3. ارزیابی از روش تدریس و متون درسی: در دانشگاه‌های معتبر جهان، به‌طور معمول، هرچند گاه، کتاب‌های درسی عوض می‌شوند. بلکه بالاتر از این، امروز در دانشگاه‌های دنیا چنین است که اگر استادی، همان جزوه سال پیش را تدریس کند، می‌گویند به درد نمی‌خورد، زیرا حرف نویی نمی‌زند. البته منابع و متون در فقه و تفسیر و کلام و فلسفه، می‌تواند از ثبات بیشتری برخوردار باشند، ولی روش تدریس باید دائماً مورد ارزیابی قرار گیرد و هر روز، روش بهتری جای گزین روش پیشین شود.
باید دانست که کتاب درسی، غیر از منبع مطالعاتی است. این چیزی است که برخی از ما، خلط می‌کنیم. مثلا، شرح لمعه، منبع مطالعاتی و تحقیقاتی خوبی است، ولی آیا کتاب درسی خوبی هم هست؟ مشخصه کتاب درسی را دارد؟ اگر در زمانی کتاب درسی خوبی بوده، آیا اکنون برای تدریس کتاب خوبی است و بهتر از آن نمی‌توان دراثه کرد؟
این طرز تفکر در حوزه به‌نظر حقیر، موجب رکود شده است. در حوزه‌ها باید هم روش جدید تدریس و هم طرح مسائل جدید و مورد نیاز جامعه را باب کرد و تنها به مسائل تکراری بسنده نکرد و از نوآوری نترسید. بعضی گمان دارند که نوآوری چه در روش و چه در محتوا، موجب خرابی حوزه می‌شود، ولی تجربه نشان داده که نوآوری منشأ تکامل است؛ «هر زمان نو می‌شود دنیا و ما غافل از نو شدن اندر بقا.» خداوند درباره خود می‌فرماید: «کل یوم هو فی شأن.»
4. تحقیق در کنار آموزش: در دانشگاه‌ها، در یک مقطعی، دانشجو باید روش تحقیق بیاموزد و به کار تحقیق بپردازد. به‌نظر من، برای طلبه، از سال نخست تحصیل، باید روش تحقیق گذاشت و متناسب با درس‌هایی که می‌آموزد، استاد به او موضوعاتی برای تحقیق بدهد و به طور دقیق، کار او را زیر نظر بگیرد و راهنمایی‌های لازم را بکند. از آن طرف، دامنه علوم اسلامی را باید گسترش داد و به فقه و اصول، اکتفا نکرد. امروز، درس فلسفه و کلام، تفسیر، تاریخ و… برای هر طلبه‌ای لازم است. خلاصه، برای تربیت و پرورش طلابی که امروز بتوانند پاسخ‌گوی نیازها باشند، باید وقت گذارد، برنامه‌ریزی کرد و…
در گذشته، نبود امتیازها و وجود دشواری‌های فراوان برای روحانیت مطلوب، صافی خوبی بود برای آن‌که نخبگان بمانند. این صافی طبیعی، سبب می‌شد آنان که توانایی نداشتند و نمی‌توانستند ادامه بدهند، کنار می‌رفتند; از این‌روی، ما در گذشته از نظر کمّی افراد کمی داشتیم و همان تعداد کم، بیشتر ملاّ بودند، ولی امروز، که روحانی بودن، مزایایی دارد، آن مشکلات و موانع راه هم وجود ندارند، باید مواظبت‌ها و مراقبت‌ها را بیشتر کرد. تا نخبگان و شایستگان وارد حوزه‌ها شوند.
زمانی طولانی می‌خواهد تا یک فرد شایسته و مهذّب تربیت شود. سرپرست مهذّب لازم دارد. واگذاردن طلبه به خود، در امور معنوی و بی‌توجهی به معنویات، ضربه جبران‌ناپذیری به روحانیت وارد می سازد، به‌ویژه امروز که شماری از همین روحانیان، باید به کارهای اجرایی که از روحانی ساخته است، وارد شوند، ورود به کارهای اجرایی، یعنی وارد شدن در متن جامعه و درگیری مستقیم با مشکلات و گرفتاری‌های مردم و… که انصافاً قدرت ایمان و معنویت بالایی را طلب می‌کند. متأسفانه در حوزه‌ها به این امر، کم بها داده می‌شود.
سوال: اصل تحول در حوزه، با توجه به شرایط زمانی و مکانی و ناکارا بودن حوزه فعلی. این برای بسیاری از کسانی‌که شرایط روز را درک می‌کنند و توان حوزه را هم می‌دانند قابل‌درک است. با این حال هستند کسانی‌که ضرورت تحول را درک نکرده‌اند و از اسم تحول گریزانند و به‌طور طبیعی، به‌خاطر نفوذ و جایگاهی که دارند، در راه تحول ، مانع ایجاد می‌کنند و نمی‌گذارند حرکت سیر طبیعی خود را داشته باشد. به‌نظر حضرت‌عالی، برای این‌که این مهم تحقق پیدا کند و با این موانع رو در رو نشود، چه باید کرد و از کجا باید آغازید؟
آیت‌الله مهدوی‌کنی: تحول، نیاز به زمان دارد. هر حرکتی، با موانعی برخورد خواهد داشت. باید از شعارها کاست و به جای حرف زدن، وارد عمل شد. از یک گوشه ای، شروع به کار کرد. کار اگر مثبت و خوب ارائه شود، جای خود را باز می‌کند.
سخن از ضرورت تحول در حوزه، مربوط به حال نیست. در زمان ما هم، این سخن‌ها بود، ولی چون پیش از عمل، حرف بود و شعار، به جایی نرسید و مخالفت‌های بسیاری را هم برانگیخت. در همان روزگار، علامه طباطبایی، وقتی می‌بیند حوزه نیاز به یک تحول اساسی فکری دارد، شروع به کار می‌کند. به‌جای فقه و اصول، تفسیر و فلسفه می‌گوید. از گوشه منزل خود شروع می‌کند، کم‌کم به متن حوزه می‌کشاند.
فلسفه، با این‌که در آن روزگار در حوزه جایی نداشت و جوّ موجود اجازه نمی‌داد کسی وارد این میدان بشود، علامه طباطبایی آن را با تدبیر و درایت و به دور از هیاهو جای انداخت. شگفت این‌که، بسیاری از کسانی‌که در درس فلسفه علامه شرکت می‌جستند، مخالف با فلسفه بودند! امّا علاّمه، جوّی به وجود آورد که آنان نیز، خود را نیازمند به فراگیری فلسفه می‌دیدند.
حتی برخی می‌گفتند: «ما می‌آییم تا فلسفه یاد بگیریم و بعد آن را رد کنیم!» به نظر من این هم مثبت است. در هر صورت، چنین نیازی را علاّمه به وجود آورده بود. بسیاری احساس می‌کردند که به فراگیری فلسفه نیاز دارند. همچنین در تفسیر قرآن و ارائه مفید و مورد نیاز و روشنگری های که ایشان در تفسیر داشت، به‌حق افکار را در حوزه بالا برد و تحول عظیم فکری به وجود آورد.
این یک نوع روش تحول است. تحولِ همراه با عمل، با تأنی، با حوصله و پرهیز از پرخاش‌گری به این و آن. آیت‌اللّه بروجردی هم که در فقه تحول به وجود آورد، به همین شکل عمل کرد. با احترام به آرای گذشتگان و تجلیل از آنان حرف خودش را نیز می‌زد.
اکنون هم، باید کار را از یک جایی شروع کنیم. مدرسه هایی را با همان برنامه ها و روشهایی که مقتضای امروز است، پدید آوریم، شماری را تربیت کنیم، هم ملاّ و با سواد و هم آگاه به زمان و پاسخ‌گوی به نیازهای زمان و… وقتی چنین افرادی به حوزه ارائه شد، ناگزیر، الگو قرار خواهند گرفت و هر مخالفی را تحت‌تأثیر قرار خواهند داد.
سوال: این ایّام مصادف است با حادثه خونین و غم‌انگیز هفتم تیر ماه سال1360 و به شهادت رسیدن شهید مظلوم آیت‌اللّه سید محمد حسینی بهشتی و یاران باوفای امام و انقلاب اسلامی، با توجه به آشنایی و دوستی حضرت‌عالی با آن شهید والامقام و همکاری با ایشان، در پیش از انقلاب و پس از انقلاب، از ویژگی‌های آن مرحوم، برای ما و خوانندگان بفرمایید.
آیت‌الله مهدوی‌کنی: من در آن هنگام که این حادثه خونین رخ داد، وزیر کشور بودم. در شب حادثه، در محل کارم بودم که صدای انفجار مهیبی را شنیدم. پس از تفحص، روشن شد که محلّ انفجار متأسفانه سالن اجتماعات حزب جمهوری اسلامی بوده است. ابتد، خبر شهادت شهید بهشتی را به ما ندادند. گفتند: ایشان مجروح است و در بیمارستان بستری. بالاخره، شهید رجائی، خبر شهادت شهید مظلوم را به من داد، در حالی که شدیداً متأثر بود. از عمق جان گفت: «فلانی کمرمان شکست.»
شهید رجائی، خیلی به شهید بهشتی، متکی بود. در کارها با ایشان مشورت می‌کرد. انصافاً فرد لایق و مدیری را از دست دادیم که نمونه آن را نداشتیم. ایشان ویژگی‌های منحصر به فردی داشت. ویژگی‌هایی که در کم افرادی می‌توان دید. اینک به پاره‌ای از آنها اشاره می‌کنم:
1. داشتن استعداد و نبوغ خاص، که خدادادی بود.
2. انضباط: ایشان از همان دوران طلبگی، در کارهایشان نظم و انضباط خاصی داشت، چیزی که کمتر در فرهنگ حوزویان وجود دارد. ایشان اگر وعده‌ای می‌داد، سر دقیقه حاضر می‌شد. از باب نمونه جلساتی در تهران، با هم داشتیم. گاهی می‌شد که جلسه در منزل ایشان بود. ما به‌عنوان احتیاط، چند دقیقه‌ای زودتر می‌رفتیم. ایشان دستور می‌داد دَر را برای ما بگشایند و ما را به اتاق مورد نظر راهنمایی کنند، ولی خود ایشان تشریف نمی‌آورد تا سر ساعت مقرر. وقتی که تشریف می‌آورد، اگر کسی اعتراض می‌کرد، می‌گفت: «من با شما این ساعت قرار داشته‌ام.»
یا، وقت که تمام می‌شد، جلسه را ترک می‌کرد، اگر چه مطالب هنوز باقی مانده بود. هر چه اصرار می‌کردیم، مطالب نیمه‌تمام مانده، اگر کمی صبر کنید و جلسه ادامه بیابد، مطالب تمام می‌شوند، اثری نداشت، می‌گفت وقتی دیگر باقی‌مانده مطالب را بحث می‌کنیم، امروز وقت تمام شده است.
3. مقید به نماز اول‌وقت: گاهی جلسات خیلی مهم داشتیم، ولی تا هنگام نماز می‌شد، فوراً ایشان برمی‌خاست و جلسه را ترک می‌کرد و می‌گفت: «اکنون، وقت اجابت دعوت الهی است. کار دنیا، تمام بشو نیست.»
4. احتیاط: ایشان، نه تنها در نماز، که در وضو نیز، بسیار احتیاط می‌کرد، احتیاط‌هایی که نوعاً از افراد روشنفکری مانند ایشان بعید بود. مهم‌تر از اینها، احتیاط در امور مالی بود. ایشان، در امور مالی، بسیار احتیاط می‌کرد. می‌گفت: «اگر می‌خواهید تقوای اشخاص را محک بزنید، در مسائل مالی، که حقوق دیگران در آن است، آنها را بیازمایید. در مصرف بیت‌المال است که می‌شود تقوای افراد را فهمید.»
بسیاری از افراد در نماز وضو، وسواس دارند و در اموری که با دنیای آنان سروکار ندارد، بسیار جانب احتیاط را رعایت می‌کنند، ولی در امور مالی و منافع مادی، اصلاً گرد احتیاط نمی‌گردند.
مثلی است که می‌گویند: «گربه وقتی باران می‌آید، از کنار دیوار می‌رود و مواظب است قطره‌ای باران روی او نریزد که خیس شود، ولی وقتی چشمش به ماهی داخل حوض می‌افتد، به سر، تا عمق حوض فرو می‌رود.‌»
5. دقت در گزینش افراد: می‌گفت: «دنبال افرادی بروید که از هواهای نفسانی به دورند.» با افرادی‌که صداقت نداشتند، به شدت برخورد می‌کرد جریان مخالفت ایشان با بنی‌صدر، از همین نکته آغاز می‌شود. می‌گفت: «بنی‌صدر، صداقت ندارد، اهل هواست.»
6. شجاع و نترس: ایشان می‌گفت: «از مرگ نمی‌ترسم!» واقعاً چنین بود. جریان‌هایی پیش از انقلاب، پیش می‌آمد که این نترسی را لازم داشت، از این‌روی، ایشان، پیش‌قدم می‌شد. مثل، آن روزی که ایشان رفت و قطعنامه خلع شاه را خواند که هنوز رژیم تا دندان مسلح حاکم بود، شهامت و شجاعت می‌خواست.
خیلی دل می‌خواست که در آن شرایط کسی بتواند چنین حرکتی را انجام بدهد. در شرایطی که برای رژیم، امکان هر کاری بود، آن شهید بزرگوار، در کمال خونسردی و شجاعت، قطعنامه خلع شاه راخواند. واقعاً با رفتن ایشان، ضربه مهمی خوردیم. یک انسانِ به تمام معنی وال، مدیر، مدبّر و اسلام‌شناس و فقیه را از دست دادیم.
سوال: در پایان، خواهشمندیم توصیه‌هایی برای ما و خوانندگان مجلّه داشته باشید و ما را از پندها و اندرزهای خود بهره‌مند سازید.
آیت‌الله مهدوی‌کنی: من که اهل نصیحت نیستم. گفته استاد ماست که می‌فرمود: چند چیز را فراموش نکنید:
1. در همه کاره، خدا را در نظر بگیرید. اگر این جهت‌گیری درست باشد، کارها، معنی می‌یابند و ثمر می‌دهند.
2. به عبادات تقیّد داشته باشید، به‌ویژه تهجد و نماز شب. اینها برای طلبه خیلی لازم است. کسی‌که طالب کمال و قرب به خداوند است، این آیه شریفه سوره اِسراء را حتما، مورد توجه قرار دهد: «ومن اللیل فتهجّد به نافلةً لک عسی اَن یبعثک ربُّک مقاما محمودا؛ پاره ای از شب را به نمازگزاردن، زنده بدار. این نافله، خاص تو هست. باشد که پروردگارت، تو را به مقامی پسندیده برساند.»
3. توسل به ولی‌عصر(عج) ما بر این باوریم که فیض الهی، از این مسیر به ما می‌رسد. علاوه بر این‌که عالم محضر خداست، محضر ولی‌خدا نیز هست. در هر صبحگاهان، اگر مخلصانه توسلی و سلامی به آن حضرت و تقاضای توجهی از آن جناب داشته باشیم، از آن طرف توجه، حتمی است. ما که ادعای سربازی و نوکری آن آقا را داریم، به این توجهات، بسیار نیازمندیم.
4. پرهیز از شبهات، به‌ویژه شبهات مالی، البته نه تنها شبهات حرام که شبهات جهتی، همان‌چیزی که بسیاری از ما غافلیم.
به‌نظر من این که حضرت امیر(ع) عثمان بن حنیف را به‌خاطر حاضر شدن بر سر سفره آن جوان ثروتمند بصری، نکوهش می‌کند، به‌خاطر پذیرفتن دعوت آن ثروتمند نبوده، بلکه برای خطری است که در این‌گونه میهمانی‌های جهتی وجود دارد. افراد خاصی در آن میهمانی مرد بصری حضور داشته‌اند. در این‌گونه میهمانی‌ها، حتماً میزبان جهت خاص و هدف ویژه‌ای را دنبال می‌کند. اینها، صرف میهمانی نیست. بنابراین شبهه جهتی است. اگر میهمانی عمومی بود که اشکالی نداشت. میهمانی رفتن که گناه ندارد، بلکه در برخی موارد، مستحب است، اجابت دعوت مؤمن است. آن میهمانی را نباید پذیرفت و بر سر آن سفره‌ای نباید حاضر شد که میزبان و صاحب‌سفره، هدفی خاص دنبال می‌کند و می‌خواهد از وجود میهمان، بعدها استفاده برد.
سوال: از این‌که لطف فرمودید و وقت گرانبهای خود را در اختیار ما گذاشتید، بسیار متشکریم و از خداوند بزرگ سلامتی، عزت و توفیق روز افزون شما را خواهانیم.
آیت‌الله مهدوی‌کنی: من هم از شما متشکرم. خداوند، همه ما را از شرور نفسانی و شیطانی مصون ومحفوظ بدارد و ما را از خدمت‌گزاران واقعی قرار دهد و قلب ما را از آلودگی‌ها پاک دارد.
منبع: مجله حوزه

+ نوشته شـــده در چهارشنبه 93/7/30ساعــت 7:7 صبح تــوسط عباس | نظر
مرگ ملک عبدالله پادشاه ظالم حجاز در آستانه ظـــهور (بشارت ظهور م

بسمه تعالی

مرگ ملک عبدالله پادشاه ظالم حجاز در آستانه ظـــهور (بشارت ظهور منجی)

http://tarikh-ayande.persiangig.com/lxb87eh2y1g.jpg

 

احادیث شریف از وقع زلزله ای بزرگ در حجاز در ایام نزدیک به ظهور خبر می دهند ، زلزله بسیار پر قدرت که نه تنها عربستان که تمام جهان و مخصوصاً کاخهای ظلم و جور را خواهد لرزاند ، زلزله ای که قلبهای منتظران و شیفتگان حضرت را بی تاب کرده و آنها را به صحنه حضور خواهد کشاند.

زلزله ای که تنها یک کشته خواهد داشت ، زلزله ای شادی بخش که نام و یاد و بشارت آمدن یار  را ورد زبان همه خواهد کرد.

 

 

مرگ ملک عبدالله پادشاه ظالم حجاز در آستانه ظهور که قرنها پیش توسط ائمه اطهار(ع) پیش بینی شده ، یکی از مهمترین نشانه های قریب الوقوع بودن ظهور است و در واقع می توان آن را کلید آغاز شمارش معکوس وقایع ظهور در نظر گرفت تا جائی که صادق آل محمد(ص) می فرمایند :

که هرکس برای من مرگ عبدالله را تضمین کند ، من ظهور را برای او تضمین می کنم!...(1)

امام صادق (ع) :

آنگاه که مرگ عبد الله فرا رسد، مردم در جانشینى او نسبت به هیچکس به توافق نمى رسند و این جریان تا ظهور حضرت صاحب الامر همچنان ادامه مى یابد، عمر سلطنت هاى چندین ساله بسر آمده ، نوبت پادشاهى چند ماهه و چندین روزه فرا مى رسد. ابوبصیر مى گوید: پرسیدم : آیا این وضع به طول مى انجامد؟ فرمود: هرگز.و این درگیرى بعد از کشته شدن این پادشاه (عبدالله ) منجر به کشمکش بین قبیله هاى حجاز مى شود. ( بحار 52 ص 210 و 240 )

و اینک منتظران مقدم مهدی فاطمه(س) بی صبرانه در انتظار شروع سلسله وار حوادث ظهور با تحقق این نشانه هستند ، علی الخصوص با فجایع صورت گرفته توسط این خاندان منحوس و کشتار مظلومانه شیعیان بی دفاع یمن و عراق  که در واقع تیشه به ریشه خود زده و آخرین میخ را بر تابوت خود کوبیده اند.

تغییرات گسترده در خاورمیانه بدنیال مرگ عبدالله

فارغ از مسئله ظهور ، تحقق این واقعه تاثیری بسیار عمیق بر معادلات سیاسی ، اجتماعی منطقه خواهد گذاشت ، سالهاست که وهابیت منحوس و رژیم آل سعود چون دملهای چرکینی پیکر امت اسلامی را آزار می دهد ، ارتباطات گسترده با دشمنان خونی جهان اسلام مانند آمریکا و اسرائیل ، خلق و پشتیبانی  گروههای تروریستی در جای جای منطقه از افغانستان و پاکستان تا ایران و عراق و فلسطین و لبنان ، از القاعده و طالبان تا نصرالاسلام و  ...  تلاش بی وقفه برای گسترش تفکر خشونت زای وهابیت  و گسیل سیل افراد فریب خورده انتحاری به نقاط مختلف جهان اسلام ،  نابودی فیزیکی و فرهنگی شیعیان با هزینه کردن میلیاردها دلار، ایجاد تفرقه و اختلاف در میان مسلمانان با تکفیر و فتواهای آنچنانی و ... همه و همه گوشه ای از جنایات این دست پرورده های استعمار است.

و اینک اوضاع سیاسی اجتماعی عربستان در حال انفجار است ، وجود 80 شاهزاده تشنه قدرت که مانند گرگهای گرسنه در انتظار فرصت برای حمله و ستیز هستند ، اوضاع بسته سیاسی عربستان که سالهاست حسرت آزادی و انتخاب و حق رای را بر دل مردم  عربستان گذاشته است، زمینه های بسیار مساعدی برای بحرانهایی عمیق است  که تنها با یک جرقه و حادثه ایجاد  خواهد شد. مرگ پاشاه هشتاد و خورده ای ساله عربستان که حتی کارشناسان عربستانی و آمریکایی مدتها پیش نابودی قریب الوقوع وی را پیش بینی کرده اند ، بمثابه خرابی ستون این بنای شیطانی خواهد بود. (لازم به ذکر است که در مدت چند سال گذشته 1 یا 2 نقشه ترور ملک عبدالله نیز فاش و خنثی شد)

احتمال وجود یک خطا

با مطالعه برخی کتب ومنابع مهدویت تا مدتها فکر می کردم که این واقعه مبارک در ماه ذی الحجه روی خواهد داد و در این ایام بی صبرانه انتظار آن را می کشیدم ولی دیروز که با استاد خادم الامام(عج) از محققین برجسته مهدویت در این زمینه صحبت می کردم ، ایشان به وجود یک اشتباه در این زمینه اشاره فرمودند و آن اینکه برخی گمان می کنند که فرد مورد اشاره در حدیث :

امام صادق(ع) :

هنگامی که مردم در عرفات وقوف کرده اند ، سواری که بر وسیله نقلیه تیزتکی سوار است ، از راه می رسد و مرگ خلیفه ای را خبر می دهد ، فرج آل محمد(ص) و فرج همه مردم در آن هنگام است.(2)

 

http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Images/Article/Arabestan07.jpg


که در ماه ذی الحجه کشته خواهد شد ، ملک عبدلله است در حالی که ما فکر می کنیم این فرد صدام بوده است که چند سال قبل دقیقاً در همین ایام کشته شد ، ایشان می فرمود که بنده با سایت بنت جبیل که از سایتهای بسیار فعال در زمینه مصداق شناسی عصر ظهور بوده و محققین آن از رزمندگان حزب الله لبنان هستند ، همکاری دارم از اعضاء این سایت می فرمودند که رفقای ما از حزب الله لبنان در مراسم دو سال پیش حج که تشریف داشتند نقل می کنند که دقیقاً وقوع این حادثه را به چشم خود دیده اند زمانی که یکی از این وهابیون داغدار مرگ صدام سوار بر جیب آمریکایی وارد صحرای منی شده و خبر مرگ صدام را اعلام کرد و غوغایی در بین وهابیون طرفدار صدام ایجاد شد که چرا چنین فاجعه ای باید در روز عید قربان برای ما روی دهد ( عید قربان آنها مصادف با روز عرفه در ایران بوده است ). 

البته این محقق عزیز می فرمود که بنده تصمیم دارم که مقاله آل سعود را که آماده است در طی هفته های آینده منتشر نمایم ، مقاله ای که دارای احادیثی عجیب و یقین آور در مورد تطبیق زمان ما با ایام نزدیک به ظهور است که بنده  با کسب اجازه از ایشان به یک موردش اشاره می کنم :

ایشان می فرمود حدیثی داریم در کتب قدیمی که کمتر مورد توجه محقیقن قرار گرفته است بدین مضمون که عربستان پادشاهی خواهد داشت که نام او نام یک حیوان است و پادشاه بعدی که برادر اوست عبدالله نام دارد و بعد از عبدالله ظهور خواهد بود ، ایشان می فرمود ما در فرهنگ لغت عرب که جستجو کردیم معنی «فهد» را یوزپلنگ ذکر کرده بودند.

 البته امیدواریم این محقق عزیز در روزهای آینده مقاله آل سعود و این حدیث عجیب را بصورت کامل همراه با سند ، منتشر فرمایند.

زلزله بزرگ عربستان در چه تاریخی ؟!

احادیث شریف برای مرگ عبدالله زمان مشخصی را ذکر نفرموده اند و ممکن است در هر روزی از ایام سال رخ دهد حتی در ذی الحجه و ایام حج ! انشاالله

 

http://media.farsnews.com/Media/8609/Images/jpg/A0363/A0363616.jpg

 

البته امسال هم مانند سالهای گذشته بی صبرانه در انتظار پیام سالیانه نائب امام زمان(عج) به مراسم روحانی حج هستیم  باشد که به فضل الهی امسال نیز حضرتش مانند سالهای گذشته و انشاالله صریحتر و آشکارتر بشارت نزدیک بودن دیدار یار غائب را به عاشقان نور هدیه دهد. 

............

(1)   – غیبت شیخ طوسی ص 271 – بحار الانوار ج 52 ص 210

(2)   – غیبت نعمانی ص142 – بحارالانوار جلد 52  ص 240 ( روزگار رهایی ص 920)

(3)  – قابل ذکر است که خاندان آل سعود ریشه ای یهودی دارد از خاندان یهودیان مردخای که کینه عمیق و دیرینه آنها را نسبت به مسلمانان و علی الخصوص شیعیان قابل درک می سازد.


+ نوشته شـــده در یکشنبه 93/7/27ساعــت 7:44 صبح تــوسط عباس | نظر
کیهان «وطنفروشی» تحت مدیریت مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس گویات

بسمه تعالی

 

مهره های فتنه 88

  • Views 

مگر چقدر سوپ می‌خورد؟! (یادداشت روز)


1- مدیر رستوران را صدا کرد و گفت؛ لطفا نگاهی به این ظرف سوپ بیندازید! مدیر رستوران نگاهی کرد و پاسخ داد؛ من که چیز غیرعادی و دور از انتظاری نمی‌بینم. آیا اشکالی پیش آمده که باعث نگرانی شما شده باشد؟ مشتری به مگسی که درون ظرف سوپ افتاده بود اشاره کرد و پرسید؛ یعنی حضرتعالی وجود این مگس را درون ظرف سوپ غیرعادی و نگران‌کننده نمی‌دانید؟! مدیر رستوران لبخندی بر گوشه لب‌هایش نشاند و گفت؛ ای آقا! شما چقدر سخت‌گیر و بی‌گذشت هستید! مگر این مگس چقدر سوپ می‌تواند بخورد که به خاطر آن اینهمه ابراز نگرانی می‌کنید؟! قدری تساهل و تسامح داشته‌باشید! و مشتری در حالی که از بی‌خیالی و یا کم‌فهمی مدیر رستوران تعجب کرده بود گفت؛ مشکل بنده مقدار سوپی نیست که این مگس خواهد‌خورد، مشکل آن است که سوپ را آلوده و غیرقابل خوردن می‌کند!
گفته‌اند- و حکیمانه گفته‌اند- که «در مثل مناقشه نیست» چرا که تمثیل و توسل به «مثل» برای نزدیکی و تقریب ذهن به موضوع مورد بحث است و بدیهی است آنچه در تمثیل آمده است با مصداق بیرونی آن متفاوت است و اگر اینگونه نبود، تمثیل، یعنی انتخاب قالب دیگری برای بیان موضوع و رساندن منظور به مخاطب معنی نداشت و لزومی هم.
2- این روزها، برخی از اصحاب فتنه و شماری از مدعیان اصلاحات - و ‌نه آن‌‌بخش از طیف اصلاح‌طلبان که سلیقه‌ای متفاوت دارند و در دایره نظام تعریف می‌شوند- ساز  فریبکارانه‌ای را در دو دستگاه موازی کوک کرده و به صدا درآورده‌اند که مگر سران و عوامل فتنه چه گناه و جرم نابخشودنی و بزرگی را مرتکب شده‌اند که بازگشت آنها به بدنه تصمیم‌ساز و سیاست‌پرداز نظام ممنوع اعلام شده است و دیگر آن که؛ اگر فتنه 88 را «مرده» و سران فتنه را مهره‌های سوخته  دشمن می‌دانید، چرا از حضور آنان در پست‌ها و مراکز نظام ابراز نگرانی می‌کنید؟! در این خصوص گفتنی است که؛
الف: اصحاب فتنه درباره جرایم و جنایات فتنه‌گران که «وطن‌فروشی» تحت مدیریت مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس گویاترین و مستندترین مصداق آن است به شگرد «حرکت از پله دوم» متوسل شده‌اند با این توضیح که فرض کنید در یکی از خیابان‌های تهران شاهد صحنه‌ای هستید که در آن، شخصی سیلی محکمی به گوش شخص دیگری می‌زند. با مشاهده این صحنه چه احساسی خواهید داشت؟ به طور طبیعی و در قضاوتی عجولانه، شخص سیلی خورده را مظلوم تلقی خواهید کرد. اما این صحنه فقط پله دوم ماجراست و پله اول آن که همین شخص سیلی خورده ساعتی  قبل و در خیابانی دیگر، با دشنه به شماری از مردم کوچه و خیابان حمله کرده و ضمن ضرب و شتم و قتل تعدادی از آنها، اموال آنان را نیز به سرقت برده است. حالا درباره صحنه‌ اولی که مشاهده کرده بودید چه قضاوتی خواهید داشت؟! آیا هنوز هم شخص سیلی خورده را مظلوم! می‌دانید؟ و یا در پاسخ به ندای وجدان خویش، فریاد برمی‌آورید و صدا به اعتراض برمی‌دارید که چرا این جرثومه فساد و تباهی را به جرم جنایت و قتل انسان‌های بی‌گناه قصاص نمی‌کنید و تنها به یک سیلی اکتفا کرده‌اید! کدام انسان عدالت‌خواه برخوردار از وجدان پاک قضاوتی غیر از این خواهد داشت؟! کسانی که جز این فکر می‌کنند، در قضاوت میان قاتل غارتگر و مقتول غارت شده، جانب قاتل غارتگر را گرفته‌اند و هیچ حالت دیگری قابل تصور نیست.
8 دیماه 1388 در بخشی از یک یادداشت با عنوان «رد پای یزید از آن عاشورا تا این عاشورا» آورده بودیم؛
«کاش از میان بودجه‌های فراوانی که همه ساله- بخوانید همه ماهه و گاه‌هر‌هفته- برای تشکیل سمینارها و همایش‌های رنگارنگ هزینه می‌شود و بسیاری از آنها تشریفاتی و کم‌فایده و یا اساسا بی‌فایده هستند، بودجه اندکی نیز به اهدای یک جایزه اختصاص داده می‌شد. جایزه برای کسی که بتواند با ارائه دلیل و سند و یا شاهد و قرینه‌ای قابل قبول، اثبات کند سران فتنه کارگزاران اسرائیل نیستند! و یا دستکم به یکی از اقدامات و مواضع و عملکرد آنها طی چند ماه گذشته اشاره کند که دستور‌العمل آن پیشاپیش و با صراحت- تاکید می‌شود که با صراحت و نه با اشاره و تلویح- از سوی محافل رسمی آمریکایی و صهیونیستی صادر نشده باشد. کیهان طی چند ماه گذشته اسناد غیرقابل انکاری را با ذکر مأخذ و منبع آن منتشر کرده است که در وابستگی سران فتنه به محافل صهیونیستی و نقش آنها به عنوان ستون پنجم اسرائیل در داخل کشور جای کمترین تردیدی باقی نمی‌گذارد. با استناد به همین اسناد بود که کیهان مسیر حرکت جریان فتنه را گام به گام و پیش از وقوع آن پیش‌بینی می‌کرد. باور نمی‌کنید؟! به نسخه‌های کیهان مراجعه کنید. تمامی این اسناد به آسانی قابل دسترسی است.»
گفتنی است کیهان 3 روز قبل از انتخابات 88 - بر اساس فرمول جین‌شارپ برای کودتاهای مخملی که سران فتنه ماموریت اجرای آن را برعهده داشتند- تیتر اول خود را به این پیش‌بینی اختصاص داده و با تأکید بر اینکه «این هشدار جدی است» آورده بود؛ «آخرین پرده سناریوی افراطیون، آشوب پس از شکست.» همان روز یکی از مسئولان محترم نظام در تماسی با نگارنده گلایه کرد که این پیش‌بینی از کجاست؟ و هنگامی که فرمول از قبل اعلام شده کودتاهای مخملی و مسیری را که فتنه‌گران مرحله به مرحله در آن  حرکت کرده بودند به ایشان ارائه دادم با تعجب پرسید: آیا واقعاً در پی آشوب هستند. پاسخ این بود که بمانید و ببینید...
سران فتنه به طور آشکار و بدون پرده‌پوشی یا انکار، با بهایی‌ها، سلطنت‌طلبان، منافقین، مارکسیست‌ها و تمامی گروه‌ها و جریانات تروریستی و مخالف اسلام و نظام ائتلاف کرده بودند، آنها مطابق اسناد موجود، نسخه کودتای مخملی و برگرفته از صهیونیست‌ها نظیر جرج سوروس، جین شارپ، مایکل لدین و... را دنبال می‌کردند. مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس، با صراحت از سران فتنه حمایت مالی، تبلیغاتی و تدارکاتی داشتند، تا آنجا که مقامات رژیم صهیونیستی از آنها با عنوان «بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران» یاد کردند، نتانیاهو، آنان را سربازان اسرائیل نامید که به نمایندگی از رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران درگیر شده‌اند، اوباما، حمایت از فتنه‌گران را یکی از اصلی‌ترین محورهای استراتژیک آمریکا برای مقابله با اسلام و نهضت‌های اسلامی نامید، فتنه‌گران روز عاشورا، آشکارا به ساحت مقدس این روز اهانت کردند، صف نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگباران کردند، مسجد را به آتش کشیدند، روز قدس به نفع  اسرائیل شعار دادند، روز 13 آبان، به حمایت از آمریکا عربده کشیدند و... آیا این همه زشتی و پلشتی نفرت‌انگیز و مقابله آشکار با اسلام و انقلاب و ائمه‌اطهار‌(ع) و مردم مسلمان و... قابل انکار است؟... و دهها و صدها نمونه دیگر از این دست که فقط فهرست آن مصداق مثنوی هفتاد من کاغذ است.
 اصحاب فتنه که جنایات یاد شده را نمی‌توانند انکار کنند، ترجیح می‌دهند ماجرای سران فتنه را از پله دوم آغاز کنند! شاید با این توهم که وطن‌فروشی آنان در اذهان عمومی به فراموشی سپرده شده است! و یا این امید واهی که نسل در راه، از آن بی‌خبر بماند.
ب: درباره این بخش از توهم‌پراکنی اصحاب فتنه که می‌گویند؛ «اگر فتنه 88 مرده است و سران و عوامل آن مهره‌های سوخته هستند چرا نگران بازگشت آنها به درون نظام هستید»! باید به تمثیل صدر این یادداشت اشاره کرده و گفت که آنان واکنش غیرتمندانه مردم نسبت به وطن‌فروشی و جنایات خود را در حماسه چند ده میلیونی 9 دی دریافت کرده و می‌دانند که خیانت آنها از سوی مردم فراموش شدنی و داغ ننگی که بر پیشانی دارند پاک شدنی نیست و بازگشت آنان به صحنه تنها به دو علت ممنوع است. اول؛ این که باید به مجازات سنگین وطن‌فروشی برسند که فعلا بنا به مصالحی به تعویق افتاده است و دوم؛ آن که با حضور خود، عرصه را آلوده می‌کنند و در هر نقطه‌ای از پست‌ها و مراکز تصمیم‌ساز و سیاست‌پرداز نظام که حضور پیدا کنند، بار دیگر - بخوانید برای چندمین بار- دست به خیانت و جنایت می‌زنند، آنها علی‌رغم آنهمه اسناد آشکار و غیرقابل انکار و شواهد ملموس و محسوسی که از وطن‌فروشی آنان در دست است، هنوز هم حاضر به نفی گذشته ننگین خویش نیستند. چرا؟! نه‌اینکه افراد مقاومی باشند، بلکه بیم آن دارند که به مجرد نفی پادویی خود برای مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل، اسناد بیشتری از آلودگی آنان به خیانت از سوی سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای یاد شده و برخی سران سازشکار عرب فاش شود. زیرا می‌دانند که برای مدیران بیرونی فتنه 88 ارزشی بیشتر از «مهره‌سوخته» و فسیل شده ندارند. آنها هنوز به بیرون وابسته‌اند.
یکی از مضحک‌ترین ترفندهای اصحاب فتنه برای سرپوش گذاشتن بر ننگ خیانت به مردم و انقلاب آن است که ادعا می‌کنند، سران و عوامل فتنه 88 به نتیجه انتخابات اعتراض داشته‌اند و توضیح نمی‌دهند که چرا از پیمودن راه قانونی و از جمله بازشماری صندوق‌های رأی طفره رفتند و به این پرسش پاسخ نمی‌دهند که مگر حضرت امام(ره) انتخابات را برگزار کرده بود که تصویر مبارک ایشان را پاره کردند و تقصیر مسجد چه بود که آن را به آتش کشیدند؟! و چرا از ماه‌ها قبل از انتخابات به دامان دلارهای ارسالی ملک عبدالله آل‌سعود و راهنمایی جرج سوروس صهیونیست و دستورالعمل مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس متوسل شده بودند؟! و در این میان عاشورا چه تقصیری داشت که به ساحت مقدس آن اهانت ورزیدند؟! و ده‌ها چرای دیگر که... و در این باره باز هم گفتنی‌هایی است که می‌گذاریم و به نوبت دیگری می‌سپاریم. اما، انصاف نیست این هشدار را وانهیم که حضور و نفوذ اصحاب‌فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 بزرگترین خطری است که دولت محترم یازدهم را تهدید می‌کند، آنان به صراحت اعلام کرده‌اند که دولت یازدهم را به چشم «رحم اجاره‌ای»! می‌نگرند و...!
حسین شریعتمداری

+ نوشته شـــده در یکشنبه 93/7/27ساعــت 7:30 صبح تــوسط عباس | نظر
هفده گل زیبا که در اشکالی باورنکردنی خودنمایی میکنند نویسنده: مر

بسمه تعالی

هفده گل زیبا که در اشکالی باورنکردنی خودنمایی می‌کنند

نویسنده: مریم اصلانی یکشنبه, 15 تیر 1393 ساعت 20:01 نظر (31)
  • اندازه قلم  
  •  چاپ
گل‌های جادویی، ارکیده سطلیگل‌های جادویی، ارکیده سطلی
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

گل‌ها جزء زیباترین مخلوقات خدا هستند که دیدن زیبایی ظاهری، بوئیدن عطر دلپسند و لمس لطافت گلبرگ‌های‌شان بی‌شک احساسی عمیق و شگرف را به بشر هدیه کرده است. در این مطلب به سراغ تعدادی از این مظاهر زیبایی رفته‌ایم که با شکل عجیب و خاص خود بیننده را متحیر می‌کنند. با زومیت همراه باشید.

تبلیغات
gift card
فروش ویژه موبایل، تبلت و لپ تاپ
gift card
پرسش شما بی پاسخ نمی‌ماند
gift card
آیفون 6 تحویل روز + پیش فروش

یک گلدان پر از گل هر مکانی را به شکلی باورنکردنی باروح و سرزنده می‌کند. اما واقعیت این است که هدف اصلی این زیبایی ما انسان‌ها نیستیم. شاید در وهله اول جذابیت گل‌ها نه برای چشمان زیبا پسند بشر، که برای آن دسته موجوداتی تهیه و تدارک دیده شده که وظیفه حفظ بقاء گونه آنها را بر عهده دارند.

مقالات مرتبط:

  • با ده گل زیبای مرگبار آشنا شوید
  • تصاویری دیدنی از احساسات والدین در قلمرو حیوانات
  • با ده خانه‌ی درختی جالب توجه در گوشه و کنار جهان آشنا شوید
  • آشنایی با خوش منظره‌ترین خیابان‌ها و جاده‌های جهان
  • ده تبلیغ خلاقانه بر فراز ساختمان‌ها
  • با 10 ساحل عجیب جهان آشنا شوید

بله منظورم حشرات یا پرندگانی هستند که جذب رنگ، شهد یا عطر و بوی گل شده و وظیفه‌ی خطیر گرده افشانی گیاهان را خواسته یا ناخواسته برعهده می‌گیرند. این وظیفه مبهوت کننده نتیجه تکامل شگفت‌انگیز در رنگ یا شکل گیاهان است که سعی در جلب توجه هر چه بیشتر دارند. بعضی که حتی پا را فراتر از این نهاده و در مسیر این انقلاب تکاملی، شکل و ظاهری عجیب به خود گرفته‌اند به طوری که شباهت‌های عجیبی به دیگر جانوران یا موجودات تمثیلی پیدا نموده‌اند.

در طبیعت شاید گل ارکیده از این نظر پیشتاز باشد. ارکیده یا گل ثعلب که در مناطق مرطوب و بویژه در جنگل‌های بارانی یافت می‌شود، گیاهی است با گونه‌های متعدد، به طوری که تعداد گونه‌هایش دو برابر پرندگان و چهار برابر پستانداران برآورد می‌شود. رنگ گل‌های ارکیده پر زرق و برق و پر جلوه بوده به طوری که حشرات و پرندگان را به راحتی جذب خود می‌کند، این گل‌ها در اصل نوید بخش شهدی خوش طعم و گوارا هستند. اما در مورد اشکال عجیب آنها می‌توان گفت که روند تکامل این گیاه،  بر مبنای نیاز به گرده‌افشانی پی‌ریزی شده و از این روی در طول این تکامل عجیب، اشکالی خاص از این گل بوجود آمده‌اند که در نوع خود بسیار دیدنی و در عین حال خاص به شمار می‌روند. بعضی از این گل‌ها بیشتر میزبانی زنبورها را برعهده دارند و به همین دلیل باب طبع آنها آرایش یافته‌اند، در حالی که دیگر گونه‌ها در جهت گرده‌افشانی توسط مرغان شهد خوار یا دیگر گونه‌های حشرات تکامل پیدا کرده‌اند.

البته در کنار این نیاز طبیعی، رنگ مبهوت کننده و تنوع زیستی آنها، دیگر مخلوق این جهان یعنی بشر را نیز مجذوب خود کرده، چرا که انسان همیشه و در همه حال تشنه‌ی زیبایی بوده و خواهد بود. عاشقان حقیقی گل‌های ارکیده این گونه‌ی گیاهی را ارج می‌نهند، چرا که اشکال زیبای آن که به نوعی یادآور دیگر موضوعات و مفاهیم بوده، خود معجزه‌ای است از طبیعت که به شکلی باورنکردنی در قالب گل‌های رنگارنگ رخ نموده است. در ادامه توجه شما عزیزان را به شماری از تصاویر این گل‌های خاص و دیدنی جلب می‌کنیم.

1. ارکیده‌ی صورت میمونی (Dracula Simia)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-4

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-7


2. ارکیده‌ی پروانه‌ای یا ارکیده‌ی سر پرنده (Phalaenopsis)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-10

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-9


3. ارکیده‌ی چکشی (Drakaea)

Drakaea   Hammer Orchid by AdamsWife

Drakaea-concolor-Kneeling-Hammer-Orchid-P1970850

4. لب چنگکی (Psychotria Elata)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-21


5. ارکیده‌ی دختران رقصان (Impatiens Bequaertii)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-35


6. بامبلبی (Bumble bee) خندان (Ophrys Bomybliflora)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-15

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-17


7. کودک در قنداق (Anguloa Uniflora)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-3


8. گل طوطی (Impatiens Psittacina)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-22

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-25


9. غلاف دانه‌ی گل میمونی (Antirrhinum)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-34


10. گل ارکیده مرغابی در حال پرواز(Caleana Major)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-29

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-28


11. گل ارکیده‌ای با تصویر سر یک ببر در قسمت میانی

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-42


12. بیگانه‌ی شاد (Calceolaria Uniflora)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-1

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-2


13. گل ارکیده‌ی فرشته (Habenaria Grandifloriformis)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-27

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-26


14. گل ارکیده‌ی روح مقدس یا ارکیده‌ی فاخته (Peristeria Elata)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-43

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-12


15. گل ارکیده با نقشی از یک بالرین

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-36


16. ارکیده‌ی حواصیل سفید (Habenaria Radiata)

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-30

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-31


17. دارت ویدر (Aristolochia Salvadorensis)

اگر با مجموعه فیلم‌های جنگ‌های ستاره‌ای آشنا باشید پس شخصیت دارت ویدر را هم می‌شناسید. این گل ارکیده هم به دلیل مشابهت ظاهری با این شخصیت به نام گل دارت ویدر خوانده می‌شود.

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-39

flowers-look-like-animals-people-monkeys-orchids-pareidolia-40


+ نوشته شـــده در شنبه 93/7/26ساعــت 5:12 عصر تــوسط عباس | نظر
لکه ننگ حمله به عزاداران عاشورا از پیشانی این فتنه88پاک نمیشود ک

بسمه تعالی

391

صدور حکم اعدام آیت‌الله نمر عواقب سنگینی برای عربستان خواهد داشت

آیت‌الله سیداحمد خاتمی در واکنش به اظهارات سخیف و نادرست وزیر خارجه عربستان مبنی بر اینکه ایران بخشی از مشکل است و نه راه حل، گفت:‌ شما نه تنها بخشی از مشکل، بلکه تمام مشکل هستید.

به گزارش ایسنا، خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه‌های نماز جمعه تهران اظهار داشت: ما عصبانیت عربستان را درک می‌کنیم، چون میلیاردها دلار برای سرنگونی دولت سوریه خرج کردند و ناکام شدند و میلیون‌ها دلار در عراق هزینه کردند و به کامشان نرسیدند. پس بیچاره و عقده‌ای هستند و عقده‌شان را با فحش به ایران دنبال می‌کنند. 
وی با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه عربستان افزود:‌ دست پیش را می‌گیرند تا پس نیفتند، اما کسی نیست که نداند گروهک داعش با دلارهای نفتی آنها تولید شد و هر تروری درجهان اسلام صورت می‌گیرد با حمایت دلارهای نفتی آنها است و از خزانه قارونی‌شان مسلمانان مظلوم به خاک و خون کشیده می‌شوند. 
امام جمعه موقت تهران با اشاره به صدور حکم اعدام آیت‌الله شیخ باقر نمر در عربستان گفت:‌ جرم او این است که از انقلابیون بحرین حمایت کرده و از ولایت فقیه می‌گوید و معتقد است شیعه در عربستان حق حیات دارد. 
وی با بیان اینکه صدور حکم اعدام آیت‌الله شیخ باقر نمر در عربستان ظالمانه و جائرانه است افزود: مقامات حقوق بشری که از حکم اعدام آدم‌کش‌ها در نظام جمهوری اسلامی انتقاد می‌کنند، به این حکم اعتراضی نکردند و این نشان‌دهنده حقوق بشر آمریکاپسند است. 
آیت‌الله خاتمی خطاب به دولت عربستان گفت:‌ این لقمه به راحتی از گلویتان پایین نمی‌رود، چون اعدام این روحانی آزاده عواقب و هزینه بسیار سنگینی برای شما دارد. 
خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه فتنه 88 زخم کهنه‌ای در تاریخ انقلاب اسلامی بود، تصریح کرد: در یک سوی این فتنه دنیای استکبار، ‌سلطنت‌طلب‌ها، ‌منافقین، ‌رقاصان و استحاله شده‌ها بودند و یک سوی دیگر مردم و ولایت. 
وی افزود: در فتنه 88 ناکامان انتخابات می‌گفتند چون ما رای نیاورده‌ایم انتخابات باطل است و این به معنای مقابله با جمهوریت نظام بود، اما مقام معظم رهبری به خوبی از جمهوریت نظام دفاع کردند و هیچگاه لکه ننگ حمله به عزاداران عاشورا از پیشانی این فتنه پاک نمی‌شود که در روز عاشورا تهران را تبدیل به میدان جنگ کرده و به امام‌(ره) اهانت کردند و به مساجد حمله  و تعداد زیادی را جانباز و به شهادت رساندند. پس فتنه‌ای بود که سرمایه‌سوزی کرد و سرمایه حضور 85 درصدی مردم پای صندوق‌های رای را سوزاند. 
آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه احساس می‌کنم بعضی‌ها می‌خواهند از فتنه قبح‌زدایی کنند، در حالی که رهبری می‌فرماید فتنه خط قرمز ما است، خاطرنشان کرد: مجوز داده می‌شود، جمع شوند و در مجالسشان خلاف امنیت ملی نظام عمل کنند، اما این جماعت قلیل بدانند حماسه‌سازان 9 دی زنده در صحنه‌اند و مردم عزیزی که حماسه باشکوه نهم دی را در میدان انقلاب تهران آفریدند با تمام وجودشان با عده قلیلی که فتنه گران را میدان داری می‌کنند مقابله خواهند کرد. 
وی با اشاره به اینکه محرم سال 1436 در راه است و 1375 سال از داغ ابی عبدالله می‌گذرد، اظهار کرد: ما مدیون محرم،‌ کربلا و عاشورا هستیم و این عزاداری‌ها سرمایه است که باید از آن درست استفاده شود. 
امام جمعه موقت تهران خطاب به خطبای مجالس حسینی گفت:‌ در این مراسم مبانی نهضت حسینی و درس و عبرت‌های عاشورا برای مردم ترسیم شوند و مداحان که نمک این مجالس و تجسم هنر آیینی هستند، هدفمند بخوانند یعنی شور و گریه و ناله برای اباعبدالله در اوج باشد، اما با اشعارشان و با محتوای مستند وسبک خودی، بصیرت‌افزایی کنند. 
خاتمی اضافه کرد:‌ روسای هیئت‌ها باورشان شود وقتی که جوانان در اختیارشان قرار می‌گیرند امانت هستند پس باید از خطبا و مداحان متعهد دعوت کنند. 
وی افزود:‌ چند سالی است مراسم خوبی در تجلیل از پیرغلامان اباعبدالله برگزار می‌شود که کاری شایسته است. 
امام جمعه موقت تهران همچنین به سالگرد تشکیل وزارت اطلاعات اشاره کرد و گفت: امام راحل مدال سربازان گمنام امام زمان(عج) را به خدمتگزاران این وزارتخانه داده است که همواره تحرکات شیطنت‌آمیز دشمنان علیه انقلاب را رصد و بسیاری از توطئه‌های علیه نظام را در نطفه خفه کرده‌اند. 
وی افزود: دستگیری ریگی سردسته آدم‌کش‌ها در جنوب شرق کشور کار بزرگ آنها بوده است و اخیراً‌ نیز با سایت‌های تفرقه‌افکن برخورد مناسبی صورت گرفته است و ان‌شاءالله خداوند توفیق ادامه خدمت همراه با اخلاص را به این عزیزان عنایت کند. 
آیت‌الله خاتمی در ابتدای خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران از امت ولایی بابت برپایی مراسم عید غدیر به صورت باشکوه تشکر کرد وگفت:‌ مقام معظم رهبری در رهنمودهای روز عید غدیرشان فرمودند می‌توانیم غدیر و تقریب را با هم جلو ببریم چون حدیث غدیر جای تردیدی برای هیچ کس ندارد اما نباید این موضوع را دستمایه تفرقه و شقاق قرار داد. 
وی در خطبه اول نماز، آشتی بودن را فضیلت و قهر بودن را رذیلت دانست و گفت: ‌نظام و مردم باید همواره با یکدیگر در رابطه باشند و قهر نکنند و احزاب و گروه‌ها و تشکل‌های داخل نظام باید با یکدیگر ارتباط داشته باشند. پس می‌توان هم رابطه داشت و هم نقد کرد. 
امام جمعه موقت تهران همچنین بدزبانی، ‌عصبانیت‌های نابجا و تصمیم در زمان عصبانیت، ‌بگومگوهای بی‌نتیجه،‌ عذرخواهی نکردن و عذر نپذیرفتن و گذشت نکردن‌ها را از عوامل قهر دانست. 
حجت‌الاسلام والمسلمین اختری در سخنرانی 
پیش از خطبه نماز جمعه:
«مباهله» نشانه‌‌ای از حقانیت اسلام و شیعه است
حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی اختری، عضو شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه این هفته در مورد مباهله پیامبر اسلام حضرت محمد(ص) با مسیحیان سخنرانی کرد.
به گزارش تسنیم، وی گفت: در روز بیست و چهارم ذی‌الحجه سال دهم هجرت پیغمبر اسلام به امر خداوند متعال یک شیوه و روش تشخیص حقانیت عقیده در مقابل منکران حق و حقیقت را اعلام کردند. البته مسئله مباهله علاوه بر آنکه در آیات و روایت آمده است پیش از این هم توسط کسانی استفاده شده بود.
وی تاکید کرد: مباهله یعنی دو گروه در مقابل هم قرار می‌گیرند و بر اساس اعتقادشان بر علیه طرف دیگر نفرین می‌کنند. مباهله در تاریخ مسیحیت و اسلام بوده است. در مورد ائمه(ع) هم بوده است. این نشان حقانیت کسی است که مباهله می‌کند.
اختری خاطرنشان کرد: در آیه مباهله منظور از ابناء، حضرت حسن(ع) و حسین(ع)، نساء، فاطمه(س) و نفس، حضرت علی(ع) است. پیغمبر اشرف کائنات و هستی است پس آن کس که نفس پیغمبر است بعد از پیامبر(ص) اشرف هستی است. مامون از حضرت رضا(ع) سوال کرد که در قرآن برترین فضیلتی که برای علی(ع) شمرده شده چیست؟ حضرت رضا(ع) او را توجه دادند به همین آیه و گفتند خدا، علی را جان و نفس پیامبر معرفی کرده است.
معاون سازمان استاندارد کشور: 26  هزار سند استاندارد ملی تدوین شد
معاون سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور با بیان اینکه سال گذشته 350 هزار بازرسی و نمونه‌برداری در سراسر کشور انجام شد، گفت: تاکنون 26 هزار سند استاندارد ملی در بخش‌های مختلف تدوین شده است.
به گزارش ایرنا، علی اباذری در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، با اشاره به جایگاه استاندارد و  نظم در آیات قرآن و سیره معصومین(ع) اظهار کرد: استاندارد به معنای نظم در حوزه‌های مختلف زندگی مردم ایران سابقه‌ای طولانی دارد.
معاون سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور افزود: در گذشته تولید کالا، بسیار ساده و فاقد پیچیدگی بود، اما پس از انقلاب صنعتی، کالاها ماهیتی پیچیده یافتند و لازم شد که سازمان‌هایی بر کیفیت کالاهای تولید شده نظارت کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون 26 هزار سند استاندارد ملی در بخش‌های مختلف تدوین شده است، گفت: در سال گذشته بیش از 10 هزار کارشناس در سراسر کشور در حوزه استاندارد مشارکت داشتند. 
وی در ادامه به تولیدکنندگان توصیه کرد: اگر تولیدکنندگان داخلی تمایل دارند که مورد اقبال خریداران داخلی و خارجی قرار گیرند، باید استانداردهای ملی و جهانی را رعایت کنند. 

+ نوشته شـــده در شنبه 93/7/26ساعــت 8:21 صبح تــوسط عباس | نظر
میدل ایست آن لاین: عبدالملک حوثی سیدحسن نصرالله یمن است(خبر ویژه

بسمه تعالی

.

 عصر ظهور ، علی کورانی ص 157

 

[تصویر:  %DB%8C%D9%85%D9%86.jpg]?mage

میدل ایست آن لاین: عبدالملک حوثی سیدحسن نصرالله یمن است(خبر ویژه)

عبدالملک رهبر حوثی‌ها در یمن سیدحسن نصرالله دیگری در خلیج‌فارس است.


میدل‌ایست آن‌لاین ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: ایران در پی شبیه‌سازی حزب‌الله لبنان در یمن است. پس از تسلط حوثی‌ها بر شهر صنعا، ناظران گفتند که این تشکل شیعه یمنی در پی نسخه‌برداری از تجربه‌ حزب‌الله لبنان است.
این پایگاه اینترنتی می‌افزاید: «پیگیری‌ دقیق  رفتارها و حرکات عبدالملک الحوثی  به ویژه پس از آن که مبارزان تحت امرش توانستند تحت لوای سازمان انصارالله، کنترل صنعا را به دست بگیرند و به طور کامل بر شهر مسلط شوند، نشان می‌دهد که وی در راهبردش برای هدایت گروه انصارالله و همچنین به لحاظ شخصیتی و رفتارهایش هنگام سخنرانی، در آستانه ذوب کامل در شخصیت الهام‌بخش دبیر کل حزب‌الله لبنان است. در سطح راهبرد سیاسی- نظامی، حوثی‌ها از تجربه حزب‌الله در سال 2008 در بیروت تقلید کردند.»
میدل‌ایست آن‌لاین نوشت: «حوثی‌ها که نام انصارالله را بر خود نهاده‌اند، توانستند بدون رویارویی با هیچ مقاومتی از سوی نیروهای دولتی، صنعا را به دست گیرند. شخص عبدالملک الحوثی  نیز که رهبر معنوی حوثی‌های شیعه و سازمان انصارالله است، رفتار و منش «سیدحسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان را هنگام سخنرانی و تهدید دشمنانش سرمشق قرار داده است. او نیز مانند سیدحسن از انگشت خود برای تهدید و وعده دادن استفاده می‌کند و یا واژگان با صلابت به کار می‌برد. تمامی حرکات و رفتار رهبر حوثی‌ها تا حد زیادی با رفتار دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی‌ها و رویه‌اش در تعامل با هوادارانش همخوانی دارد.»
این پایگاه خبری نوشت: «همان‌طور که نصرالله در لبنان با هرگونه تحرک سیاسی برای تعیین نخست‌وزیر و یا رئیس‌جمهوری مغایر سلیقه‌اش مخالفت می‌کند، عبدالملک نیز در مسئله انتخاب نخست‌وزیر جدید یمن دقیقا آنگونه عمل کرد و ضمن وتوی «احمد عوض بن مبارک» نامزد ریاست‌جمهوری برای نخست‌وزیری، «عبد ربه منصورهادی» رئیس‌جمهوری کشور را تهدید کرد که اگر بیش از این در انتخاب مبارک اصرار کند با مشکل مواجه می‌شود.»
میدل ایست آن‌لاین می‌نویسد: منتقدان شباهت موجود میان این دو گروه لبنانی و یمنی می‌گویند «در انگشتی که نصرالله در سخنرانی‌هایش بلند می‌کند و انگشتی که الحوثی هنگام بیان اظهاراتش بلند می‌کند، حالتی از الگوبرداری و منبعث از پروژه‌ای واحد وجود دارد که همان پروژه ایران است.» به گفته ناظران سیاسی، تبعیت الحوثی از حزب‌الله، نصرالله و مراجع‌ شیعه ایران در رفتار و گفتار، نشان از مسائل بیشتری دارد.

+ نوشته شـــده در پنج شنبه 93/7/24ساعــت 5:36 عصر تــوسط عباس | نظر
مقاومت مردم کوبانی داعش را به زانو درآورد براساس آخرین گزارشهای

بسمه تعالی

.

مقاومت مردم کوبانی داعش را به زانو درآورد

براساس آخرین گزارش‌های منتشر شده، مقاومت مردم عین‌العرب (کوبانی) در برابر گروه تروریستی داعش، آنها را مجبور به عقب‌نشینی از مواضع و فرار از مناطق تحت کنترل خود کرده است.

 سرویس خارجی- 

جدیدترین گزارش‌های میدانی از کوبانی از زانو زدن داعش در برابر ساکنان عین‌العرب و وحشت تروریست‌ها از تسلط کامل مردم بر این شهر دارد.
منابع نظامی اعلام کردند که مقاومت ساکنان کوبانی در برابر گروه تروریستی تکفیری داعش و درگیری‌های شدید میان دو طرف با رشادت‌های مردم همچنان ادامه دارد و در این درگیری‌ها کردها موفق شدند نقاطی را که در این شهر توسط تکفیری‌های داعشی تصرف شده بود از آنها بازپس بگیرند.
این منابع تاکید کردند که نیروهای مردمی و کمیته‌های دفاع از آنها با انجام عملیات انتحاری مانع از پیشروی گروه تروریستی داعش به مرکز شهر کوبانی شدند.
داعش با مقاومت کردها مجبور به عقب‌نشینی از دیگر محورها و فرار از مناطق تحت کنترل خود شده است.
این منابع همچنین از بازپس‌گیری تپه و روستای «تل‌شعیر» در حومه غربی کوبانی توسط نیروهای مردمی و غنیمت گرفتن سلاح‌ها و تجهیزات نظامی این گروه تروریستی خبر دادند.
بنابر اظهار منابع نظامی، یک دختر 14 ساله مبارز در یک عملیات انتحاری در نزدیکی مسجد الکبیر در شرق کوبانی تعدادی از عناصر تروریستی داعش را به هلاکت رساند.
موفقیت‌های مردم این شهر شمالی سوریه در شرایطی صورت می‌گیردکه تروریست‌های داعش در درگیری با ارتش سوریه در حومه دمشق و منطقه غوطه شرقی نیز متحمل تلفات و خسارات زیادی شده و مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود شدند.
پیشروی تروریست‌های داعش در سمت غوطه غربی دمشق در حالی صورت می‌گیرد که این گروه تروریستی از حمایت‌های لجستیکی ارتش رژیم صهیونیستی برخوردار است.
این در شرایطی است که ارتش سوریه برای مقابله با این گروه تروریستی در آمادگی کامل به سر می‌برد.
تحلیلگران معتقدند نیروهای مردمی کرد با دست خالی و نداشتن تجهیزات و تسلیحات کافی با تروریست‌های داعش مواجه شدند در حالی که نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش ادعا می‌کردند می‌توانند تروریست‌ها را از بین ببرند.
از سوی دیگر شکست مفتضحانه تروریست‌های داعش در کوبانی در شرایطی صورت می‌گیرد که آمریکا و ترکیه و عربستان‌سعودی بیشترین حمایت‌ها را از تروریست‌های داعش انجام می‌دهند و اخیراً آنکارا با پشتیبانی، آموزش و مجهز کردن تروریست‌ها در سوریه موافقت کرده است.
برخی از منابع همچنین خبر دادند که ترکیه پایگاه‌های نظامی خود به ویژه اینجرلیک را نیز برای پرواز جنگنده‌های ائتلاف ضد داعش در اختیار آمریکا و متحدان غربی آن قرار داده است.
جوبایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا همین چند روز پیش تصریح کرده نجات مردم کوبانی در استراتژی آمریکا جایی ندارد.
گروه ضد داعش
گروهی با عنوان «کفن‌سفید» با ماموریت سرکوب عناصر گروه تروریستی داعش اعلام موجودیت کرد.
رئیس این گروه ماموریت اساسی خود را «از میان بردن داعشی‌ها» و «ایجاد رعب و وحشت در دل این گروه تروریستی» عنوان کرده است.
رهبر این گروه می‌گوید تاکنون بیش از 100 عضو داعش را از میان برداشته‌اند.
رئیس این گروه علت نامیدن این گروه به «کفن سفید» را پوشاندن کفن بر تن داعشی‌ها و کشتن آنها عنوان کرد.
سایر رویدادها
* نخست وزیر روسیه گفت: آمریکایی‌ها به دنبال کانال‌های ارتباطی با بشار اسد هستند.
* مخالفان خارج‌نشین سوری در اسلامبول، احمد طعمه را به‌عنوان رئیس دولت موقت خود انتخاب کردند.
* 258 شهروند کوبانی توسط نظامیان ترکیه در مرز این کشور با سوریه در استادیومی محبوس شدند.
* منابع آمریکایی اعلام کردند که دولت واشنگتن کشورهای عربی را تحت فشار گذاشته تا نیروهای زمینی خود را به خاک سوریه اعزام کنند.

+ نوشته شـــده در پنج شنبه 93/7/24ساعــت 4:55 عصر تــوسط عباس | نظر
برخی گستاخانه به حال فتنهگران دلسوزی میکنند/ مسأله اصلی، فتنهگرا
بسمه تعالی
برخی گستاخانه به حال فتنه‌گران دل‌سوزی‌ می‌کنند/ مسأله اصلی، فتنه‌گران هستند؛ فتنه هنوز هم فتنه است/ هرگز فتنه را فراموش نکنید

 

گروه سیاسی - رجانیوز: دبیر شورای نگهبان گفت: باید مراقب بود برخی افراد که متظاهرانه رفتار می‌کنند اما در عمل پای‌بند و متعهد به مبانی نظام نیستند وارد مصادر قدرت نشوند.

به گزارش رجانیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی در دیدار صمیمانه جمعی از اعضای حلقه‌های دانشجویی و بسیجی مسجد جامع «مسعودیه» که به مناسبت عید سعید غدیر خم برگزار شد ضمن آرزوی توفیق الهی در پیمودن مسیر علوی با بهره‌مندی از قرآن و نهج‌البلاغه،‌ اظهار داشت: به بسیج دانشجویی به دلیل نظارت مکرر بر عملکرد مسئولان علاقه زیادی دارم و امیدوارم حرکت آن پیوسته و رو به تکامل باشد.

وی با اشاره شرایط خاص کشور افزود: دشمن با تمام امکانات برای نابودی انقلاب اسلامی و حذف نیروهای انقلابی وارد صحنه شده است، آنها می‌خواهند مجدداً سیاست‌ها و فرهنگ غربی را بر کشور حاکم کنند که البته به لطف خداوند متعال و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری تاکنون موفق نشده‌اند.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: نقش بسیج، نقشی اصولی در نظام است. بسیج و سپاه و جوانان حزب اللهی، سرمایه‌های نظام اسلامی و سربازان ولی‌فقیه هستند. باید آگاهی و حضور در صحنه آنها بیشتر از بقیه اقشار جامعه باشد و با روشن‌گری زبان و قلم، دیگران را جذب کنند.

آیت‌الله جنتی با اشاره به دعای «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةُ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ» تأکید کرد: در حکومت اسلامی باید اسلام و اهل آن «عزیز» باشند و در مقابل، منافقان و اهلش «ذلیل» قرار بگیرند.

وی شناخت اهل نفاق را امری ضروری دانست و افزود: باید مراقب بود برخی افراد که متظاهرانه، رفتار می‌کنند اما در عمل پای‌بند و متعهد به مبانی نظام نیستند؛ وارد مصادر قدرت نشوند. اینها اگر بتوانند به نظام ضربه می‌زنند. این افراد به مسئولیت‌ و سمت‌‌ها، در نظام جمهوری اسلامی طمع کرده‌اند و اگر در مصادر امور قرار بگیرند تهدید بزرگی برای نظام خواهند بود. باید در حد توان کاری کرد تا اجازه حضور در مسئولیت‌های مهم نداشته باشند.

دبیر شورای نگهبان ضمن تجلیل از دغدغه حاضران درباره اهمیت برخورد با مفسدان اقتصادی، گفت: دغدغه خود را درباره مبارزه با فساد باید به متولیان امر و دستگاههای مربوطه در میان بگذارید. مبارزه با مفسدان اقتصادی امر لازمی است و کسانی که به منابع ثروت و بیت‌المال دست اندازی می کنند، برای نفوذ به ارکان قدرت هم برنامه‌ریزی می کنند و طمع ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نیز دارند.

آیت‌‌الله جنتی در پاسخ به سؤال یکی از حاضران درباره امکان برخورد شورای نگهبان با کسانی که بعد از ورود به مجلس، صلاحیت نمایندگی را از دست می‌دهند، گفت: در صورت احراز صلاحیت نمایندگان، معمولاً تا چهار سال امکان نظارت بر آنها فراهم نیست. اگر نماینده‌ای از وظایفش تخطی کرد باید تا پایان دوره نمایندگی منتظر ماند تا با او برخورد شود که البته به نظر من این از نواقص قانون است. البته دستگاه قضایی هم به دلیل مسئولیت و مصونیت نمایندگی در برخورد با نمایندگان محدودیت‌هایی دارد.

وی با آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای آیت الله مهدوی کنی، خاطر نشان کرد: انتخابات مجلس خبرگان هم به دلیل اینکه مسئولیت اعضای آن متوجه مقام رهبری است، از انتخابات مجلس بسیار مهم‌تر است زیرا این مجلس با رأس نظام سر و کار دارد. اگر افراد فاقد صلاحیت وارد این مجلس شوند، می‌توانند با وضع مصوبات تصمیماتی راجع به رهبری بگیرند که به صلاح نظام و امت اسلامی نباشد.

آیت‌الله جنتی در مورد مسأله هسته‌ای عنوان کرد: من از ابتدا مانند مقام معظم رهبری به روند مذاکرات خوشبین نبودم. البته ایشان برای پاسخ به اتهامات و به دلیل اینکه بعدها ما را متهم به بی‌منطقی نکنند با مذاکرات مخالفتی نکردند. خوشبختانه مذاکره‌‌کننده‌ها، نظرات رهبری و خطوط قرمز را رعایت می‌کنند.

دبیر شورای نگهبان با یادآوری موضوع فتنه و لزوم توجه به آن تصریح کرد: الان، مسأله اصلی، فتنه‌ و فتنه‌گران هستند. فتنه هنوز هم فتنه است. برخی گستاخانه به حال فتنه‌گران و مسئولان آن دل‌سوزی‌های بیجا می‌کنند. نمی‌فهمند یا نمی‌خواهند بفهمند که اگر اینها موفق می‌شدند اساس نظام و اسلام زیر سؤال می‌رفت. زیرا دعوای فتنه‌گران، بر سر هست و نیست نظام بود. اینها با برنامه‌ریزی بین خودشان تقسیم کار کردند؛ آمریکا و اسرائیل با تمام وجود از آنها اعلام حمایت می‌کنند.

وی به جوانان بسیجی و دانشجویان حزب اللهی توصیه کرد: مسأله فتنه را در ذهن داشته باشید و هرگز آن را فراموش نکنید. البته در برخورد با دیگر دانشجویان هم سعی کنید شبهه‌ها را رفع کنید.

آیت الله جنتی در پاسخ به سوالاتی درباره اهانت‌های گسترده علیه خود، گفت: دلیل این اقدامات مشخص است. منشاء بسیاری از این حرف‌ها سیاسی است. من هم به این حرفها هیچ اعتنایی نخواهم کرد و مسیرم را تغییر نخواهم داد. من به وظیفه خود عمل می‌کنم. اگر من در این جایگاه نباشم با امثال من کاری نخواهند داشت. همانطور که خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَ لا یَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ» از ملامت آنها هراسی ندارم


+ نوشته شـــده در پنج شنبه 93/7/24ساعــت 4:27 عصر تــوسط عباس | نظر
کردهای کوبانی یک منطقه را پس گرفتند نیروهای مبارز کرد یکی از منا
بسمه تعالی
کردهای کوبانی یک منطقه را پس گرفتند
ت

نیروهای مبارز کرد یکی از مناطق غربی شهر عین العرب (کوبانی) را از تروریستها پس گرفتند.

به گزارش شبکه العالم، خبرها از شهر کوبانی حاکی است که مبارزان کرد توانسته اند منطقه "تل الشعیر"  را پس از درگیریهای سنگین با عناصر داعش، تحت کنترل خود در آورند.
 
تروریست‌های داعش که قبلا حدود 40 درصد شهر کوبانی را تصرف کرده بودند، اکنون فقط 20 درصد از این شهر را در دست دارند.
 
از سوی دیگر بیش از 100 مبارز کرد که دیروز برای درمان به اراضی ترکیه رفته بودند، از سوی نیروهای امنیتی این کشور بازداشت شدند؛ این مبارزان هم در اعتراض به این اقدام ترکیه، دست به اعتصاب غذا زدند.

+ نوشته شـــده در چهارشنبه 93/7/23ساعــت 4:31 عصر تــوسط عباس | نظر
   1   2   3   4      >
درباره وب
منوی اصـــلی
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو مطالب
طراح قــالب
آرشیو نــوشته ها
عکس1
2
3
4
5
6
اموزش وپرورش حلقه ای از زنجیره انسانی
مرگ برزخ قیامت
میوهای صبرو مقاومت به بار می نشیند
انتخابات مجلس یک مرحله ای شود
حیات پس ازمرگ
خدا خرمشهرراازادکرد
زیرسوال بردن ولایت حضرت علی علیهالسلام توسط خاتمی
تابستان 1387
بهار 1387
پ
سند خیانت حزب مشارکت
فتنه گران سبز
رهبری معیار وحدت ملی
سردر گمی جلادان صهیونیسم
پروژه اشوب 10موج تا اوج
خیانت حزب مشارکت
مواظب فرار پدر خوانده های انقلاب مخملی باشید
انتخابات محشرمدعیان دروغین اصلاحات
تخارکیهان
محمکمه سران سبز فراموش نشود
اقای علی لاریجانی ازاتهام غلیه نظام دست بردارید وراه موسوی رانرو
زیرسوال بردن ولایت حضرت علی علیه السلام توسط خاتمی
اقای هاشمی غلط میکند که میگوید اغتشاشگرانرا ازاد کنید
اقای علی لاریجانی قانون اساسی رازیر پانگذارید
لاریجانی ......... خط ولایتت کو
گفتگو باخدا
11
111
تقدیر الهی
اصول گرایی بااعلام برائت از اقای هاشمی ر
هزینه 5برابری پل توحید شهرداری
لیبی
اعترافات مریم سنجابی، عضو ارشد سازمان منافقین
واکنش خاتمی به حصر کروبی و میرحسین
دامه فعالیت وزیر اطلاعات با وجود حکم حکومتی چگونه خواهد باد
یمن مدرن ترین انقلاب را تجربه می کند
فاطمه رجبی: مشایی برای نظام ضرر است، هاشمی خطر است
سردا ر مدحی
فروردین 92
اسفند 91
بهمن 91
دی 91
آذر 91
آبان 91
مهر 91
شهریور 91
مرداد 91
تیر 91
خرداد 91
اردیبهشت 91
فروردین 91
اسفند 90
بهمن 90
دی 90
آذر 90
آبان 90
مهر 90
مرداد 90
تیر 90
خرداد 90
اردیبهشت 90
فروردین 90
اسفند 89
بهمن 89
دی 89
آذر 89
آبان 89
مهر 89
شهریور 89
مرداد 89
تیر 89
خرداد 89
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93
آبان 93
آذر 93
دی 93
بهمن 93
اسفند 93
فروردین 94
اردیبهشت 94
خرداد 94
تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
فروردین 95
اردیبهشت 95
خرداد 95
تیر 95
مرداد 95
شهریور 95
مهر 95
آبان 95
آذر 95
دی 95
بهمن 95
اسفند 95
فروردین 96
اردیبهشت 96
خرداد 96
تیر 96
مرداد 96
شهریور 96
مهر 96
آبان 96
آذر 96
دی 96
بهمن 96
اسفند 96
فروردین 97
اردیبهشت 97
خرداد 97
تیر 97
مرداد 97
شهریور 97
مهر 97
آبان 97
آذر 97
دی 97
بهمن 97
اسفند 97
فروردین 98
اردیبهشت 98
خرداد 98
تیر 98
مرداد 98
شهریور 98
مهر 98
آبان 98
آذر 98
دی 98
بهمن 98
اسفند 98
فروردین 99
اردیبهشت 99
خرداد 99
تیر 99
مرداد 99
مهر 99
شهریور 99
آبان 99
آذر 99
دی 99
بهمن 99
اسفند 99
فروردین 0
اردیبهشت 0
خرداد 0
تیر 0
مرداد 0
مهر 0
آبان 0
آذر 0
دی 0
بهمن 0
اسفند 0
فروردین 1
اردیبهشت 1
خرداد 1
تیر 1
مرداد 1
شهریور 1
مهر 1
آبان 1
آذر 1
دی 1
بهمن 1
اسفند 1
فروردین 2
اردیبهشت 2
خرداد 2
تیر 2
مرداد 2
شهریور 2
مهر 2
آبان 2
دی 2
بهمن 2
اسفند 2
فروردین 3
اردیبهشت 3
خرداد 3
تیر 3
مرداد 3
شهریور 3
مهر 3
آبان 3
آذر 3
دی 3
بهمن 3
اسفند 3
فروردین 4
پیوندهــا
قیدار شهر جد پیامبراسلام
کانون فرهنگی شهدا
دست خط ...
پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
زیباترین اشعار عاشقانه معاصر
نشریه حضور
سرچشمه عدالت و فضیـلت ؛ امام مهــدی علیه السلام
.: شهر عشق :.
سایت روستای چشام (Chesham.ir)
منطقه آزاد
ستاره سهیل
►▌ علوم و معارف اسلامی ▌ ◄
برادران شهید هاشمی
نور
توشه آخرت
محمد قدرتی MOHAMMAD GHODRATI
نهِ/ دی/ هشتاد و هشت
راه کمال
جهادی
وبلاگ مرزداران عشق * ایران *
ای دریغااااااااا
عدالت جویان نسل بیدار
مرامنامه عشاق
مهندسی متالورژِی
خطِ مقدم
..پـــــر شکســــته
انصار الحسین (ع) نوشهر
زازران
شایگان♥®♥
طراحی نقشه های ساختمانی
برگ سبز تحفه درویش
**آبشار آبی**
بهترین ها نرم افزارهای کاربردی برای ایرانیان
اس ام اس سرکاری اس ام اس نیمه شبی و اس ام اس ضدحال
افاق ظهور
سکوت همت
کلیک کالا
ولایت
<">بسمه تعالی
استخاره
yas club
ترجمه
مظتضعفین تی وی
فروشگاه اینترنتی
قالب های دفاع مقدس
لبخندهای خــاکی
گروه فرهنگی بین الحرمین
پیونــدهای روزانه
پاپ اپ
اموزش بافتنی
خرید هاست لینوکس" target="_Blank"> خرید هاست
مس مظتضعفین تی وی
http://roshangari.ir/video/30872
تبادل لینک
دانلود آهنگ یاس
اهنگ
استخاره
افسران
اموزش انگلیسی
سر خط
بسمه تعالی
اذپاپ
پاپ اپ
نویســـندگان
دیگر امــکانات
طـــراح قالب
Design by :Bi simchi

RSS