لطفالله فروزنده سخنگوی جمعیت ایثارگران در گفتوگو با تسنیم از برگزاری جلسه مشترک آیات عظام یزدی، مصباح و موحدی کرمانی خبر داد و گفت:خوشبختانه مطلع شدیم که فقهای معظم اصولگرایان (مشترک آیات یزدی، موحدیکرمانی و مصباح یزدی) در هفته گذشته جلسه هماهنگی برگزار کردند.
وی افزود: انشاءالله با این خط مشی که اصولگرایان اتخاذ کردند و فقهای معظم را فصل الخطاب خود میدانند، هر چه زودتر شورای اصولگریان زیر نظر شورای فقها شکل بگیرد؛ طبیعتاً هر کس و هر جریانی که خود را اصولگرا میداند باید فقهای معظم را فصل الخطاب بداند و در چارچوب سیاست که مشخص میکنند، حرکت کنند.
فروزنده یادآور شد: من به همه نیروهای حزبالهی و دلسوز و کسانی که دل در گرو جبهه مومن انقلاب دارند، این نوید را میدهم که خوشبختانه در بسیاری از نیروهای اصولگرا انسجام وجود دارد و همه بر این باور هستند که باید وحدت کنیم و محکم در مقابل فتنه گران و نفوذ پذیران بایستیم و فقها را فصل الخطاب بدانیم.
محکومیت حمله تروریستی در بیروت لازم نیست؛ به فرانسه و پاریس برسید/ پیام روحانی برای بیروت، 4 ساعت پس از پیام برای پاریس / ظریف هم ترجیح داد برای بیروت پیامی صادر نکند!
همچنین اسحاق جهانگیری معاون اول دولت یازدهم پس از گذشت دو روز از حادثه تروریستی لبنان عصر امروز با ارسال نامهای به سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان این حادثه را تسلیت گفت.
تحولات در عراق و سوریه به سرعت علیه محور تکفیری- آمریکایی در حال رقم خوردن است؛ در عراق عناصر تروریستی داعش که اخیرا در استان صلاحالدین ضرب شست سختی را از جانب بسیج مردمی دریافت کرده بودند، اکنون مثل یک ارتش شکستخورده و بینظم، مواضع خود را در استانهای «نینوا» و «الانبار» عراق رها میکنند.
شهر «سنجار» که در 110 کیلومتری غرب «موصل» طی یک سال و نیم اخیر تحت اشغال داعش بود، توسط نیروهای پیشمرگ کردستان عراق آزاد شد. تکفیریها پس از برجای گذاشتن 100 کشته، متوجه شدند که دیگر توان مقابله با نیروهای پیشمرگ را ندارند و ترجیح دادند که پس از تسلیم کردن سنجار و 150 کیلومتر مربع از مناطق اطراف، فرار را بر قرار ترجیح دهند و به موصل بگریزند. با آزاد شدن سنجار، جاده ارتباطی میان موصل و شهر «رقه» سوریه عملا قطع شد.
آمریکاییها میگویند جنگندههای ائتلاف ضد داعش تحت رهبری آنها نیز در این عملیات شرکت داشتند. عملیات زمینی آزادسازی سنجار پنجشنبه از سه محور آغاز شده بود و ارتش عراق نیز در این عملیات مشارکت داشت. عناصر تروریستی داعش اوت 2014 (خرداد 1393) شهر سنجار را اشغال و بیش از 400 هزار «ایزدی» ساکن این شهر را ناگزیر به فرار کرده بودند.
از «رمادی» مرکز استان الانبار نیز خبر میرسد، نیروهای مسلح عراق متشکل از بسیج مردمی، عشایر و ارتش این کشور آزادسازی کامل رمادی را از سه محور آغاز کردند و از شمال، غرب و جنوب به سوی مرکز شهر حملهور شدند. در این عملیات عشایر اهل سنت به طور گسترده حضور دارند.
در همین حال، پیروزیهای درخشان مقاومت و ارتش سوریه در مناطق مختلف این کشور نیز ادامه دارد؛ در استان حلب نیروهای مقاومت و ارتش سوریه پس از درهم شکستن محاصره دو و نیم ساله فرودگاه نظامی «کویرس»، وارد شهر«الحاضر» واقع در 30 کیلومتری جنوب شهر «حلب» شدند. کسی فکر نمیکرد این شهر کمتر از 24 ساعت پس از آزادسازی کویرس، فتح شود و تروریستهای «جبهه النصره» و «احرارالشام» فرار را بر قرار ترجیح دهند. کارشناسان با اشاره به اهمیت راهبردی شهر الحاضر، پیروزیهای گستردهتر نیروهای مقاومت و ارتش سوریه را در منطقه پیشبینی میکنند.
تا عصر دیروز علاوه بر الحاضر، شهرکهای «بانص»، «رسم الطهریج»، «العیس» و تپههای اطراف آنها هم در استان حلب از تروریستها پاکسازی شدند. منابع خبری اعلام کردند، العیس پیش از این دژ تروریستها و انبار تسلیحات آنها بوده است.
علاوه بر العیس و مناطق فوق، نیروگاه حرارتی حلب نیز که از اهمیت راهبردی برخوردار است، به زودی تحت کنترل درخواهد آمد.
همچنین به گفته سرتیپ «علی مهیوب» سخنگوی ارتش سوریه، جنگندههای نیروی هوایی این کشور طی دو روز 75 پرواز انجام دادند و در خلال این حملات، 150 هدف تروریستی را بمباران کردند.
دراطراف شهر دمشق نیز اولین واحدهای ارتش سوریه وارد فرودگاه «مرج السلطان» شدند و تروریستها را عقب راندند. این پیشروی با درگیری شدید میان طرفین همراه بود.
سایر رویدادها
* ژنرال «جان آلن» فرمانده آمریکایی ائتلاف ضدداعش همزمان با پیروزیهای ارتش عراق و سوریه خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع در شمال عراق و سوریه شد! کارشناسان میگویند، آلن با این پیشهاد قصد دارد تروریستها را از حملات هوایی روسیه و سوریه نجات دهد.
* رسانههای عربی و غربی در مقابل پیروزیهای عراق و سوریه بر تروریستها، سکوت اختیار کردهاند.
* «ابویوسف الحورانی» سرکرده گروه تروریستی «جبهه النصره» در اردوگاه یرموک سوریه بر اثر انفجار به هلاکت رسید.
* معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد، پس از حملات هوایی این کشور علیه داعش، بیش از یک میلیون آواره سوری به کشور خود بازگشتند.
* پایگاه صهیونیستی «عاروتص شوع» اعلام کرد، روسیه در لاذقیه سوریه سامانه «اس-400» مستقر کرده است.
* داعش روسیه را به انجام حملات تروریستی در داخل این کشور تهدید کرد.
* انفجار دو بمب در شهرک «صدر» بغداد، دو شهید و 10 مجروح برجای گذاشت.
* تکفیریهای داعش مدیر گروه فیزیک دانشگاه موصل را به دلیل عدم همکاری برای تولید سلاحهای غیرمتعارف، اعدام کردند.
* مسکو اعلام کرد که قصد دارد، نیروی هوایی عراق را به سامانه راداری مجهز کند.
د
.
کاروان پیاده حضرت ربنب سلام الله علیها برای کربلا درایام اربعین ثبت نام میکند(هزینه زیارت کربلا در اربعین 300/000تومان) الإمام العسکری -علیه السلام-: (علامات المؤمن خمس: صلاة إحدى وخمسین، وزیارة الأربعین، والتختّم بالیمین، وتعفیر الجبین، والجهر بـ?بسم الله الرَّحمن الرَّحیم?) علامت های مومن (شیعه ) پنج چیز است : خواندن پنجاه ویک رکعت نماز در شبانه روز وریارت اربعین در کربلا انگشتر به دست راست کردن وپیشانی را در سجده بر خاک نهادن وبلند گفتن بسم الله الرحمن الرحیم در نماز
|
آغاز ثبت نام از1ابان |
اللهم صل علی محمد و آل محمد
. منبع: روضه نیوز
به اطلاع میرساند کاروان حضرت زینب سلام الله علیها به فضل الهی و با عنایات حضرت حجت (عجل الله فرجه) مانند سال گذشته اقدام به ثبت نام برای پیاده روی کربلا در ایام اربعین حسینی می نماید. لذا از تمامی علاقه مندان خواهر و برادر در خواست داریم پس از مطالعه دقیق شرایط اقدام به ثبت نام نمایند. همچنین درخواست می شود جهت شراکت در ثواب زیارت به دیگر دوستان وعلاقه مندان اطلاع رسانی نمایید.
شرایط و ضوابط سفر: 2)طبق برنامه، مسیر نجف تا کربلا که در حدود 90 کیلومتر میباشد طی مدت 4 روز پیاده طی میشود. لذا اگرکسی نمیتواند پیاده روی کند میتواند یک روز مانده به اربعین با ماشین ازنجف به کربلا بیاید. این برنامه برای برادران می باشذ برای خواهران رفت هوایی وبرگشت زمینی پیشنهاد میگردد ،که هزینه ان 650000بومان میباشد 5) محل اسکان در نجف مسجد امام علی علیه السلام مرقد السید محمد باقر حکیم تقاطع شارع الکوفه وطریق نجف کربلا-ومحل اسکان درکربلا باب بغداد طریق حی عباس بعداز هتل قصرالحیات حسینیه اصحاب کساء می باشد.که بصورت صلوابی اززائران پذیرایی مینمایند 7)یرادران و خواهرانی که مایل هستند در کاروان حضرت زینب سلام الله علیها سازماندهی وبه کربلا اعزام شوند، جهت ثبت نام از تاریخ 2 ابان اسم، تحصیلات، سن و شماره تلفن خود را در قسمت اعلام نظر ثبت نمایند. تاامکان سازماندهی واطلاع رسانی اطلاعات جدید به آنها فراهم گردد. 8)به جهت شلوغی و صفهای طویل اخذ ویزا نزدیک اربعین ،لازم است زائرین از همین اول ماه ابان در تهران با همراه داشتن پاسپورت و2 قطعه عکس رنگی 3*4 و 141000 تومان به ادرس میدان ولی عصر؛ ضلع جنوب شرقی، مسجد ولیعصر مراجعه و ویزای انفرادی خود را دریافت کنند.
8)جهت اطلاعات بیشتر می توانید باشماره تلفن 09123264298 برادر ارباب تماس حاصل فرمایید. |
سازمان امنیت داخلی اسرائیل با انتشار گزارشی که در نوع خود «بی سابقه» عنوان شده اعتراف کرده «این عملیات (در انتفاضه جاری) در نوع خود منحصر به فرد و جدید است و عاملان عملیات نیز جوانان فلسطینی سازمان نیافتهای هستند که از روحیه از خودگذشتگی و جانفشانی بالایی برخوردارند.»
«شاباک» میافزاید: «عاملان عملیات ضداسرائیلی، جوانان و نوجوانان دارای میانگین سنی 16 تا 25 سال بوده و بیشتر آنها مجرد هستند. برخلاف سالهای گذشته، این افراد وابسته به سازمانهای مسلح فلسطینی نیستند، به این معنی که قبلا یک گروه مشخص فلسطینی، عواملی را مسلح و برای اجرای عملیات، اعزام میکرده است.«شاباک» انگیزه و علت عملیات فلسطینیها را «گرایشات ملی، مذهبی» و در برخی موارد نیز «برخاسته از حس انتقام» دانست. از میان عوامل عملیات و حملات جاری علیه صهیونیستها نیز طبق این گزارش، هفت نفر زن بودند و به جز یک نفر که مجروح شده است، بقیه شهید شدهاند.
شاباک در گزارش خود این راهم آورده است که «کشته شدن این افراد باعث نشده که دیگر فلسطینیها دست به عملیات جدید نزنند و این نشان میدهد که جانفشانی بیسابقهای را در میان این گروه سنی فلسطینیان شاهد باشیم.»
در خصوص پراکندگی جغرافیایی حملات نیز در این گزارش آمده است که جوانان مجری عملیات علیه اسرائیلیها از تمام شهرهای فلسطین به ویژه قدس، الخلیل، رامالله، بیت لحم و نابلس و نیز جنین هستند.بیشتر این حملات با استفاده از چاقو صورت گرفته و مواردی از زیرگرفتن با خودرو، تیراندازی، استفاده از بستههای انفجاری نیز مشاهده شده و در برخی موارد نیز چند شیوه عملیات با هم ادغام شدهاند.در ارتباط متفاوت بودن انتفاضه جاری فلسطین، «ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطینی در ایران نیز اخیرا در گفتوگو با کیهان گفته بود؛ هر چند نمیتوان از ظاهر جوانان فلسطینی مهاجم تشخیص داد که آنها افراد جسور و مبارزی هستند، ولی در واقع چنین هستند ... رژیم صهیونیستی سعی کرده که با مشغول کردن جوانان فلسطینی به مادیات، روحیه مقاومت را از آنها بگیرد، اما اتفاقات جاری در فلسطین اشغالی نشان میدهد که صهیونیستها در این توطئه با شکست مواجه شدند.
در انتفاضه کنونی (انتفاضه قدس) 11 صهیونیست یا بر اثر ضربات چاقو و یا با خودروی فلسطینیها به هلاکت رسیده و 80 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
به گزارش تسنیم همچنین، با شهادت یک جوان 17 ساله دیگر فلسطینی در شمال الخلیل، شمار شهدای فلسطینی در انتفاضه کنونی به 84 نفر رسیده و تعداد مجروحان هم از رقم 8000 نفر فراتر رفته است.
براساس گزارش هلال احمر فلسطین، تنها طی درگیریهای دیروز کرانه باختری، 141 فلسطینی به دست نظامیان اشغالگر زخمی شدند.
1- «نوکشمیریها». این عنوان یادداشتی بود که 28 شهریور 1390 در کیهان منتشر شد. آن هنگام دولت دهم وارد سال سوم خود شده بود و رفتار حلقه انحرافی همچنان که عرصه را بر خدمتگزاران کابینه تنگ میکرد، در حال گروگان گرفتن آبروی دولت بود و متأسفانه رئیس جمهور به واسطه دوره شدن از سوی حلقه انحرافی- و البته گرههای ذهنی خود او- نقش پیشمرگی را برای حلقه مذکور ایفا میکرد. آن روز هشدار داده شد که «کشمیری»های جدید نه برای بمبگذاری و ترور، بلکه برای حاشیهسازی، انحراف مسیر دولت، جابجایی مسائل فرعی با اصلی، آلودهسازی، و بدنام و بیاعتبار کردن دولت فعال شدهاند چون در حاشیه امن بیخ گوش برخی دولتمردان و در «نقطه کور دید» قرار دارند. امروز پس از 4 سال همان هشدار تلخ متأسفانه درباره برخی مشاوران و نزدیکان و اجزای دولت یازدهم صدق میکند. بیم آن میرود نوکشمیریها - اگر چارهجویی نشوند- شبیه بلایی را بر سر دولت فعلی بیاورند که بر سر دولت سابق آوردند؛ هر چند که تفاوتهای گفتمانی 2 دولت سر جای خود محفوظ است.
2- «کشمیری» یک برند است. لازم نیست نفوذیها همه دقیقاً مانند کشمیری بمبگذاری کنند. ابریشمچی هم که به آیتالله طالقانی نزدیکی میجست و سید مهدی هاشمی که در عمق بیت و بیخ گوش آیتالله منتظری لانه میکرد، و رجوی که تا مرز پدر زنی بنیصدر پیش رفت و او را تبدیل به عامل انتحاری و پیشمرگ خود کرد، و مقدم مراغهای که به سیدکاظم شریعتمداری نزدیک شد، و بولتن نویسانی که سر از بیبیسی درآوردند و کنار دست خاتمی بودند- یا آن مشاوری که گفت گروه خون خاتمی و مجمع روحانیون به ما نمیخورد اما باید تحملش کنیم-، یا امثال هراتیها که به رئیس جمهور اسبق آدرس غلط دادند تا همزبان با آمریکا درباره داعش و سلاحهای شیمیایی بشار اسد سخن بگوید، و آنها که پای دلالان آمریکایی را به نوع دولتها باز کردند و... همگی کار کشمیری را میکردند؛ نه فقط برای ترور، بلکه با اهداف عمیقتری نظیر اخلال و اختلال در نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی، جابهجا کردن دوستان و دشمنان، مشورت و آدرس کاملاً معکوس دادن در مسائل حساس، جابهجایی ارزشها و ضد ارزشها یا اولویتها، و تسخیر فکر و اراده سیاستمداران تا سر حد مسخ آنها. برای هر کس هم رگخوابی سراغ دارند متفاوت از دیگران. میگویند ابریشمچی به مرحوم طالقانی نزدیک شد از جمله به خاطر علایق ایشان به نهجالبلاغه و اظهار هم افقی و همفکری! به راستی اگر آقای فلان (بولتن نویس) یا خانم بهمان (خبرنگار) مستخدم رسمی شبکه دولتی انگلیس شدهاند، در دفتر رئیس دولت اصلاحات یا برخی وزرا و مشاوران ارشد چه میکردند؛ گلدان آب میدادند یا باغچه بیل میزدند؟! چگونه وزیر ارشاد همان دولت را چیزخور کردند که چند روز بعد از هشدار رهبر معظم انقلاب با سفاهت تمام میان خبرنگاران آمد و گفت من پایگاه مطبوعاتی دشمن سراغ ندارم؟! نقد آیات شیطانی (کتاب برآمده از سرویس جاسوسی انگلیس) کجا و مستخدمی جزء بیبیسی کجا؟
3- رهبر معظم انقلاب از سازندگی تا اصلاحات و از عدالت تا اعتدال، چیزی در حمایت از دولتها کم نگذاشتهاند که آخرین آن در حمایت از مذاکرات هستهای - با وجود همه کاستیها و نواقص روند- هویدا است. ایشان در عین حال به عنوان یک دغدغه و نگرانی مهم، نسبت به موضوع نفوذ دشمن در ابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی به ویژه در همین چند ماه توجه دادهاند. اینکه دستگاهها توجه داشته باشند در داخل نقشه دشمن قرار نگیرند، در اتخاذ موضع انقلابی مقابل دشمن صریح و بیرودربایستی باشند، و نگذارند شیطان بزرگ که ملت از در بیرون کرده از پنجره برگردد یا در باورهای جامعه و در مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی رخنه و اختلال کند، صریح هشدارهای پربسامد رهبر حکیم انقلاب در همین چند ماه اخیر است، همچنان که فرمودند «بعضیها اصرار دارند شیطان بزرگ را که از ابلیس بدتر است بزک کنند و به شکل فرشته وانمود کنند. چرا؟ دین به کنار، انقلابیگری به کنار! وفاداری به مصالح کشور و عقل چه میشود؟». اینکه آقای رئیس جمهور سال گذشته به صراحت اعلام کرد «بیانات رهبر معظم انقلاب قول سدید، یعنی سخن محکم و استوار و عقلانی و از سر تدبیر است»، آیا تکلیف دولت و رئیس آن را سنگینتر نمیکند که به هشدار معظمله اهتمام کنند و فرمان ایشان برای بستن راه نفوذ و نفوذیهای دشمن را لبیک بگویند؟
4- اینکه آقای روحانی بگوید نباید عدهای با کلمه نفوذ بازی یا آن را جناحی کنند، و آقای شمخانی بگوید دستگیریها برای تسویه حساب سیاسی است، و وزیر ارشاد صرفاً نگران آبروی افراد بازداشت شده در قیاس با مفسدان اقتصادی باشد- حال آن که مثلاً نام معاون اول یا اجرایی دولت سابق تیتر اول و کاریکاتور صفحه اول روزنامههای حامی دولت در 2 سال گذشته بود- یا وزیر اطلاعات بگوید «کلمه نفوذ را باید با وزن مناسب خودش به کار ببریم و طوری نشود که تبدیل به مطلب پیشپا افتاده شود»، و وزیر کشور بازداشت برخی عناصر نفوذی را به بر هم خوردن آرامش جامعه در آستانه انتخابات پیوند دهد؛ و دولتمردان محترم جز این ادبیات تخطئه و تردید افکنی کاری انجام ندهند، آیا بردن دولت در موضع اتهام نیست؟! چرا باید بزککنندگان شیطان بزرگ - با همه خباثتها و جنایتها و عداوتهایش- از سوی وزارت ارشاد یا برخی وزارتخانههای دیگر پشتیبانی و تیمار شوند و معترضان به بزک کنندگان با تهدید و اهانت و مضیقههای مالی و سیاسی از سوی دولتمردان دست به گریبان باشند؟ آیا سرنوشت شرمآور وزیر ارشاد و معاون وزیر بعدی در دولت اصلاحات برای عبرتآموزی کفایت نمیکند؟ سردبیر فلان روزنامه زنجیرهای که با زدن تیتر اول «من هم شارلی هستم» خود را پیشمرگ هتاکان به پیامبر اعظم(ص) کرد و عنوان نایب رئیس کمیته سیاسی کارگزاران را به دوش میکشد- که موجب جدایی توأم با اعتراض رئیس کمیته سیاسی شد- در بالاترین سطوح مشورتی دولت چه میکند و چگونه داور جشنواره مطبوعات ارشاد در یکی دو سال اخیر میشود؟
چگونه است که اجزای فلان حزب آشوبطلب و منحله اجازه پیدا میکنند تجدید سازمان کنند و فقط تابلوی حزب را عوض نمایند؟ و چه اتفاقی میافتد که دبیر کل یک حزب متظاهر به لیبرالیسم و اباحه گری، برای وزیر مسئول برخورد با خط نفوذ تلهگذاری میکند و تصویرنشستن از سر غفلت وی کنار یکی از سران فتنه را رسانهای میکند؟ به راستی توقع قانونی این است که چه کسی برای چه کسانی تور پهن کند؟ آیا قرار است وزارتخانههایی مانند ارشاد، اطلاعات، کشور، علوم و خارجه، خط مقدم مقابله با نفوذ بلکه نفوذ در عمق حریف باشند یا منفعل بمانند و احیاناً بعضاً موضوع و هدف نفوذ حریف واقع شوند؟ آیا این انفعال و غفلت، اتفاقی است یا تبدیل به یک روند میشود؟ کدام واسطهها باعث این رفتارهای ضد کارکردی در اجزای دولت میشوند؟ آنها اصالتاً بیخیال و بدفهم هستند یا مأموریت بیحس و بیتفاوت و کرخت کردن مسئولان را هم برعهده دارند؟ آیا غلبه تعلقات حزبی و انتخاباتی و عاطفی و باندی و قبیلهای، اولین روزنههای نفوذ را نسبت به برخی دستگاهها فراهم نکرده است؟!
5- رئیس جمهور و وزارتخانههای ذیربط فارغ از کش و قوس با منتقدان و مطبوعات، مسئولیت دارند در برابر واقعیت تلخ رخنه و نفوذ به میدان بیایند نه اینکه خدای ناکرده به لوث کردن نفوذطلبی دشمن و لاپوشانی آن کمک برسانند. به فرض هم اگر ابعادی از ماجرا را مبهم تلقی میکنند، از رهبر معظم انقلاب استفسار کنند. اگر نه بیم آن میرود که قصه گاو بنیاسرائیل و طفره از وظیفه تداعی شود. «فذبحوها و ماکادوا یفعلون». برخی کوتاهی و تعللها در انجام مسئولیت، این پرسش را به میان میکشد که آیا جریان نفوذ چیزی را گرو گرفته است یا آتویی در اختیار دارد یا توانسته حس طلبکاری خود را به برخی مدیران منتقل کند؟ آیا با نوعی گروگانگیری پنهان روبرو هستیم که عوامل نفوذ طی آن، حیثیت و موجودیت خود را حیثیت و موجودیت فلان و بهمان مدیر جا زدهاند تا بتوانند در حالی که برای خود حاشیه امنیت درست میکنند، منازعه و مجادله را به عمق حاکمیت بکشانند، کاری که مثلاً با مرحوم طالقانی و منتظری - و برخی دولتمردان- کردند؟
6- وقتی رسانه ضد انقلابی روز آن لاین تصریح میکند «برجام و روحانی بهانه است، او نماینده ما نیست بلکه در میان جناحهای داخل بلوک قدرت معتدلتر محسوب میشود و باید از این فضا برای عقب راندن بیشتر سیاست خارجی ضد آمریکایی استفاده کرد»، آن وقت معلوم میشود که نباید به واسطه جنجال و هیاهو و غوغاهای مهندسی شده عوامل حریف، از موضوع اصلی منحرف شد. وقتی KFC و لوازم آرایشی «سفورا» پیشقراول اجرای برجام میشوند در حالی که حریف تأکید میکند رژیم تحریمهای ضد ایرانی برقرار خواهد ماند، تصور از برجام و پسابرجام شکل دیگری پیدا میکند. و وقتی میگویند پس از برنامه هستهای، حالا از سوریه و یمن دست بردارید تا بتوانیم شما را به همکاری و شراکت بپذیریم، ماجرا حساسیت برانگیزتر میشود. وقتی طیفی از معضلات اقتصادی قابل چارهجویی و بیارتباط با تحریم ظرف 2 سال معطل میماند و صدای شماری از وزرا را هم در میآورد، نگران میشویم که نکند نقشه پیچیده دشمن با بینقشه بودن دولت و چیدن همه تخممرغهای فرصت و مسئولیت در سبد مذاکره با آمریکا متقاطع شوند و خسارتهای بزرگ ملی به بار آورند.
وقتی حسن ظن به دشمن قسم خورده و بارها خباثت کرده در میان افکار عمومی و نخبگان و مسئولان پمپاژ میشود تا بالش زیر سرخود بگذارند و به انتظار بنشینند که کدخدا چه تقدیری برای ما رقم میزند، دیگر نمیتوان مسئله را به دعوای جناحی یا تسویه حساب سیاسی و رقابت رقبای انتخاباتی و مجادله «کاسبان تحریم و کاسبان برجام» تقلیل داد. هنگامی که فلان اقتصاددان حامی دولت درباره برخی مشاوران ارشد هشدار میدهد و میگوید «آنها اوایل وعده 3 ماهه اقتصادی میدادند اما حال میگویند تا سال 97 نباید انتظار بهبود داشته باشید در حالی که اگر به جای منافع سوداگران و تاجران پول و رانتخواران، رو به واقعیت کنند، در یک مقطع چند ماهه میبینند که رشد اقتصادی با کیفیت اتفاق میافتد و دیگر لازم نیست مردم را نا امید کنند و به عنوان مشاور رئیس جمهور مطالب فاجعهآمیز منتشر کنند» (روزنامه آرمان- 11 آبان 94)، آن گاه این دغدغه رخ مینماید که آیا این جماعت، طبیب دردهای دولت هستند یا مسخ شدگان و فرصتطلبانی که بلدند استخوان لای زخم بگذارند و نسخه ناکارآمدسازی سیستم اداری را از طریق اختلال و ویروسی کردن سیستم بپیچند.
7- اولویتبندی در تراز نظام و انقلاب نداشتن و در حلقه نزدیکان و مشاوران مسئلهدار یا تنگ حوصله و ستایشگر و فاقد کفایت محصور شدن، مقدمه انفعال و سردرگمی و ناکارآمدی در هر مدیریتی است. نقشه که نداشته باشید، لاجرم در نقشه حریف بازی خواهید کرد و گل خواهید خورد. پرخاشگری و بد گفتن به منتقدان یا سرکوب و مرعوب کردن آنها، هر چه تشدید شود، دلالت بیشتری بر اضطراب ناشی از گمشدگی نقشه و اولویتها خواهد کرد. افزودن بر شدت اتهام پراکنی و عصبانیت و پرخاش نسبت به منتقدان، اگر گرهی از امور باز میکرد قابل اغماض بود اما اگر قرار باشد پرده غفلت از خط نفوذ و عقبه سیاسی- فرهنگی آن را ضخیمتر کند و برای سازندگان مدل قلابی و بدلی «سیاستورزی در جمهوری اسلامی» حاشیه امنیت بسازد، اجحاف مضاعف در حق ملت و نظام است. میتوان رجایی بود و مغضوب منافقین و محبوب ملت انقلابی شد و میتوان در کسوت عبرتآموزی دیگران درآمد. کاری که رجایی را رجایی کرد- در حالی که کاری به واسطه برخی واسطهها تا عمق دفتر وی نفوذ کرده بود - این بود که گفت و وفادار ماند به این گفته که من مکتبی و مقلد امام هستم.
محمد ایمانی