سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بازخوانی اعلامیه حقوق بشر

«اعلامیه جهانی حقوق بشر» به عنوان یک استانده ی مشترک و دستاورد تمامی ملل و ممالک اعلان میکند تا هر انسان و هر عضو جامعه با به خاطرسپاری این «اعلامیه»، به جد در راه تعلیم و آموزش آن در جهت ارتقای حرمت برای چنین حقوق و آزادیهایی بکوشد و برای اقدامهای پیشبرنده در سطح ملی و بین المللی تلاش کند تا [همواره] بازشناسی مؤثر و دیده بانی جهانی [این حقوق ] را چه در میان مردمان «ممالک عضو» و چه در میان مردمان قلمروهای تحت فرمان آنها [تحصیل و] تأمین نماید.

Article 1

All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood

تمام ابنای بشر آزاد زاده شده و در حرمت و حقوق با هم برابرند. عقلانیت و وجدان به آنها ارزانی شده و لازم است تا با یکدیگر برادرانه رفتار کنند.

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در سه شنبه 91/4/6ساعــت 8:2 صبح تــوسط عباس | نظر
دردهایی که خواص دوران امام سجاد(ع) به آن مبتلا شدند

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در سه شنبه 91/4/6ساعــت 7:35 صبح تــوسط عباس | نظر
سوریه چگونه هواپیمای ترکیه ای را منهدم کرد؟

بسمه تعالی

سوریه چگونه هواپیمای ترکیه ای را منهدم کرد؟

 

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه با تاکید بر اینکه ترکیه عامل تیره شدن روابط میان دو کشور است، گفت: دمشق هیچ گونه نیت خصمانه‌ای در قبال ترکیه ندارد و امیدوار است دو کشور در قالب حسن همجواری به روابط خود ادامه دهند. 

به گزارش ایسنا، جهاد المقدسی، سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه در مصاحبه مطبوعاتی که به طور مستقیم از تلویزیون این کشور پخش شد، گفت: ترکیه در تیره شدن روابط دمشق و آنکارا مقصر است. ما خواستار ادامه روابط دو جانبه میان دو کشور هستیم. 

 

وی با اشاره به سرنگونی هواپیمای نظامی ترکیه بر فراز آب‌های منطقه‌ای سوریه گفت: این نشست برای پایان دادن به اکاذیب رسانه‌ای و پاسخ دادن به طرف مقابل است چرا که هواپیمای ترکیه‌ای حریم هوایی و حاکمیت دولت سوریه را نقض کرده بود. 

 

المقدسی گفت: نیروهای نظامی سوریه روز جمعه یک شی ناشناخته را در ارتقاع 100 متری و فاصله 100 متری از مرزهای ترکیه رصد کردند که مشخص شد هواپیمایی است که به سوی خاک سوریه در حرکت است؛ مسلسل‌های ضد هوایی ارتش به طور اتوماتیک شروع به آتش به سوی این این هواپیما کردند که اصابت گلوله‌ به این هواپیما باعث سقوط آن شد. 

 

سخنگوی وزارت خارجه سوریه تاکید کرد: دلیل سقوط این هواپیما اصابت موشک و یا چیز دیگری نبوده و بقایای لاشه هواپیما نیز سقوط آن توسط گلوله‌های ضد هوایی را تایید می‌کند. 

 

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه افزود: آنچه که رخ داده این است که حریم هوایی سوریه براساس قوانین بین المللی نقض شده و ترکیه اقدام به نقض حاکمیت سوریه کرده است. 

 

جهاد المقدسی با تاکید بر اینکه هویت هواپیمای ساقط شده برای نظامیان سوری مشخص نبوده، گفت: هواپیمای ترکیه‌ای از همان جایی وارد خاک سوریه شد که در سال 2007 هواپیماهای متخاصم وارد خاک سوریه شده‌اند، نیروهای نظامی سوریه نمی‌توانستند اجازه بدهند که چنین اقدامی بار دیگر تکرار شود. 

 

وی در پاسخ به سئوالی در مورد پیروزی نماینده اخوان المسلمین در انتخابات مصر نیز گفت: دولت سوریه همواره به انتخاب‌های دموکراتیک ملت‌ها احترام می‌گذارد و به ملت مصر به دلیل انتخابش تبریک می‌گوید. 

 

المقدسی نشست آتی پیمان آتلانتیک شمالی را نیز یک نشست خصمانه علیه سوریه خواند و گفت: خاک، آب و حاکمیت سوریه مقدس است و نظام سوریه از آن دفاع خواهد کرد. 


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/4/5ساعــت 6:48 عصر تــوسط عباس | نظر
عزل بنی صدر و وقایع خرداد 1360 و خرداد 1388

تیرنامه/1- عزل بنی صدر وقایع منطبق خرداد 1360 و خرداد 1388

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها

اردیبهشت ماه 1360 مثلث براندازی سناریوی خود برای رسیدن به قدرت را رو نمایی میکند. نهضت آزادیُ سازمان مجاهدین و بنی صدر در دست یکدیگر می دهند تا نهال تازه سر برآورده انقلاب اسلامی را از ریشه بسوزانند.

در طول ماه های اخیر با روی کار آمدن بنی صدر مردم تازیانه اقدامات مسلحانه طرفداران بنی صدر را بارها خورده اند.روز 10اردیبهشت ?1360امام خمینی(ره) به سازمان مجاهدین خلق هشدار می دهند تا اسلحه را کنار گذاشته و به آغوش ملت بازگردند. «اینها اشتباه می کنند. اگر اینها به ملت برگردند که برای خودشان صلاح است و اگر به این امر[تشنج آفرینی] ادامه بدهند یک روز [در پیش] است که پشیمانی دیگر سودی ندارد و آن روزی است که به ملت تکلیف شود.»

سازمان مجاهدین با گستاخی تمام در عین عدم پذیرش خلع السلاح، خطاب به امام این گونه به تهدید برمی خیزد: «باز هم به عنوان انقلابیون یکتاپرست به عرض می رسانیم تا وقتی راه های مسالمت آمیزِ ابراز عقیده وفعالیت انقلابی مطلقاً مسدود نشده و به اصطلاح حجت تمام نگردیده است [تلاش خواهیم نمود] از عکس العمل های خشونت بار و قهرآمیز بپرهیزیم اما در برابر«تکلیفی» که گوشزد فرمودید چه چاره ای جز نوشتن و تقدیم وصیت نامه ها باقی می ماند؟»

21 اردیبهشت ماه 60 حضرت امام طی سخنانی به اتمام حجت با سازمان مجاهدین خطاب به آنها می گوید:«آنهایی که این طور باقلم هایشان? علاوه برتفنگ هایشان با ما معارضه دارند? به آنها کراراً گفته ایم و حالا هم می گوییم که در آن نوشته ای که نوشتید? در عین حالی که اظهار مظلومیت های زیاد کرده اید? لکن باز ناشی گری کردید و تهدید به قیام مسلحانه کردید. ما چه طور با کسانی که می خواهند بر ضد اسلام قیام مسلحانه بکنند می توانیم تفاهم کنیم؟»
پازل سناریوی مثلث براندازی کم کم به قطعات میانی خود نزدیک شده و در این شرایط ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور وقت مدعی «بن بست سیاسی در کشور» شده و یک راه را برای نجات از این وضعیت بیان میکند و آن هم "رفراندوم " .

مسعود رجوی شگفت زده از طرح "بن بست-رفراندوم" بنی صدر می گوید: «هیچ یک از حضرات را یارای حذف شما نیست... طرف دیگر به خوبی می داند که شما چه از نظر سیاسی و چه به لحاظ اجتماعی در وضعی هستید که اگربخواهید و اگر بایستید می توانید فی الواقع جارویش کنید!»
6خرداد 60امام خمینی(ره) مواضع آشکار و قاطعی در برابر طرح "بن بست - رفراندوم" ارائه داد : «اگر پایتان را از اسلام کنار بگذارید? این طلبه ای که اینجا نشسته با کمال قوا با شما مخالفت می کند...آقای رییس جمهور حدودش در قانون اساسی هست. یک قدم آن ور بگذارد من با او مخالفت می کنم...نمی شود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم.غلط می کنی قانون را قبول نداری، قانون تو را قبول ندارد... همه باید مقید به این باشید که قانون رابپذیرید ولو برخلاف رأی شما باشد... آن چیزی را که قوانین یا قانون اساسی پذیرفته است، بپذیرد. آن چیزی را که مجلس به آن رای می دهد و شورای نگهبان آن را موافق قانون شرع می داند باید بپذیرد اینها را? اگر می خواهید از صحنه بیرونتان نکنند? بپذیرید قانون را...»

سازمان مجاهدین در سرمقاله اولین شماره نشریه مجاهد پس از سخنان امام بر دیدگاه خود مبنی بر وجود بن بست سیاسی تأکید می کند.

بنی صدر نیز در دو مرحله ابتدا در مصاحبه مطبوعاتی خود بر موضع خود اصرار می کند و انگیزه اصلی خود از طرح این موضوع را جلوگیری از تضعیف خود برشمرد و موقعیت خود را در« مخاطره » توصیف می نماید. و چند روز بعد در پایگاه هوایی شیراز? سخنان تندی علیه سایر قوا به ویژه قوه قضائیه ایراد نمود و تصریح می کند "من در خطی که هستم با استقامت می ایستم."

در روزهای میانی خرداد1360دادستانی انقلاب در اطلاعیه 18 خرداد ماه 1اعلام میکند: «به حکم دادستان انقلاب اسلامی مرکز? نشریات آرمان ملّت[ارگان حزب ملّت ایران به رهبری داریوش فروهر]? انقلاب اسلامی [ارگان بنی صدر]? جبهه ملّی [ارگان جبهه ملی ایران]? میزان [ارگان بازرگان و نهضت آزادی]? نامه مردم [ارگان حزب توده ایران] و عدالت [ارگان حزب رنجبران]? به دلیل نشر مقالات تشنّج آفرین? تا اطّلاع ثانوی توقیف شدند.»


سازمان مجاهدین خلق به دنبال این اتفاق با صدور اطلاعیه ای بیان می کند: «توطئه تعطیلی روزنامه های غیرحزبی? به ویژه روزنامه انقلاب اسلامی ایران? گام بلندی است در مسیرحذف رییس جمهور دکتر بنی صدر که جزخفقان هرچه بیشتر وخشنودی دشمنان این میهن و سرکوب و کشتار داخلی را در پیش ندارد.» همان روز 9 تن از نمایندگان مجلس از جملهمهدی بازرگان? سلامتیان? غضنفرپور? یدالله سحابی و کاظم سامی طی نامه ای به رییس مجلس? توقیف نشریات توسط دادستانی انقلاب را غیرقانونی دانسته و محکوم می نمایند.

در همان روز نامه سرگشاده بازرگان و بیانیه شیخ علی طهرانی با مضمون صریح و تحریک آمیز درمقابله با امام به چاپ رسید. در بیانیه نهضت آزادی نیز ضمن حمایت از رییس جمهور? اقدام قوه قضائیه و دادستانی محکوم گردیده و تلویحاً تلاطم ها و تشنج ها امری موجه توصیف شده بود.


امام خمینی (ره) در یک سخنرانی پرشور و قاطع در مورد اقدامات بنی صدر و مؤتلفین وی آخرین اتمام حجت را انجام می دهد و مقاومت در برابر قانون و مصوبات قانونی مجلس را دیکتاتوری نامید.

با دعوت بنی صدر از مردم برای مقاومت و ایستادگی در دفاع از وی، در چند نقطه تهران و برخی شهرستان ها مورخ 18 و 19 خرداد تجمعات غیرقانونی و آشوبگرانه ای برگزار گردید.

یکروز بعد امام خمینی (ره) در حکمی ابوالحسن بنی صدر را از فرماندهی نیروهای مسلّح عزل نمود.

سازمان مجاهدین در اطلاعیه ای اذعان می کند: «...مجاهدین خلق ایران با اخطار قاطع انقلابی علیه هرگونه سوءنیّت به جان رییس جمهور? از تمامی خلق قهرمان ایران? روشنگری? هوشیاری? آمادگی و حضور دایمی درصحنه ها و مقاومت پیگیر را طلب می نماید.» سازمان? تحولات سیاسی کشور و اقدامات قانونی رهبری انقلاب و مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری از قانون شکنی بنی صدر و دفاع از حریم قانونی ارکان نظام را? «کودتای مرتجعین» نام گذاری کرد و مردم را به هرج و مرج و مقابله با نظام فرا می خواند.

در پی این اطلاعیه از صبح پنجشنبه 21 خرداد ماه? با پشتیبانی اعضای سازمان? درگیری های خشونت بار پراکنده ای در تهران و چند شهر بین گروه های طرفدار بنی صدر با مردم رخ داد که به شهادت و زخمی شدن برخی نیروهای مردمی و پاسدار منجر شد.

روز جمعه 22 خرداد 1360 بنی صدر در بیانیه ای معارضه خود با نظام را علنی می کند و مردم را به مبارزه علنی علیه نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی فرامی خواند و خاطر نشان کرد: « ... اگر امروز که هنوز وقت باقی است نایستادید و استبداد را که هنوز قوام نگرفته? دفع شر نکردید همه آنچه را که گفتم و بدتر از آن را برشماخواهند آورد.

نهضت آزادی نیز در 24 خرداد 1360 با صدور بیانیه ای تحت عنوان «احساس خطر و پیشنهادات به رهبری و دولتمردان و مردم»? مضمون و مفاد بیانیه بنی صدر و مواضع مجاهدین خلق درباره شرایط سیاسی کشور را تکرار می نماید. در این بیانیه کاملاً مشابه اطلاعیه بنی صدر، تصریح شد که انقلاب چنان از شعارهای اصلی خود فاصله گرفته که«رییس جمهور منتخب مردم ناچار است روی پنهان کند».

سازمان مجاهدین خلق نیز طی اطلاعیه در همان روز 24 خرداد در واکنش به طرح بررسی کفایت سیاسی رییس جمهور «اخطار »میکند که عزل رییس جمهور در مجلس? عملاً مفهومی جز اعلام جنگ مرتجعین به تمامی خلق ایران ندارد نشریه « مجاهد » همچنین اطلاعیه های گوناگونی از افراد و گروه های مختلف با گرایش های سیاسی گوناگون در مخالفت با اقدامات قانونی رهبری انقلاب و مجلس انتشار می دهد و به شدت فضای کشور را در معرض فروپاشی ترسیم می کند.

جبهه ملی? طی اعلامیه ای? به بهانه نفی و حمله شدید به "لایحه قصاص"? مردم را به یکراهپیمای در مسیر خیابان انقلاب به سمت دانشگاه تهران? در بعد از ظهر روز دوشنبه 25 خرداد 1360 .

اجتماع مورد نظر جبهه ملی و بنی صدر شکست می خورد و خیابان ها در اختیار نیروهای طرفدار انقلاب قرار گرفت و آخرین امید بنی صدر به اینکه شاید اجتماع 25مورد تصویب قرار گرفت. میلیون ها تن از مردم در تجمع ها و تظاهرات مختلف سراسر کشور و نیز "نمازهای جمعه 29 خرداد" از اقدام مجلس حمایت کردند و خواستار عزل و محاکمه بنی صدر می شوند.

در این میان مجاهدین خلق? پی آن بود تا به هر تمهیدی چرخه سقوط قانونی بنی صدر را مختل کند. از این رو با صدور اعلامیه های پیاپی? در روزهای 27 و 28 خرداد? به منظور تکمیل فرایند تحریک و تقویت انگیزه خشونت در برابر نظام? مدعی می شود که هم زمان با «کودتای ارتجاعی امپریالیستی» احتمال کشتار زندانیان وابسته به گروه ها و از جمله سازمان وجود دارد و تهدید شده بود که پاسخ لازم? مشابه آنچه «در حق طاغوت و شکنجه گران و دژخیمانش روا بود»? توسط سازمان داده خواهد شد. 

پنجشنبه 28 خرداد 1360 مصادف بود با صدور پیام مهمی از سوی امام خمینی (ره) به مناسبت نیمه شعبان? با محوریّت هشدار در مورد توطئه های جبهه داخلی ضدّانقلاب. در قسمتی از این پیام آمده بود: «... امروز و روزهای آینده? روز شکست جریان دشمنان قسم خورده اسلام است.»

فردای آن روز?جمعه 29 خرداد 1360 آیة الله خامنه ای در مراسم نماز جمعه تهران در حالی که شعار«خمینی بت شکن بت شکن? بت جدید را بشکن » لحظه ای قطع نمی شد به شکلی مستوفی و جامع دلایل سقوط بنی صدر را بیان نمود. همچنین میلیون ها تن از مردم در نمازهای جمعه سراسر کشور با شعارهای خود و تأیید مواضع امامان جمعه خواستار رأی قاطع مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت سیاسی رییس جمهور می شوند.

پس از تصویب آیین نامه نحوه رسیدگی به کفایت سیاسی رییس جمهور در جلسه مورخ 27 خرداد مجلس شورای اسلامی و اعلام آغاز بحث و بررسی آن در اولین جلسه بعد از تعطیلات (پنجشنبه 28 خرداد نیمه شعبان و جمعه 29 خرداد)? سازمان در روز 28 خرداد ماه 1360 رسماً حرکت مسلحانه علیه رژیم جمهوری اسلامی را اعلام کرد تا به زعم خودشان ایران را به لبنان تبدیل کنند.

 عصر روز 30 خرداد? سازمان حرکتی را در تهران و چند شهر دیگر شروع کرد که نتیجه اش جز پایان و تباهی خودشان نداشت. آ نان بعد ها مدّعی شد که 500 هزار نفر در تظاهرات 30 خرداد شرکت کردند؛ لیکن تعداد افراد سازمان دهی شده سازمان و گروه هایی که به آنها پیوستند و در حمایت از بنی صدر و سازمان به تظاهرات خشونت بار و مسلحانه دست زدند بیش از چند هزار نفر نبود.

وصف این روز از زیان خبرگزاری رویترز: «بیش از حدود 3 هزار نفر از افرادی که به سازمان چریکی مجاهدین خلق تعلق دارند خیابان ها را بسته و تعدادی اتومبیل و موتورسیکلت را آتش زدند و علیه حکومت اسلامی به شعار دادن پرداختند.»مردم در خلال این درگیری ها مورد ضرب  و شتم قرار گرفته اند. اما پایان ماجرا مشخص است.

حضور خودجوش و گسترده مردم نقاط مختلف کشور در تظاهرات خیابانی روزهای 30 و 31 خرداد شصت در تجدید پیمان با رهبری انقلاب عملیات مثلث کودتارا با ناکامی مواجه ساخت.

نتیجه این حضور در روز 31 خرداد ظهور یافت و اکثریت نمایندگان به عدم کفایت سیاسی بنی صدر رأی قاطع دادند.

وامام خمینی (ره) سر انجام در روز یکم تیر ماه 1360 حکم عزل بنی صدر را امضا نمود.

بنی صدر آن روز نصیحت ها و اندرزهای پیر جماران را نشنیده گرفت؛وقتی که از او خواست:"کراراً من [به بنی صدر] گفتم که بیا و از این گروهک های فاسد، از این منافقین، تبرّی کن؛ حیثیت خودت را ازدست نده. اینها تو را به تباهی می کشند...". او قمارگونه با همراهی آشوبگران، رای اعتماد و تایید میلیون ها هم وطنش را فروخت تا مصداق این آیه از قرآن باشد که "اولئک الذین اشتروا الضلاله بالهدی فما ربحت تجارتهم و ما کانو مهتدین "؛


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/4/5ساعــت 6:36 عصر تــوسط عباس | نظر
ماموریت جاسوسان آمریکایی درجنوب ترکیه همرز سوریه چیست؟

 

بسمه تعالی

در پی سقوط جنگنده ترکیه در آب های سوریه 

مسئولان سیاسی ـ نظامی ترکیه 2 جلسه اضطراری امنیتی تشکیل دادند 

نخست وزیر ترکیه در پی حادثه سرنگونی جنگنده این کشور توسط سوریه مقامات ارشد نظامی و رهبران احزاب سیاسی را به نشست اضطراری دعوت و پیرامون این موضوع با آنان رایزنی کرد.
به گزارش خبرگزاری ها، رجب طیب اردوغان پس از حادثه سرنگونی جنگنده این کشور در آب های سوریه تاکنون دو بار نشست اضطراری امنیتی برگزار کرده و با مقامات مختلف نظامی و سیاسی این کشور گفت وگو کرده است.
داود اوغلو وزیر خارجه این کشور با این ادعا که هواپیمای ترکیه در آب های بین المللی هدف قرار گرفته است گفت، ترکیه برای مقابله با این اقدام سوریه طرحی در دست اجرا دارد.
وی افزود، هواپیمای نظامی ترکیه به دنبال جمع آوری اطلاعات نبود بلکه در حال یک ماموریت آموزشی بود و هیچ گونه سلاحی حمل نمی کرد. اوغلو تصریح کرد، سوریه هیچ توضیحی برای حمله به این هواپیما ندارد و ترکیه قصد دارد موضوع سرنگونی هواپیمای جنگنده غیر مسلح خود را در چارچوب ماده 4 پیمان ناتو مطرح کند.
وی همچنین از رایزنی خود با وزیران خارجه کشورهای اروپایی، آمریکا و ایران خبر داد و تاکید کرد، این موضوع براساس حقوق بین الملل پی گیری خواهد شد. 
منابع آگاه اعلام کردند ترکیه قصد دارد سفیران پنج کشور عضو دائم شورای امنیت و نمایندگان ناتو و برخی کشورهای عربی در آنکارا را برای بحث و تبادل نظر درباره این ماجرا دعوت کند.
این در حالی است که سرنگونی جنگنده ترکیه در آب های سوریه همچنان با واکنش های متفاوتی در داخل ترکیه و خارج آن همراه است.
سفیر سابق ترکیه سرنگونی این هواپیما را اضافه شدن یک حلقه دیگر به زنجیره روابط متشنج ترکیه با همسایگانش ارزیابی کرد و گفت ترکیه امروز در منطقه به عنوان کشور دشمن تلقی می شود.
روزنامه استار ترکیه نیز هشدار داد که این بحران محدود به منطقه نخواهد شد و آتش آن به خارج از منطقه نیز کشیده خواهد شد.
وهاب سجر نماینده مجلس ترکیه نیز با اشاره به حضور ماموران سیا در ترکیه برای انتقال سلاح به مخالفان بشار اسد گفت، داود اوغلو باید در مورد انتقال سلاح به سوریه و ایجاد بحران در این کشور توضیح دهد.
روزنامه آمریکایی ساینس مانیتور نیز نوشت، آمریکا در صورت حمله به سوریه بهای سنگینی خواهد پرداخت.
این روزنامه افزود، تشدید دخالت های آمریکا در سوریه عواقب وخیمی برای کاخ سفید دارد و ورود آمریکا به این کارزار پیامدهای غیرقابل پیش بینی به دنبال خواهد داشت.
این روزنامه آمریکایی تصریح کرد، ماموریت جاسوسان آمریکایی در جنوب ترکیه چیست؟ آیا تضمینی هست که سلاح ها در اختیار تروریست قرار نمی گیرد در حالی که وظیفه تامین سلاح ها به عهده جاسوسان سیا است.
از سوی دیگر وزیران خارجه اتحادیه اروپا به همراه دبیر کل اتحادیه عرب و برخی از وزیران خارجه کشورهای عربی روز گذشته نشستی را برای بررسی وضعیت سوریه در لوکزامبورگ برگزار کردند.
سازمان همکاری اسلامی نیز با هدف تلاش برای حل بحران سوریه نشستی فوق العاده برگزار کرد.
گفتنی است تلویزیون ترکیه در خبری فوری از کشف بقایای هواپیمای سرنگون شده این کشور در عمق 1300 متری آب های سوریه خبر داد.
براساس این گزارش هنوز اطلاعاتی از دو خلبان این هواپیما در دست نیست اما جست وجوها همچنان ادامه دارد.
روزنامه دیلی استارساندی انگلیس نیز از آماده باش انگلیس برای حمله به سوریه در پی تیره شدن روابط سوریه و ترکیه پرده برداشت.
براساس گزارش دیلی استارساندی، انگلیس در پی سرنگونی یک جنگنده ترکیه توسط پدافند سوریه طرحی را برای حمله به دمشق آماده کرده است. در مقابل تحلیلگران غربی درباره هرگونه حمله نظامی به سوریه هشدار داده اند.

 


+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/4/5ساعــت 10:31 صبح تــوسط عباس | نظر
با حاج قاسم سلیمانی طرفاید
یک گوشه ایستاده بود و داشت چشم می‌چرخاند بین سنگ‌هایی که به بهانه‌ی بازسازیِ مزار شهدا، حالا کم از قبرستانِ کشته‌های لشکر‌کشی‌های آمریکایی ندارند؛ یک دست و یک رنگ و یک شکل؛ شاید اگر یک صلیب بگذاری بالایشان، بشود همان که گفتم. نگاه‌مان که به هم دوخته شد، خیز برداشتیم سوی یک‌دیگر.
به گزارش خبرنگار وبلاگستان مشرق ، نویسنده وبلاگ سرلوحه در وبلاگ خود نوشت :



حاج علی از بچه‌های ناب اطلاعات عملیات لشکر ثارالله است. آرام، صبور، قوی و در عین حال، معروف است که زیبا می‌خندد؛ خنده‌ای که هر‌طور تصورش کنی، یک حزن آن پشت‌هایش مخفی مانده.
نمی‌دانم چه طور شد که بین آن‌همه حرفی که از هر دری می‌زدیم، ناخودآگاه پرسیدم: حاجی چرا شهید نشدی؟
خندید. سکوت کرد. بغض کرد حتی. گفت من نمی‌توانستم مثل شهدا باشم.
وقتی دید نگاه‌هایم دست بردار نیستند ازچشم‌های خیسش، دستم را گرفت توی دست‌هایش که حالا می‌لرزیدند.
حاج علی آن‌روز برایم خاطره‌ای تعریف کرد.
گفت: «چهار نفر بودیم؛ من، حاج مرتضی، حمید و یک نفر که همراه حاج مرتضی بود و بعدها شهید شد.
یک‌روز که با هم به خط رفته بودیم، من و حاج مرتضی رفتیم داخل یک سنگرِ روباز، که فقط دور تا دورش گونی‌های شنی گذاشته شده بود.
حمید هم رفت داخل یک سنگر زیرزمینی که برای وارد شدن به آن می‌بایست حتماً سینه‌خیز می‌رفت. سنگر به قدری محکم و خوب درست شده بود که داخلش هم دیده نمی شد و مطمئن بودیم هیچ اتفاقی برای کسی که داخل آن است، نخواهد افتاد.
با حاج مرتضی مشغول حرف زدن بودم که یک گلوله کنارمان خورد به زمین. حاجی زخمی شد، من هم از ترکش‌های گلوله بی‌نصیب نماندم و ترکش بزرگی خورد به دستم. ترکش از یک طرف دستم وارد و از طرف دیگر خارج شد. خون زیادی از دستم می‌آمد. حاج مرتضی به همراه‌اش اشاره کرد و گفت: با من راه بیفت که برگردیم عقب. تا هر جا که توانستم، خودم می‌روم و از هر جا که دیگر توان رفتن نداشتم، تو به من کمک کن.
من اما با همان دست زخمی خودم را به عقب رساندم و وارد بهداری مستقر در خط شدم.
ساختمان بهداری متعلق به نیروهای اصفهان بود. امدادگرها مشغول بستن زخم دستم شدند.
چند دقیقه از آمدنم گذشته بود که یک آمبولانس تعدادی زخمی را به بهداری آورد.
با تعجب دیدم حمید، که رفته بود توی آن سنگر زیرزمینی هم ترکش خورده و به شدت مجروح شده. باورش برایم سخت بود؛ من که داخل سنگر روباز نشسته بودم فقط ترکشی به دستم خورده بود، ولی حمید که داخل آن سنگر زیرزمینی بود، حالا این طوری زخمی شده و بی‌هوش افتاده بود کف آمبولانس.
خون‌ریزی دستم شدید بود. به همین دلیل قرار شد من را هم با همان آمبولانس به عقب منتقل کنند.
همین که رفتم سوار آمبولانس شوم، خون‌ریزی دستم شدّت گرفت و خون از زیر باندهایی که روی زخم بسته بودند، بیرون زد.
برگشتم و دوباره زخم را بستم. وقتی برای دومین بار خواستم سوار آمبولانس شوم، باز همان اتفاق افتاد و خون‌ریزی دستم شدید شد.
این اتفاق چند بار دیگر هم مانع سوار شدن من به آمبولانس شد.
دفعه‌ی آخر، یکی از امدادگرها من را برگرداند و مقداری باند از سوراخی که روی دستم ایجاد شده بود، رد کرد و محکم روی آن را بست. مطمئن شدم که زخم دستم دیگر خون‌ریزی نخواهد کرد.
جلوی بهداری، همین که آمدم سوار آمبولانس شوم، یکی از دوستانم که از نیروهای لشکر ثارالله بود، وارد بهداری شد.
چشمش که به من افتاد و دید زخمی شده‌ام، ناراحت شد،وخطاب به امدادگرها گفت: شما نمی‌دونید با کی طرف‌اید؛ با حاج قاسم سلیمانی طرف‌اید.همین حرف باعث شد تا امدادگرها من را برگردانند و بخوابانند روی یک تخت. آمبولانس هم بدون من راه افتاد.
حق هم داشتند؛ تکلیف‌شان این بود که در صورت زخمی شدن فرماندهان، از آن‌ها مراقبت بیشتری به‌عمل بیاورند که خدای نکرده در روند عملیات خللی وارد نشود.
این میان، هم من و هم دوستم فهمیدیم چه اتفاقی افتاده؛ منظور دوستم از حرفی که زده بود، این بود که اگر برای من اتفاقی بیفتد، امدادگرها بافرمانده لشکر حاج قاسم طرف می‌شوند که چرا خوب از من مراقبت نکرده‌اند. اما امدادگرها این برداشت‌را کرده بودندکه من حاج قاسم سلیمانی هستم.
چند لحظه بعد متوجه سرو صدای شخصی شدم. او را می‌شناختم؛ راننده‌ی آمبولانس بودکه  چند دقیقه بعد از حرکت از بهداری، عراقی‌ها آمبولانسش را زده بودند و خیلی‌ها شهید شده بودند. راننده آمده بود چند نفر را با خود ببرد تا پیکر شهدا را نجات دهند که توی آتش نسوزند.
القصه، این همان آمبولانسی بود که قرار بود من هم داخلش باشم و حالا میان شهدا باشم، اما تنها نگفتنِ یک جمله، که من حاج قاسم سلیمانی نیستم، و تنها سکوتم در مقابل فهمِ اشتباهیِ امدادگرها، باعث شد نتوانم سوار آمبولانس شوم و به همین آسانی از شهادت عقب بمانم و تا آخر جنگ حسرت ان یک لحظه سکوت را بخورم.

+ نوشته شـــده در دوشنبه 91/4/5ساعــت 9:0 صبح تــوسط عباس | نظر
هر چی جمهوری اسلامی زرنگ بود مخملی ها ببو بازی درآوردند

بسمه تعالی

هر چی جمهوری اسلامی زرنگ بود مخملی ها ببو بازی درآوردند (خبر ویژه)

یکی از نوچه های سازمان سیا در صربستان، با انتقاد از رفتار 3 سال پیش اپوزیسیون سبز در ایران گفت آنها همه چیز را اشتباه انجام دادند.
سرج پوپوویچ که در بنیاد کارنگی و در نشستی با مدیریت کریم سجادپور- از عناصر ضدانقلاب همکار با محافل آمریکایی- سخن می گفت، افزوده است: اپوزیسیون ایران نمی دانستند تا کجا می خواستند پیش بروند. برنامه ریزی و انضباط به دور از خشونت در یک روند می تواند کلید موفقیت باشد. سران جنبش سبز در ایران ترسیدند به خیابان بروند. 
به گزارش خودنویس، وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی در برخورد با اپوزیسیون زرنگ بود و اکنون ابتکار عمل را در دست دارد.
کپی برداری ناشیانه محافل نفاق از نسخه های سازمان سیا -کسانی نظیر جین شارپ- باعث افتضاح بی سابقه در اجرای مدل کودتای مخملین شد به نحوی که ارتکاب قتل و آتش سوزی و خرابکاری پس از مدتی به رادیکالیسم افسارگسیخته در حد جانبداری علنی از آمریکا و رژیم صهیونیستی و سپس حمله به اسلام و جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و حضرت امام خمینی(ره) تصاعد پیدا کرد و عملا هویت جریان وابسته و ضد انقلاب را که می خواست مذهبی و ملی جلوه کند، فاش کرد.
پایگاه اینترنتی خودنویس ضمن انتشار سخنان پوپوویچ کاریکاتوری از اعضای بی خاصیت اپوزیسیون نظیر امیرارجمند و... کشیده که خطاب به وی می گویند:... پس اسب تروا جوک بود؟... این همه راهپیمایی سکوت بی خود بود؟!... مقاله های بنده چی؟ بیخود بودند؟!... اعتصاب غذای من (گنجی) کشک بود؟...


+ نوشته شـــده در یکشنبه 91/4/4ساعــت 9:52 صبح تــوسط عباس | نظر
میتوانیم اولین باشیم، اگر بخواهیم

بسمه تعالی
مسلم سروندی

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در جمعه 91/4/2ساعــت 6:43 صبح تــوسط عباس | نظر
مردم سالاری بدون ولایت قابل تحقق نیست همچنان که با ولایت قطعا تح

بسمه تعالی

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در جمعه 91/4/2ساعــت 6:38 صبح تــوسط عباس | نظر
درس تحولات مصر

بسمه تعالی

درس تحولات مصر (یادداشت روز)

نتایج رسمی انتخابات ریاست جمهوری امروز اعلام می شود اما این موضوع اگرچه باید «بسیار مهم» باشد، توجه چندانی را بخود معطوف نکرده است گویا نه در داخل مصر و نه در بیرون، کسی منتظر اعلام نتیجه انتخابات نیست.

ادامه مطلب...

+ نوشته شـــده در پنج شنبه 91/4/1ساعــت 5:52 صبح تــوسط عباس | نظر
<      1   2   3   4   5