گاردین: کلنجار با غرور 75 میلیون ایرانی حماقت محض است (خبر ویژه)
بسمه تعالی
روزنامه گاردین دنباله روی انگلیس از سیاست های آمریکا علیه ایران را «حقیرانه ترین حماقت» توصیف کرد و از زمامداران لندن خواست مرتکب چنین حماقت هایی نشوند.
گاردین در تحلیلی به قلم سیمون جنکینز با اشتباه ارزیابی کردن مواضع غرب علیه ایران نوشت: اگر سیاستمداران انگلیس فکر می کنند با اعمال تحریم های بیشتر می توانند برنامه هسته ای ایران را مهار کنند، سخت در اشتباهند. ایران از 33 سال پیش در معرض تحریم ها بوده چرا که غرب هیچ گزینه دیگری نداشته است؛ با این حال همین تحریم ها هیچ اثری جز تحکیم قدرت حکومت خودکامه و مذهبی ایران نداشته است.
جنکینز با اشاره به بازی تبلیغاتی تحریم نفت ایران نوشت: این اقدامات باعث شد ایران موشک های میان برد خود را به نمایش گذاشته و تهدید کند که تنگه هرمز، یعنی محل عبور بخش مهمی از نفت مورد نیاز اقتصاد جهان، را مسدود خواهد کرد. چنین رفتارهای تنش آفرینی از سوی غرب، در شرایطی که اقتصاد جهان در حال رکود است فراتر از حماقت است.
تحلیلگر گاردین تصریح می کند: مسئله اصلی نه اقدامات تنش آفرین برای مقابله با ایران، بلکه پیشگیری از تشدید بحران و احتمال وقوع جنگ است. سیاست غرب در قبال ایران طی سه دهه گذشته مقابله با اقدامات آن رژیم برای توسعه نفوذ خود در سطح منطقه بوده است. اما عملیات نظامی غرب در عراق و افغانستان عملا به توسعه نفوذ حکومت ایران در سطح منطقه انجامید. هم اکنون ایران علاوه بر عراق در بخش غربی افغانستان و در برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس در قالب گروه های مخالف حکومت های محلی نفوذ فراوانی دارد.
گاردین با بیان این مطلب که «سر دادن شعارهای جنگ طلبانه به تبعیت از آمریکا حماقت محض است»، می نویسد: «دولت انگلیس نیروهای خود را از عراق خارج کرده و بی صبرانه در انتظار خارج کردن نظامیان خود از افغانستان است. بنابراین چرا باید خود را با ایران، با ملتی مغرور با 75 میلیون نفر جمعیت درگیر کند. این به معنای نادیده گرفتن منطق و شعور ماست.»
به نوشته این روزنامه انگلیسی «غرب با اقدامات خرابکارانه به خصوص ترور دانشمندان هسته ای ایران، جامعه علمی این کشور را علیه خود تحریک کرده است. فشارهای غرب باعث تنگ تر شدن عرصه بر اپوزیسیون حکومت می شود.»
سایمون جنکینز تاکید می کند: تجربه دهه های اخیر نشان داده که دخالت انگلیس در امور کشورهای دیگر هیچ گاه نتیجه مثبتی نداشته است. در پاسخ به سؤال افرادی که می گویند در قبال حکومت هایی که مورد قبول ما نیستند چه باید کرد، باید گفت «خیلی ساده است، هیچ کاری نباید بکنیم.» مسائل داخل کشورهای دیگر به ما هیچ ارتباطی ندارد. دولت های بریتانیا طی 25 سال گذشته با پرداخت هزینه های فراوان سعی کرده اند همچون یک کشور پرقدرت در برقراری یا تغییر نظم در نقاط دیگر جهان دخالت کنند که در نهایت هیچ دستاوردی هم نداشته اند و در نهایت باید گفت که سر دادن شعارهای تند و تیز و جنگ طلبانه علیه ایران یا هر کشور دیگری تنها به خاطر تبعیت از واشنگتن حقیرترین نوع حماقت است.
حضرت على(علیه السلام )روزى رو به سوى مردم کرد و فرمود: به نظر شما امید بخش ترین آیه قرآن کدام آیه است؟ بعضى گفتند آیه :"ان الله لا یغفر ان یشرک به و یغفر ما دون ذلک لمن یشاء"(خداوند هرگز شرک را نمى بخشد و پائین تر از آن را براى هر کس که بخواهد مى بخشد)سوره نساء آیه 48
امام فرمود: خوب است ، ولى آنچه من میخواهم نیست ، بعضى گفتند آیه"و من یعمل سوء او یظلم نفسه ثم یستغفرالله یجد الله غفورا رحیما" (هر کس عمل زشتى انجام دهد یا بر خویشتن ستم کند و سپس از خدا آمرزش بخواهد خدا را غفور و رحیم خواهد یافت) سوره نساء آیه 110
امام فرمود خوبست ولى آنچه را مى خواهم نیست . بعضى دیگر گفتند آیه "قل یا عبادى الذین اسرفوا على انفسهم لا تقنطوا من رحمة الله ان الله یغفر الذنوب جمیعا انه هو الغفورالرحیم"(اى بندگان من که دراثر گناه،بر خویشتن زیاده روی کرده اید،ازرحمت خدا مایوس نشوید در حقیقتخدا همه گناهان را مىآمرزد که او خود آمرزنده مهربان است)سوره زمرآیه53
امام فرمود خوبست اما آنچه مى خواهم نیست ! بعضى دیگر گفتند آیه "و الذین اذا فعلوا فاحشة او ظلموا نفسهم ذکروا الله فاستغفروا لذنوبهم و من یغفر الذنوب الا الله"(پرهیزکاران کسانى هستند که هنگامى که کار زشتى انجام مى دهند یا به خود ستم مى کنند به یاد خدا مى افتند، از گناهان خویش آمرزش مى طلبند و چه کسى است جز خدا که گناهان را بیامرزد) سوره آل عمران آیه135
باز امام فرمود خوبست ولى آنچه مى خواهم نیست . در این هنگام مردم از هر طرف به سوى امام متوجه شدند و همهمه کردند فرمود: چه خبر است اى مسلمانان ؟ عرض کردند: به خدا سوگند ما آیه دیگرى در این زمینه سراغ نداریم . امام فرمود: از حبیب خودم رسول خدا شنیدم که فرمود: امید بخش ترین آیه قرآن این آیه است: "واقم الصلوة طرفى النهار و زلفا من اللیل ان الحسنات یذهبن السیئات ذلک ذکرى للذاکرین (نماز را در قبل و بعد از ظهر و بخشی از شب به پادار که خوبی ها بدی ها را نابود میکند . این تذکری است برای آنان که اهل تذکرند) سوره هود آیه 118
و فرمود: اى على! آن خدایى که مرا به حق مبعوث کرده و بشیر و نذیرم قرار داده یکى از شما که برمىخیزد براى وضو گرفتن، گناهانش از جوارحش مىریزد، و وقتى به روى خود و به قلب خود متوجه خدا مىشود از نمازش کنار نمىرود مگر آنکه از گناهانش چیزى نمىماند، و مانند روزى که متولد شده پاک مىشود، و اگر بین هر دو نماز گناهى بکند نماز بعدى پاکش میکند، آن گاه نمازهاى پنجگانه را شمرد
بعد فرمود: یا على جز این نیست که نمازهاى پنجگانه براى امت من حکم نهر جارى را دارد که در خانه آنها واقع باشد، حال چگونه است وضع کسى که بدنش آلودگى داشته باشد، و خود را روزى پنج نوبت در آن آب بشوید؟ نمازهاى پنجگانه هم به خدا سوگند براى امت من همین حکم را دارد
منبع: صد خبر
بسمه تعالی
خطر ساکتین اصولگرا در مجلس ازجناح اقلیت بیشتراست
شرائط بسیارحساسی است از یک طرف ملت های بپاخواسته با الهام از الغوی ایران اسلامی در برابر استکبار قد علم کرده اند و آمریکا و حامیان مستکبرش وضعیت سقوط آزاد از موضع ابر قدرتی را تجربه می کنند و از طرف دیگر در داخل در آستانه اولین انتخابات بعد از فتنه براندازی 88 می باشیم فتنه ای که حماسه سازان 9 دی آنرادر هم شکستند و همچنان نهضت سوم خرداد و نهم دی طرقنده و پر خروش به پیش می رود هرچند که کسانی راه خودشان را از این نهضت منحرف کردند و به خیال باطل خود فکر می کنند که همچون گذشته مردم پشتیبان آنها هستند و میدان انتخابات 12 اسفند بهترین موقعیت برای پالایش گروههای فتنه گر و منحرف می باشد . و همه گروههائی که داعیه اصولگرائی دارند باید حول گفتمان نهم دی که همان گفتمان ولایت محوری می باشد وحدت خود را ساماندهی کنند ، و هر گروهی که خارج از این گفتمان به منافع خود و قبیله خود فکر کند مردم، با بصیرت نافذی که دارند آنها را سر جای خود خواهند نشاند در این راستا گروههای اصولگرا مسئولیت بسیار سنگینی را دارند خصوصاً جبهه پایداری که خود را علمدار و نماینده حماسه سازان 9 دی می داند و تائید آیت الله علامه مصباح یزدی را در سوابق خود دارد . و همچنین جبهه متحد اصولگرایان که نمایندگان جامع مدرسین حوزه علمیه قم و جامع روحانیت مبارز می باشند و تائیدات آیت الله مهدوی کنی ریاست مجلس خبرگان را در پیشینه خود دارند . لذا ضروریست این گروههای اصولگرا کاندیداهای خود را حول گفتمان ولایت محوری و از جنس حماسه سازان 9 دی انتخاب کنند که در این صورت هیچ گونه افتراقی بین گروههای اصولگرا پدید نخواهد آمد و یکبار دیگر حماسه 9 دی و تجلی وحدت گفتمانی در دوازدهم اسفند ماه 90 تکرار خواهد شد
عباس ارباب
امام جمعه مشهد گفت: اگر کسی نظام را قبول دارد باید رهبری را هم قبول داشته باشد و اگر کسی رهبری را قبول نداشت، نظام را هم قبول ندارد.
به گزارش ایسنا، منطقه خراسان، آیتالله "سید احمد علمالهدی"، در خطبههای نماز جمعه مشهد مقدس که در محل رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه عظمت 9دی باعث شد که ما از 10دی غفلت کنیم، گفت: 10 دی، خاطره شهامتآفرین و افتخارآمیز مردم و نسل انقلابی شهر مقدس مشهد و شاهد و نمایشگر فداکاریها و ایثارگریهای زن و مرد به پا خاسته این شهر در سال 57 است.
وی ادامه داد: 10 دی برای مردم مشهد و تاریخ این شهر به عنوان یک مدال افتخار باقی ماند. در حقیقت، آن حماسه عظیم 9دی در سال 88 ایمان و انگیزهاش در 10 دی سال 57 به وسیله مرد و زن فداکاری که در زیر چرخ تانکها و بر آسفالت دروازه ارگ و میدان سوم اسفند فرش شدند و میدان سوم اسفند را به میدان 10 دی مبدل کردند، نمایش داده شد و این نکته در تاریخ افتخار مردم مشهد ثبت شد. آن روزی که این جهاد عظیم و حماسه قربانی شدن در راه خدا از مردم مشهد و نسل انقلابی این شهر در میدان 10 دی بروز کرد، پیشاپیش این مردم و جلودار این نسل انقلابی، همان سرو خرامانی بود که به عنوان نقطه تبلور ولایت در 9 دی 88 میلیونها انسان ایرانی متدین در خط حمایت و تبعیت از او حماسه آفریدند.
امام جمعه مشهد در ادامه به بیان دو تذکر پرداخت و گفت: این دو تذکر مربوط به عرایضی است که در هفته گذشته، من در خطبههای نماز جمعه و مراسم شب جمعه مسجد ارگ تهران بحث کردم که آن سخنرانی از رسانه ملی پخش شد و این خطبه را هم توجه کردید، در مقابل عرایض بنده، در شهر دو موضعگیری شده بود.
وی گفت: بنا ندارم مجموعه موضعگیریهایی را که در برابر حرفهای من میشود، دوباره مطرح کنم، اما این موضوع را چون مسئله اعتقادی مردم و جریان فکری است، مجبورم مطرح کنم. موضع اول که به وسیله یک عده عوامل متحجر در گوشه و کنار شهر گفتهاند، این است که گفتهاند این تحلیلی که فلانی کرد و به قیام سیدالشهدا(ع) اشاره کرد، اصلا تحلیل و تطبیق در قیام سیدالشهداء(ع) درست نیست. قیام امام حسین(ع) مال تاریخ است و تاریخ هم مال 1400سال پیش است و ما باید کربلا را به تاریخ خودش وابگذاریم. آن روز امام حسین(ع) و یاران و بچههایش مظلومانه شهید و اسیر شدند، ما همان تاریخ را بگوییم و برای مظلومیت آنها اشک بریزیم. دیگر تحلیل و تطبیق درست نیست، چون ممکن است یک نفر اینطور تحلیل کند، یک نفر دیگر نام امام حسین(ع) را برخلاف آنچه تطبیق شده، طور دیگری تحلیل کند. مردم سردرگم میشوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: این حرف به وسیله مردم متحجر در بعضی مجالس و محافل عمومی گفته شده و چون این با مبانی فکری سر و کار دارد، لذا بنده مجبور شدم که تذکر بدهم.
وی افزود: این افراد متحجر هستند که این حرفها را میزنند و میگویند تاریخ کربلا نباید تحلیل و تطبیق شود، مگر کربلا افسانه است که این افسانه را بگوییم و اگر غمنده بود برایش گریه کنیم و اگر شاد بود، مسرور شویم؟! تاریخ با افسانه فرق دارد. تاریخ یک جریان است، باید تحلیل شود.
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: این حساب دو دوتا چهارتاست، اگر از شما بپرسند چند امام داری، میگویی یک امام دارم، آن هم امام زمان(عج) است؟! یا میگویی دوازده امام دارم؟ پس دوازده امام، امام شما هم هستند. به امام حسین(ع) میگویی امام سوم، وقتی امامحسین(ع) امام سوم من و تو است، یعنی همین الان امام حسین(ع) دارد ما را رهبری و امامت میکند. امام حسین(ع) از 1400 سال قبل چطور ما را هدایت میکند؟ جز از این راه است که من بیایم و آنی که در سیره، زندگی و کلام امام حسین(ع) است با زندگی امروزم تطبیق کنم و درس بگیرم تا تحت هدایت امام حسین(ع) باشم؟
وی خاطرنشان کرد: تو عنصر متحجر و نادانی که مطالعه نکرده و درس نخوانده و فکر نکرده حرف میزنی، میدانی چه میگویی؟! یعنی داری امامت، امامحسین(ع) را منکر میشوی. واقعا اینطور است؟!
آیتالله علمالهدی تاکید کرد: اگر شما تحلیل تاریخ را قبول داری، پس سیره ائمه(ع) باید تحلیل و تطبیق شود. اگر بناست که تحلیل شود، مگر هر کس که آمد تحلیل و تطبیق کرد ما باید قبول کنیم؟! تحلیل و تطبیق باید مستند و مستدل باشد، بنده تحلیلی که کردم هم مستند بود و چندین شاهد تاریخی آوردم و هم مستدل بود، استدلال کردم. اگر کسی تحلیل من را قبول ندارد، نمیتواند رد کند، باید بیاید سند و دلیل مرا رد کند تا بگوید من قبول ندارم.
وی ادامه داد: اگر شما از من خوشت نمیآید و قبولم نداری و مرا نمیپسندی این دلیل نیست که حرفم را رد کنی. باید دلیل و سند مرا رد کنی. خب قبول نداری که نداری، ما شما را مجبور نمیکنیم که حرفمان را قبول کنی، اما شما که میخواهی رد کنی، بیا و با سند و دلیل رد کن، نه اینکه بگویی اگر فردا کسی آمد و تحلیل دیگری کرد ما چهکار کنیم. شما بین دو تحلیل، آنی که مستند و مستدل است، قبول کنید.
خطیب نماز جمعه مشهد در ادامه سخنانش به سرمقاله یکی از نشریات این شهر اشاره کرد و ادامه داد: در روز 10 دی، هفته گذشته، در یکی از روزنامههای وزین شهر، یک مقالهای تحت عنوان "غفلت از مخاطبین واقعی 9دی 90" به عنوان سرمقاله این روزنامه نوشته شده بود. در این سرمقاله آوردهاند که این تحلیلها و تطبیقهایی که برای فتنه و 9دی 88 شد، اگر برای حزباللهیها و متدینین بود که آنها نیازی به تحلیل ندارند، قضیه را بودهاند، دیدهاند و خودشان ایجاد کردهاند، پس دیگر تحلیل نمیخواهند. باید این تحلیلها به صورتی انجام بگیرد تا آنهایی که از فتنه 88 و 9دی ابهام دارند، ابهامشان برطرف شود و بعد هم این آقای نویسنده نوشته بود یک عدهای هستند که نظام را قبول دارند، ولی نسبت به آنچه در انتخابات 88 و 9دی گذشت، هنوز ابهام دارند و باید یک کاری کنیم که ابهام اینها برطرف شود.
وی ادامه داد: این آقای نویسنده نوشته که اینها نظام را قبول دارند. در این مملکت اگر کسی نظام را قبول دارد باید رهبری را هم قبول داشته باشد و اگر کسی رهبری را قبول نداشت، نظام را هم قبول ندارد. این آقایی که نظام و رهبری را قبول دارد، در خطبههای نماز جمعه 29خرداد 88 با آن شفافیتی که مقام معظم رهبری صحبت کردند، برای کسی ابهام باقی نماند. این چطور نظام و رهبری را قبول دارد و هنوز ابهام دارد؟!
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: کسی که نظام را قبول دارد، آیا جمهوری اسلامی قبول دارد یا جمهوری غیر اسلامی؟ اگر جمهوری اسلامی را قبول دارد، چطور وقتی آنها آمدند در خیابانها و شعار دادند "استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی" هنوز برایش ابهام باقی مانده است؟! اینکه نظام را قبول دارند، آیا امام(ره) را قبول دارند یا قبول ندارند؟ اگر امام(ره) را قبول دارند، چطور وقتی دید که عکس امام(ره) را در دانشگاه تهران پاره کردند هنوز برایش ابهام باقی مانده است؟! این آقایی که نظام را قبول دارد، اصلا امامحسین(ع) را قبول دارد یا قبول ندارد؟ چطور در مورد اینهایی که در روز عاشورای 88، آمدند و پرچم امامحسین(ع) را آتش دادند هنوز برایش ابهام باقی مانده است؟!
وی خاطرنشان کرد: ممکن است بفرمایید که آنها یک عده اراذل و اوباش بودند و به سران فتنه مربوط نبودند. تمام این اردوکشیهای خیابانی و آوردن مردم به عرصه خیابان تا دست به این کارها بزنند و این شعارها را بدهند، همه را سران فتنه انجام دادند. آنها هفده بیانیه دادند. بعد از حادثهای که در آن عکس امام(ره) پاره کردند، به نفع آمریکا شعار دادند، "نه غزه، نه لبنان" گفتند، پرچم امام حسین(ع) را آتش زدند، در برابر همه این حوادث، این آقا اعلامیه و بیانیه داده و در بیانیهاش این حرکتها را تشویق کرده است.
امام جمعه مشهد تاکید کرد: من سئوالم این است که در این مملکت، نه در مشهد با این وسعت و نه در تهران مرکز کشور و نه در شهرهای بزرگ، در اقصی نقاط این کشور و دهکورهها، کدام آدمی است که نظام را قبول داشته و هنوز در مسئله فتنه 88 دارای ابهام است؟! آخر شما اینها را مینویسید که چه کسانی خوششان بیاید و خوشحال شوند؟
وی با بیان اینکه "میخواهم به نکته اصلی سخنانم اشاره کنم"، گفت: وقتی کاروان اسرای اهلبیت امامحسین(ع) به شام وارد شدند، تا دهم صفر بیشتر در شام نماندند و یازدهم ماه صفر از شام خارج شدند. در مدتی که اینها در شام بودند، جریان شهادت حضرت رقیه(س) چنان شام را به هم ریخت که یزید مجبور شد برای توجیه مردم شام، یک مجلسی را تشکیل دهد. در مسجد جامع یک مجلسی تشکیل داد و دستور داد امام سجاد(ع) را آوردند و یک خطیب نامرد، دنیاپرست و مشرک را هم روی منبر فرستاد و این خطیب هم مقابل چشم امام سجاد(ع) شروع کرد در فضیلت بنیامیه صحبت کردن و علی(ع)را سب و لعن کرد و به امام حسین(ع) دشنام داد و قیام امام حسین(ع) را محکوم کرد تا مردم توجیه شوند و قضیه در شام حل و فصل شود.
وی افزود: امام سجاد(ع) وسط صحبت این خطیب، مجلس را به هم زد و یک جمله را خطاب به سخنران زد که تمام حرف من همین یک کلمه است و میخواهم همین را بگویم. امام سجاد(ع) اولین کاری که کردند مجلس را به هم زدند و وسط صحبت ایستادند و به خطیب اشاره کردند و تشری به او زدند و فرمودند: "ای حرفزن! تو رضای مردم و رضای مخلوق را با غضب خدا معامله کردی؟"، تمام حرف من همین جمله زینالعابدین(ع) است.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: آنجا که امام سجاد(ع) خواستند مجلس را به هم بزنند و این خطیب را رسوا کنند، باید شدیدترین الفاظ را در مورد او به کار میبردند و به او میگفتند کافر، منافق و ...، اما فقط گفتند: "تو رضای مردم و رضای مخلوق را با غضب خدا معامله کردی" و از این بدتر نیست.
وی تاکید کرد: ثبتنام انتخابات تمام شد. در استان ما 373 نفر برای 17 کرسی نمایندگی ثبتنام کردند. در شهر مقدس مشهد برای 5 کرسی، 167 نفر ثبتنام کردند. برادران، خواهران! افراد به فعالیت میافتند، دست و پا میزنند، اما این را توجه داشته باشند که برای اینکه رای بیاورند، کرسی نمایندگی را به دست آورند و در این رقابت برنده شوند، خطیب یزید نشوند. در خطی نیفتند که رضای مخلوق را با غضب خدا معامله کنند. برای اینکه به پول و پله برسند و برای تبلیغاتشان کار کنند، با جریانهای ناپاک، ضدارزشی و انحرافی دست ندهند برای اینکه خیال میکنند در میدان رقابت آنها برنده خواهند شد. اگر این کار را کنند اینها خطیب یزیدند و با خطیب یزید محشور میشوند.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: یک جریان ناپاک، لائیک و ضدارزشی که دست در دست انگلیس و آمریکا دارد و دلارها را از آن طرف مرزها در اینجا میخواهد زیر پای شما بریزد، یک جریان قدرتیابی که برای رسیدن به قدرت به هر جنایتی دست میزند و هر جریان ضدارزشی و هر قشری از اقشار لائیک و بیدین جامعه را میخواهد به خودش جلب کند، توجه داشته باشید که اگر خدای ناکرده برای اینکه رای بیاورید با اینها کنار بیایید، این خطیب یزید شدن است و مشمول سخن امام سجاد(ع) به آن خطیب قرار میگیرید، حواستان را جمع کنید!
وی در ادامه، به تضرع و استغاثه به درگاه خدا پرداخت و تاکید کرد: ما شیعهایم، ما چهل روز است برای امام حسین(ع) داریم گریه میکنیم و اشک میریزیم، ما سکینه(س) و رقیه(س) و زینب(س) و زینالعابدین(ع) میشناسیم، ما نباید مسیر خطیب یزید را برویم. ما نباید راه و روش یزیدیها را پیگیری کنیم. حواسمان باید جمع باشد! نباید به هر کاری دست بزنیم.
پیکر حاج ذبیح الله بخشی امروز در کرج تشییع می شود
پیکر حاج ذبیح الله بخشی پدر دو شهید و از اسطوره های دفاع مقدس امروز با حضور امت حزب الله در میدان سپاه کرج تشییع می شود.
مسئول روابط عمومی سپاه حضرت امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با بیان این مطلب افزود: مراسم تشییع پیکر این یادگار دفاع مقدس ساعت 10 صبح پنجشنبه از میدان سپاه تا مقابل تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار می شود.
به گزارش ایرنا سرهنگ محمد خدابین از مردم همیشه در صحنه استان البرز دعوت کرد با شرکت در این آیین، سال ها حماسه و رزم این اسطوره دفاع مقدس ارج نهاده شود.
مرحوم حاج ذبیح الله بخشی صبح سه شنبه بر اثر عارضه قلبی در بیمارستان پارسیان تهران به لقاءالله پیوست. پیکر این رزمنده دفاع مقدس بعد از نماز جمعه این هفته تهران نیز تشییع و در قطعه شهدای بهشت زهرا(س) به خاک سپرده می شود.
حاج ذبیح الله بخشی در طول دوران انقلاب اسلامی و در تمام صحنه های دفاع از اسلام، انقلاب و ولایت حضوری ماندگار و تاثیرگذار داشت. وی در شهرستان کرج سکونت داشت.
|
|
به گزارش بی باک نویسنده وبلاگ بهای وصل تو گر جان بود خریدارم...! درآخرین پستش نوشت:
خواهر فائزه هاشمی!...
فرزند خلف پیر سازندگی.... احسنت بر دل دریایی شما... انصافا چه می کشید زیر بار این همه ظلمی که این نظام بر شما و شجره ی صد در صد طیبیه ی خاندانتان روا می دارد؟؟؟
کوه هم اگر بود تا به حال پنبه شده بود! این قوه ی قضاییه که دیگر هیچ.... اصلا از خدا نمی ترسند!چقدر راحت هر تهمتی را بر شما روانه می دارند!!! همین چند وقت پیش بود که تمام زحمات صادقانه ی اخوی محترمتان را ملغی پنداشتند و وجود شریفشان را آواره ی غربت نمودند حالا نوبت شما شده...
اخیرا مطلع شده ایم برای یک ساندویچ ناقابل و چند دست لباس برایتان 6ماه حبس و 5 سال انفصال از فعالیت های سیاسی و فرهنگی و فتنه ای و... بریده اند!امان از دست این جماعت تنگ نظر!!!
شما نباشید چه کسی انقلاب مخملین سبز را به کشورهای منطقه صادر کند؟ چه کسی برای رسانه های آن طرف مرزی خبر بسازد؟ 6 ماه حبس؟ مگر نمی دانند که حساب شما از آن دانشجوهای بی صاحب که به سال ها حبس و تعلیق و اخراج و ... محکوم شده اند جداست؟؟؟
مگر نمی دانند که آقازاده بودن کم چیزی نیست دراین مملکت؟؟؟ مگر پدر شما چه گناهی کرده که باید این همه سال با عرق جبین و کد یمین نیرو تربیت کند برای این نظام و آخرش این جماعت نمک نشناس این چنین مزدش را بدهند؟ اقدام علیه نظام؟؟؟ اصلا سند منگوله دار این نظام که با تمام متعلقاتش از مایملک حتمی ابوی بزرگوار شماست...
کجای دنیا آدم علیه میراث پدری اش اقدام می کند که شما بکنید؟ انصافا عجب صبری خدا به شما داده... این همه ظلم را می بینید باز هم بزرگوارانه به وطن فروشیتان ادامه می دهید... کاش همه مانند شما ثابت قدم بودند!!!
همشیره ی گرامی!
... مبادا به دل بگیرید... سرتان سلامت... 6 ماه که چیزی نیست... شما بگو 6 سال... اصلا 60 سال... چه فرقی دارد؟؟؟ شما که به حمد الله پشتتان به عظمت ابوی محترمتان (دامت برکاته) گرم است.... دیگر چه جای غصه... همین امروز و فرداست که به اشاره ی یک قلم و چند خط نامه ی سرگشاده وبی سلام...
شاید هم خیلی کم هزینه تر فاتحه ی حکم را بخوانند. بالاخره فرق است بین شما و آن جماعتی که در خانه ی رعیت شما بزرگ شده اند! همین قدر هم پایتان به دادگاه باز شده زیاده جسارت کرده اند چه برسد به حبس.... بنده خودم می سپارم یک دست لباس عزای ابریشمین به همراه هوارتا ساندویچ پبشکشاتان کنند به جهت رفع کدورت... مباد سایه یتان را از سر ما کم کنید...
آیتا... رجبی در گفتوگو با پرتو:
ساکتین همه خیانت های فتنه گران را تأیید کردند،ومانندساکتین عاشورالعنت ابدی والهی رانصیب خود کردند
خروش انقلابی ملت بزرگ ایران در 9 دی 88، حماسهای چنان بزرگ را آفرید که دشمنان را بیش از پیش در باتلاق نومیدی و شکست فرو برد و اشک شوق را بر دیدگان عاشقان جمهوری اسلامی و ولایت نشاند. در سالگرد این حماسه بزرگ، گفتوگویی اختصاصی با آیت ا... رجبی -عضو جامعه مدرسین و شورای عالی حوزه علمیه قم- انجام دادهایم که در پی میآید:
به نظر جنابعالی، چه عواملی موجب شد که ملت ایران در روز 9 دی 88 با آن شور و نشاط فوق العاده به میدان آمد و آن حماسه ماندگار را رقم زد؟
این حماسه بزرگ، در یک نگاه ملکوتی، برخاسته از لطف خداوند به ملت ایران است و دست قدرت الهی در این روز از آستین عاشورا بیرون آمد. تدابیر و بیانات راهگشای مقام معظم رهبری در طول مدت پس از انتخابات 88 تا روز 9 دی که با نهایت اخلاص بود، مردم را مخلصانه به میدان آورد و «یدا... فوق ایدیهم» محقق شد. دست خدا بر فراز دست مردم این حماسه را آفرید اما در یک نگاه ملکی، این حماسه عظیم برخاسته از دو امر است: نخست آنکه در جریان فتنه، همه نیروهای ضدانقلاب برای مقابله با نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب و تشیع با محوریت جریان نفاق مدرن متحد شدند و دشمنان خارجی نظام به سرکردگی استکبار غرب و اروپا از جهت طراحی و برنامهریزی و حمایت مادی و معنوی از این جریان، به طور کامل به صحنه آمد و فروپاشی نظام را مدنظر قرار دادند. بنابراین، موضوع؛ بسیار حساس و سرنوشتساز بود و اساس نظام بلکه اساس اسلام و انقلاب و ارزشهای تشیع مورد حمله قرار گرفته و دشمن هم تمام توان و نیروی خود را به میدان آورده بود و جنگ احزاب و ناتوی نیروهای ضدانقلاب و منافقان در طیف گسترده آن شکل گرفته بود. این علت نخست بود.
علت دوم، اوج بصیرت و شعور و شور جامعه در همه اقشار و اصناف آن بود که خطر و توطئه دشمن را به خوبی شناختند و از عمق جان به میدان آمدند. در واقع، 9 دی فوران و جلوه خشم فروبرده مردم، در طول جریان فتنه تا مقطع 9 دی بود که خاطرات انقلاب 22 بهمن و دفاع مقدس را زنده کرد و انقلابی دیگر بود. من یقین دارم که ملت تا پای جان و آخرین قطره خون، آماده جانفشانی بود.
در خصوص این عامل هم چند خصیصه مهم وجود داشت: اول، فراگیری آن، که میتوان گفت پس از استقبال از امام(ره) در بهمن 57 و رحلت حضرت امام، بینظیرترین حضور حماسی مردم بود. دوم، اوج بصیرت مردم بود که در شعارهای آنها جلوهگر میشد. مردم همه افرادی را که در فتنه نقش داشتند، حتی خواص ساکت بیبصیرت را مورد خطاب و عتاب و نفرت قرار دادند. سوم، شعور و بصیرت همراه با شور و احساس بود؛ یک بصیرت خشک نبود. چهارم، آمیختگی تولی و تبری بود. و پنجم، خودجوش بودن حماسه که بدون هیچ تلاش و تبلیغی این حرکت از عمق جان مردم برخاست.
بیگمان حماسه حضور مردم در 9 دی پس از چند ماه فتنه انگیزی دشمنان خارجی و ایادی داخلی آنها، دستاوردهای کلانی را برای نظام بههمراه داشت. حضرتعالی مهمترین دستاوردهای این حماسه کمنظیر را در چه میدانید؟
این حماسه دستاوردهای متعددی در عرصه داخلی و خارجی داشت که برخی از آنها را میتوان بدین شرح بازگو کرد:
1. نمایش اقتدار ملت؛ حمایت بینظیر مردم از نظام و رهبری و تنفر از فتنهگران و مخالفان نظام، موجب افزایش اقتدار بینالمللی نظام و رهبری گردید.
2. بیمه شدن نظام؛ با این نمایش اقتدار، نظام بیمه شد و دشمنان مأیوس شدند. «الیوم یئس الذین کفروا من دینکم». دشمنان نظام از ضربهزدن به نظام از طریق جریان فتنه و امثال آن ناامید شدند.
3. شفافشدن و متمایزشدن پاکان از ناپاکان، از دیگر آثار حضور مردم در 9 دی آن بود که این حماسه مصداق «لیمیزا... الخبیث من الطیب» شد. خدا بیماردلان را از پاکدلان متمایز ساخت و ناپاکان را بر هم انباشت و همه را در جهنم آتش فتنه خویش انداخت و نابود ساخت. در این روز حتی انسانهای صادق و پاکدلی که به دلیل ظاهرسازی سران فتنه دچار اشتباه شده بودند، خط خود را از جریان فتنه جدا کردند و به حرکت توده مردم مدافع نظام و ولایت پیوستند.
4. تجلی ایمان و هویت انقلابی مردم؛ دستاورد دیگر این بود که نقش ایمان و هویت دینی در جامعه کنونی ایران اسلامی متجلی شد و توهم کسانی را که میپنداشتند مردم از نظام و دین و ارزشهای انقلاب فاصله گرفتهاند، نقش برآب ساخت.
5. اثبات اندک شمار بودن مدافعان فتنه، بطلان توهم فتنهگران و پشتیبانان داخلی و خارجی آنان که میپنداشتند یا القاء میکردند که طرفداران بسیاری دارند! اثر دیگر این حماسه بود. حماسه 9 دی نشان داد آنان و حامیانشان، عدهای اندک شمارند و ملت ایران در نقطه مقابل آنها قرار دارند.
مهمتر از خلق یک حماسه، پاسداشت آن حماسه است. جنابعالی بهعنوان صاحبنظر، چه راهکارهایی را برای پاسداری از دستاوردهای حماسه 9 دی پیشنهاد میکنید؟
به اختصار میتوان موارد زیر را بدین منظور مورد توجه قرار داد:
1. زندهنگهداشتن این حماسه بهعنوان یک مقطع مهم تاریخی امت ایران اسلامی و تبیین ابعاد آن که بحمدا... با تشکیل ستاد بزرگداشت 9 دی اولین گام آن برداشته شد؛ البته نباید به این گام اکتفا کرد و در حد یک برنامه و نکوداشت در این روز اکتفا نشود. نمادسازی در ابعاد و قالبهای مختلف آن بهگونهای که برخوردار از پشتوانه معرفتی و بصیرتی باشد، ضرورت دارد. روزنامه 9 دی در همه شمارههای خود خط تحلیل و تبیین ابعاد مختلف این حماسه را پیگیری نماید و سایر روزنامههای اصولگرا نیز اهتمام ویژه به این مسأله داشته باشند. رسانه ملی وظیفه سنگینی در این زمینه دارد و باید جایگاه ویژهای برای آن قائل شود.
2. روز 9 دی بهعنوان یکی از روزهای ملی، از سوی مجلس و دولت و مسؤولان مربوط اعلام شود و رسمیت یابد؛ البته باید از کارهای صوری پرهیز کرد و بُعد بصیرتافزایی آن مدنظر قرار گیرد.
3. واکاوی و تحلیل ابعاد مختلف این حماسه بزرگ، بصیرتیابی و بصیرتافزایی و شناسایی ابعاد عبرتآموز این حماسه بهعنوان راهکارها و نقشه راه برای مقابله با توطئههای مشابه فتنه 88 بهویژه با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری دامت برکاته ضرورت دارد. ابعاد معنوی این حماسه نیز نباید مورد غفلت قرار گیرد.
4. برگزاری همایشها و نشستهای فرهنگی علمی به منظور زنده نگهداشتن این حماسه و فرهنگسازی و انتقال میراث فرهنگی آن به نسلهای بعد نیز اقدامی دیگر در پاسداشت این حماسه عظیم است.
5. ایجاد حساسیت معقول نسبت به مبانی و آموزههای دینی و پایداری بر ارزشها و برجستهسازی و نهادینهسازی، عدم مسامحه و مداهنه و «اشداء علی الکفار و المنافقین» بودن و «رحماء بینهم» بودن که مقتضای این دو صفت، پایداری بر ارزشها و صلابت در برابر غیرخودیها و آگاهسازی و دلسوزی برای خودیهاست. دلسوزی غیر از مسامحه و مداهنه است رحماءبینهم به معنای بیتفاوت بودن در مورد ارزشها نسبت به خودیها نیست؛ بلکه نسبت به خودیها هم باید جدی و حساس بود ولی با دلسوزی آنان را از خطر غیرخودیها آگاه ساخت.
در دوران فتنه 88، عدهای بهصراحت در کنار فتنهگران قرار گرفتند و بهشیوههای مختلف به حمایت از آنان برخاستند؛ اما عدهای نیز بر خلاف انتظار دلسوزان نظام و تودههای مردم سکوت پیشه کردند و به ساکتین شهرت یافتند. جنابعالی عملکرد این عده را چگونه ارزیابی میکنید؟
اقدام ساکتین، چه آگاهانه چه ناخودآگاه و چه عامدانه و چه غیرعامدانه، خدمت به جریان فتنه بود و آنها خانههای جورچین دشمنان خارجی را پرکردند؛ به دشمنان چراغ سبز نشان دادند و مایه دلگرمی آنان و سران فتنه شدند. ساکتین باید در برابر خدا، امام حسین(ع)، امام و ملت ایران اسلامی پاسخگوی خیانت خود باشند. فتنهگران به امام حسین(ع)، ارزشهای الهی، آرمانهای حضرت امام و به ملت ایران اسلامی اهانت کردند و سران فتنه آنان را «مردان خداجوی»! نامیدند و در این میان، ساکتین با سکوت خویش آنان را تأیید کردند. فتنهگران، قانون اساسی – میثاق ملی مردم و یادگار امام عزیز – و قوانین مدنی را زیر پا گذاشتند و ساکتین با محکوم نکردن آنان، مهر تأیید بر آن زدند. سکوت خواص بیبصیرت، سکوت یک فرد عادی نیست که نشان بیتفاوتی خود آنان باشد بلکه به معنای تأیید همه خیانتهای فتنهگران و دلگرمی آنان و اربابان خارجی آنها است؛ خواه این ساکتین این حقیقت را درک کرده باشند و خواه درک نکرده باشند. استکبار جهانی پس از رحلت حضرت امام(ره) با تشکیل ناتوی فرهنگی، برنامهریزی جدی کرد و ده سال پس از رحلت حضرت امام(ره)، جریان تیر 78 را پدید آورد که با درایت مقام معظم رهبری و حضور امت اسلامی طومار آن پیچیده شد ولی مجدداً ده سال پس از آن در سال 88 توطئه دیگر با رنگ و لعاب جدید و با شبیهسازی انقلابهای رنگین و به گمان خود از قالب و شکل فرایند انقلاب و با سوء استفاده از نمادهای دینی و نام حضرت امام طراحی و اجرا کرد که بحمدا... اینبار نیز با مدیریت و تدبیر بینظیر مقام معظم رهبری مدظلهالعالی و حضور یکپارچه و بینظیر مردم در 9 دی توطئه آنها خنثی شد؛ ولی ساکتین با سکوت خود، آنان را همراهی و حمایت کردند.
ساکتین، هم استکبار و ایادی داخلی آنان را خوشحال کردند و هم با غبارآلود کردن فضا زمینه نفوذ مخفی دشمن و سوء استفاده آنان را فراهم کردند و عدهای را گمراه ساختند؛ البته خوشبختانه به مرور زمان اکثر قریب به اتفاق این عده با روشنشدن هویت فتنهگران از آنها فاصله گرفته و به امت حزبا... پیوستند.
متاسفانه حتی برخی از این ساکتین که در نهایت لب به سخن گشودند، هنگامی موضعگیری کردند و بهگونهای اعلام موضع کردند که هیچ خاصیتی نداشت؛ نه موجب بصیرت فریبخوردگان شد و نه دشمن از آن نگران شد؛ بلکه در خوشبینانهترین صورت نوشداروی پس از مرگ سهراب بود، چون دشمن دیگر مأیوس شده بود و دلپاکان و فریبخوردگان هم، انحراف فتنهگران برایشان روشن شده و از آنها اظهار نفرت و انزجار کرده بودند. پس این موضعگیری در برابر فتنه و طراحی دشمنان خارجی نبود.
با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، توطئههای داخلی و خارجی در اینباره را چگونه تحلیل میکنید و برای خنثی کردن این توطئهها، چه راهکاری را پیشنهاد میفرمایید؟
دشمنان، چه داخلی و چه خارجی، به مار زخمخوردهایی میمانند که درصدد انتقام هستند. آنان همه نقشههای خود را نقش بر آب میبینند و تهدیدهایشان با درایت و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حضور مردم در صحنه، به فرصت برای نظام تبدیل شده است. بیداری اسلامی و جنبش وال استریت ضربه مهلکی برای دشمنان خارجی از سوی انقلاب اسلامی است. هدایت و در اختیار قرار گرفتن هواپیمای بدون سرنشین جاسوسی آمریکا و اطلاعات ذیقیمت آن و دستگیری جاسوس آنان، ضربه مهم دیگری است. خروج خفتبار از عراق و موارد دیگر، دشمن را به ستوه آورده و دیوانهوار خود را به در و دیوار میزند تا با نظام مقابله کند و در سردرگمی عجیبی گرفتار شده است؛ او دنبال فرصتی میگردد تا خودی نشان دهد و در شرایطی که آخرین نفسهای در حال احتضار خود را میکشد، میخواهد اعلام وجودی کند. انتخابات، فرصتی است که دشمنان میپندارند میتوانند توطئهای را اجرا کنند و حتماً از مدتها قبل برای آن طراحی کردهاند و حدس زده میشود از طریق ایادی داخلی خود بهویژه طرفداران فتنه و انحراف برنامههای زیر مدنظر آنان باشد:
1. اعلام عدم شرکت در انتخابات به بهانه فراهمنبودن زمینه برگزاری انتخابات آزاد! و تشویق افراد شناختهشده خودشان به کاندیداشدن و تشویق اندک هوادارانشان به رأیدادن و جذب آرای خاکستری به نفع کاندیداهای خود.
2. ایجاد شبهه تقلب یا دموکراتیکنبودن انتخابات پس از برگزاری آن و القای این شبهه و درخواست نظارت نیروهای خارجی یا شرط نهادن برای شرکت؛ شرایطی که یقین دارند خلاف مقررات و ضوابط است و نظام نمیپذیرد.
3. تلاش برای شرکت حداقلی مردم در انتخابات و سپس، مقایسه این انتخابات با انتخابات 88 به لحاظ تعداد شرکتکنندگان.
4. القای ضرورت همدلی و وحدت با غیراصولگرایان واقعی بهعنوان جذب حداکثری و اعلام این نکته که سایر گروهها هم نظام و قانون اساسی را قبول دارند، تا به زعم خویش حافظه مردم را نسبت به خود پاک کنند و وجاهت افراد بیتفاوت ومتمایل به جریان انحرافی و اصلاحطلبان برای کسب آرای نسبت به آنان را تأمین کنند.
5. حمله به شورای نگهبان به منظور مظلومنمایی رد صلاحیتشدگان.
6. تلاش برای وحدت جریانها و گروههای برخاسته از فتنه مانند جریان انحرافی و دیگر گروههای مخالف نظام و رهبری بهمنظور کسب آرای خاکستری به نفع خود.
7. شروع تبلیغات پیش از موعد و کمکهای مالی به جریانهای منحرف و سازماندهی آنان.
8. تلاش برای تطهیر ساکتین و نقشآفرینی آنان در انتخابات به نفع جریان فتنه و انحرافی.
و راهکارهای مقابله با آن عبارتند از: اطلاعرسانی دقیق و نشاندادن هویت جریانها و گروهها و کاندیداهای منحرف به مردم، برجستهساختن ارزشها و آرمانهای حضرت امام و رهبر معظم انقلاب، پایداری بر ارزشها و حساسیت نسبت به آنها، ارائه شاخصهای مذکور در بیانات رهبری دامت برکاته و نیز معیارهای مطرح در منشور اصولگرایی جامعتین و مهمتر از همه گوش و چشم به بیانات رهبری داشتن و پیامها و رهنمودها را دقیق و سریع گرفتن و بهکار بستن و فصلالخطاب دانستن آنها.