برداشت اول: اندیشمند باهوش و نخبه انقلابی
ى
گروه گفتگو: سوم تیر را باید موعد احیاء گفتمان انقلاب اسلامی در دهه سوم از عمر با برکت این انقلاب شکوهمند و مردمی دانست. این واقعیتی است که رهبر معظم انقلاب نیز بارها و بارها بر آن تاکید کرده، صحه گذاشته و اساسا آن را مبنای حمایت گرمتر خود از دولت گفتمانی برآمده از این واقعه قرار دادند.
این که در 16 سال حاکمیت رویکردهای غربگرایانه دولتهای سازندگی و اصلاحات چه بر سر معیارهای تراز گفتمان انقلاب اسلامی ایران آمد که حرکتی همچون سوم تیر 84 به موعدی برای احیاء این معیارهای بدل شد شاید موضوعی باشد که نیازمند ساعتهای بحث و گفتگو و هزاران صفحه یادداشت و تحلیل و تاریخنگاری باشد.
اما آنچه این روزها و با نزدیک شدن به انتخابات یازدهم ریاست جمهوری ضروری به نظر میرسد پاسخ به این پرسش است که آیا اساسا حاکمیت رویکردها و معیارهای گفتمان انقلاب اسلامی بر سطوح کلان تصمیمسازی و تصمیمگیری در سالهای پس از سوم تیر، دستاوردی عینی و قابل لمس در حوزههای مختلف داشته است و یا اینکه این معیارها تنها شعارهای ناکارآمدی است که در صحنه اجرا دستاوردی را با خود به همراه نداشته و آنچنان که این روزها دولتمردان سازندگی و اصلاحات مدعی آن هستند، باید به همان شیوههای حاکم در دولت اصلاحات و سازندگی رجوع کرد، و همان رویکردهای پیشین را بر اداره جامعه حاکم کرد!؟
به نظر میرسد چالش امروز در مواجهه با معیارهای گفتمان انقلاب اسلامی، موضوع کارآمدی این معیارهاست. رجانیوز این موضوع را در قالب نشستها و گفتگوهایی با چهرههای مطرح گفتمانی جبهه فرهنگی - سیاسی انقلاب اسلامی در میان گذاشته است تا از آنها درباره دستاوردهای چرخش به سمت گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه مدیریت کلان کشور بپرسد و اینکه آیا این چرخش، دستاوردی عینی در عرصه اجرا داشته است؟ اگر دستاوردی داشته، آن دستاورد چه بوده است و اینکه چرا باید حاکمیت این معیارها بر عرصه کلان تصمیمگیری و تصمیمسازی تداوم داشته باشد.
در همین زمینه با حجت الاسلام قاسم روانبخش استاد حوزه و دانشگاه به گفتوگو نشستیم که متن کامل آن در ادامه آمده است:
گفتمان سوم تیر حاصل رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب بود
آنچه که الان بعد از هشت سال مسئولیت آقای احمدی نژاد در قامت ریاست جمهوری بعضا مطرح میشود این است، که برخی اشتباهات آقای احمدی نژاد را به پای گفتمان سوم تیر می گذارند. تحلیل شما در این باره چیست؟ ادامه مطلب...
بسمه تعالی
احتمال دست داشتن سیا در انفجارهای بوستون قوت گرفت
أ
انتشار نتایج یک تحقیق درباره انفجارهای بوستون، احتمال دست داشتن سازمان سیا در این حادثه تروریستی را قوت بخشید.
پس از اظهارات جنجال برانگیز نماینده کنگره آمریکا و انتشار تصاویر منتسب به ماموران اف.بی.آی در صحنه برگزاری دوی ماراتن بوستون، این بار انتشار نتایج یک گزارش تحقیقاتی در سایت «بیفرایتش نیوز» نظریه دست داشتن سازمان سیا در این حادثه تروریستی را پررنگ تر کرد.
براساس این گزارش که توسط فردی با نام «دانیل هاپسکیپر» تهیه شده، یکی از بستگان نزدیک دو متهم اصلی بمب گذاری های بوستون، با سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) ارتباطات نزدیکی دارد!
این گزارش می افزاید، «روسلان تسانیر» عموی «جوهر و تیمورلنگ سارنایف» دو برادر چچنی تبار و مظنونان انفجارهای بوستون با سیا همکاری های اطلاعاتی دارد و یکی از نیروهای تامین کننده اطلاعات برای این مرکز می باشد.این فرد از سازمان «یو.اس.ای.آی.دی» آمریکا نیز حقوق دریافت می کند. این سازمان نیز تحت عنوان یک سازمان فعال در زمینه کمک های انسان دوستانه، اقدام به جمع آوری اطلاعات برای سیا می کند. به گزارش خبرگزاری فارس، نام «تسانیر» زمانی بر سر زبان ها افتاد که نامبرده در سال 2011 در حلقه کسانی شناخته شد که در قالب شرکت های نفتی در سطح بین المللی دست به پول شویی می زنند.
شایان ذکر است که ارتباط یکی از بستگان نزدیک مظنونان بمب گذاری با سیا، می تواند ابهاماتی جدی در خصوص پشت پرده این انفجارها، ایجاد کند. پیش از این احتمال دست داشتن اف.بی.آی در این انفجارها مطرح شده بود.
نشست خبری دکتر کامران باقری لنکرانی گزینه معرفی شده از سوی جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در نشستی خبری به پرسشهای خبرنگاران داخلی و خارجی پاسخ داد.
به گزارش رجانیوز، لنکرانی در ابتدای این نشست به بیان نقطه نظرات خود در باره انتخابات پیش رو پرداخت.
مهمترین ضعف دولت فاصله گرفتن از مبانی ارزشی خود در برنامهریزیها بود
وی در این سخنان با اشاره به حضور متنوع کاندیدا در انتخابات آتی و با بیان اینکه کاندیدای انتخابات آتی با انگیزههای مختلفی وارد صحنه سیاسی کشور شدهاند، گفت: میتوان نوع نگرش نامزدهای انتخابات را در بررسی نقاط ضعف و قوت دولت بررسی کرد چرا که برخی از این مباحث شبیه به هم است.
لنکرانی با بیان اینکه این اتفاقات ما را یاد انتخابات مجلس نهم میاندازد، افزود: در آن دوره که جبهه پایداری شعار عقلانیت، معنویت و عدالت را حول محور ولایت کردهاند و سایر گروهها شعارهای دیگری داشتند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرموده است دولت آینده باید نقاط مثبت این دولتهای گذشته را منهای نقاط ضعفش را داشته باشد، تصریح کرد: برخیها پرکاری و احیای شعارهای انقلاب را نقاط قوت دولت میدانند و یا برخی دیگر میگویند که دولت به شعارهای انقلاب خیانت کرده است.
به گفته وزیر بهداشت دولت نهم مهمترین ضعف دولت این بوده که در برنامهریزیها مبانی و ارزشی خود فاصله گرفته است.
لنکرانی با بیان اینکه برخیها در فتنه 88 پشتیبان و حامی اغتشاشگران بودهاند، خاطرنشان کرد: افرادی که پشتیبان فتنه 88 بودند میخواهند با یک بازآرایی مجدد و در لایههای مختلف در انتخابات 92 تاثیرگذار باشند.
کاندیدای احتمالی دولت یک موضعگیری علنی بر علیه فتنه نداشت ادامه مطلب...
گروه سیاسی مشرق _محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس پیش از ظهر امروز در جمع طیفی از اصولگرایان شیراز در پاسخ به سوالی درباره نامه محرمانه اش به رهبر انقلاب و احتمال پیروزی میرحسین موسوی در انتخابات سال 88، گفت: اولا نامه محرمانه بوده است، ثانیا این حداقل وظیفه مشاورین و افراد مورد اعتماد رهبری می باشد. من در آن نامه از احتمالات سخن گفتم و طبیعی است که باید برای احتمالات برنامه داشت. ادامه مطلب...
گروه سیاسی: تاکنون قریب به 20 نفر از چهره های مختلف برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری اعلام حضور کرده اند؛ فارغ از آنکه در نهایت چه تعداد از این افراد در صحنه انتخابات باقی خواهند ماند، نوع ورود و گفتمان های مطرح شده از سوی هر یک از کاندیداها می تواند محل تامل باشد.
به گزارش رجانیوز، با رصد مواضع انتخاباتی کاندیداهای فعلی، تنها فردی که به صراحت اعلام کرده الویت اول و گفتمان عمومی حاکم بر دولت وی "عدالت" خواهد بود، دکتر باقری لنکرانی بوده است.
وی در بخشی از سخنان خود در روز اعلام کاندیداتوری اش گفت:
"در گفتمانهایی که این روزها میشنویم به دلیل برخی انحرافات، اعوجاجات و سستیها جای عدالت را خالی میبینیم و با افتخار اعلام میکنیم محوریترین برنامه ما در عرصه های مختلف عدالت است و آن را به عنوان یک هدف میانه میدانیم و هدف ما نیز لقاء الیالله است." ادامه مطلب...
کد خبر:155821 -
معاون اول رییس جمهور در دولت نهم با بیان اینکه در بین تمام گزینههای احتمالی لنکرانی را اصلح میدانم و به او رأی خواهم داد، گفت: دکتر لنکرانی دارای قدرت مدیریتی یک رئیس جمهور است.
به گزارش رجانیوز، دکتر پرویز داودی از دانشمندان اقتصادی کشور و از چهرههای خوش نامی است که در دوره چهار ساله دولت نهم معاون اول رئیس جمهور بود و حالا یکی از نویسندگان اصلی برنامه جبهه پایداری برای دولت آینده در موضوع اقتصادی است.
وی این استاد دانشگاه و چهره سرشناس علمی کشور که پس از مدتها در یک همایش سیاسی که به منظور معرفی دکتر کامران باقری لنکرانی از سوی جبهه پایداری و با حضور علامه مصباح، برگزار شده بود، شرکت کرد، با صراحت اعلام کرده که لنکرانی را گزینه اصلح میداند.
داودی که با صابرنیوز گفتگو میکرد تاکید کرده که اگر لنکرانی از او کمک بخواهد در خدمت او هستم.
وی همچنین در توصیف گزینه اصلح مدنظر خود گفته است: بنده به خاطرشناختی که از آقای لنکرانی دارم ایشان را از هر نظر به عنوان فردی پاک، سالم و مخلص میشناسم و بنده ایشان را نسبت به تمام گزینههای احتمالی اصلح میدانم و به ایشان رای خواهم داد.
معاون اول رییس جمهور در دولت نهم با بیان اینکه لنکرانی اسلام را از ته قلب باور دارد و باور دارد که اسلام میتواند مملکت را اداره کند، افزود: خیلی مهم است که یک نفر این باورها را داشته باشد و لنکرانی کسی است که پای این باورها ایستاده است.
به گفته داودی لنکرانی شخصیتی است که اهل ضد و بند نیست و تحمل مفاسد اقتصادی را ندارد و وجود این ویژگیها بسیار ارزشمند است.
این استاد دانشگاه درباره توان مدیریتی لنکرانی با تاکید بر اینکه او دارای قدرت مدیریتی یک رئیس جمهور است، گفت: اداره دولت را مجموعههایی به هم پیوسته انجام میدهند که شامل وزیران، معاونین رئیس جمهور و... میشود و قرار نیست که دولت را فقط رئیس جمهور اداره کند.
وی در مورد هر گونه کمک به لنکرانی اینگونه بیان داشت: بنده در نوشتن برنامه اقتصادی جبهه پایداری کمک کردم و اگر آقای لنکرانی کمکی خواستند بنده در خدمت ایشان هستم و اگر جایی لازم بود که برای آقای لنکرانی صحبت کنم و در نوشتن برنامه کمکشان کنم حاضرم چنین کاری را انجام دهم.
داودی همچنین ابراز امیدواری کرد که لنکرانی برای کرسی ریاست جمهوری رأی کافی را بیاورد.
معاون اول رییس جمهور در دولت نهم پیرامون نزدیکی خود با گفتمان جبهه پایداری نیز اظهار داشت: بنده از ابتدا موافق حرکت جبهه پایداری بودم و این جبهه پایداری را به عنوان یک گفتمان اصیل اسلامی و مردمی قبول دارم و انشاء الله خداوند توفیق دهد که این گفتمان روز به روز بیشتر شناخته شود.
598- دکتر قالیباف در گفتگو با یکی از خبرگزاری ها با حمله به مواضع محمود احمدی نژاد در خصوص هولوکاست بیان می دارد: "قضیه هولوکاست ما را به کجا رساند؟ ما هیچ گاه با یهود مخالف نبودیم، یک دین است؛ آنجایی که ما مخالفت کردیم با صهیونیست ها بوده است. ما 30 سال حامی اصلی آرمان فلسطین بوده ایم ولی به واسطه هوشمندی امام و رهبری کسی نتوانست ما را متهم به ضد یهود بودن بکند. ولی یکباره بدون توجه به نتایج و پیامدها بحث هولوکاست مطرح می شود. این چه نفعی برای انقلاب و فلسطینی ها داشت. ببنید وقتی ما آن زمان به اسم آرمان گرایی؛ موضوع هولوکاست را مطرح کردیم و آن جنجال ایجاد شد."